Σύστημα Πόντων

{jcomments off}Το video-games24.com από σήμερα υποστηρίζει ένα σύστημα πόντων το οποίο επιβραβεύει τους ενεργούς χρήστες του με πόντους για κάθε ενέργεια που ολοκληρώνουν μέσα στο περιβάλλον της ιστοσελίδας πχ ανάγνωση κάποιου άρθρου, συμμετοχή στο Forum κτλ. Το μέλος με τους περισσότερους πόντους κάθε 15 μέρες θα κερδίζει ένα παιχνίδι από αυτά που έχουμε στον διαγωνισμό χωρίς κλήρωση. Με την λήξη του εκάστοτε διαγωνισμού οι πόντοι θα

μηδενίζονται. Τους πόντους μπορείτε να τους βλέπετε στο προφίλ σας στο forum ή από την ειδικά διαμορφωμένη σελίδα που βρίσκεται στο κεντρικό menu (VG24). Ακολουθεί η λίστα με τους ενεργούν κανόνες επιβράβευσης χρηστών ενώ στο μέλλον θα προστεθούν και άλλοι όπου και θα ενημερωθείτε με update.

Τρόποι συγκομιδής πόντων:Εγγραφή στο site +15 πόντοςΣύνδεση στο site (μία φορά κάθε μέρα) +1 πόντοςΑνάγνωση άρθρου +1 πόντοςReply topic στο Forum +2 πόντοιΆνοιγμα νέου θέματος στο Forum +4 πόντοιΣτο μέλλον θα προστεθούν και άλλοι κανόνες. Για οποιαδήποτε πρόταση, απορία ή πρόβλημα μπορείτε να γράψετε στο Official thread για το σύστημα πόντων μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα