Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut

Η Eidos Montreal επανασχεδιάζει ένα από τα κορυφαία παιχνίδια του 2011. Ο λόγος γίνεται για το Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut. Πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει; Για συνέχισε το διάβασμα… ;)

Σενάριο και τα ρέστα

Βρισκόμαστε στο 2007. Μια εποχή που η νανοτεχνολογία

και η εμφύτευση μηχανικών άκρων είναι καθημερινά πράγματα. Εσύ έχεις τον ρόλο του Adam Jensen, ενός πρώην μπάτσου που πλέον εργάζεται σαν σωματοφύλακας στην εταιρία Sarif Industries. Η εταιρία αυτή που λες εξειδικεύεται στην νανοτεχνολογία, τα εμφυτεύματα και οτιδήποτε μπορεί να βελτιώσει την ανθρώπινη ζωή. Ένα βράδυ όμως τρομοκράτες εισχωρούν μέσα στην εταιρία προκαλώντας μακελειό και κάνουν τα πάντα γυαλιά καρφιά. Σκοπός σου είναι να βρεις ποιος κρύβεται πίσω από αυτό το σκηνικό και να τον «τιμωρήσεις».



Gameplay

Το Deus Ex: Human Revolution – Director’s Cut θα σου φάει περίπου 20-40 ώρες, ανάλογα πόσο θα ασχοληθείς με τα side quests. Μπορείς να εξοπλίσεις το πρωταγωνιστή με κλωτσομπουνίδια ή ανταλλαγή πυρών. Η βασικότερη προσθήκη στο παιχνίδι είναι η υποστήριξη μιας «δεύτερης οθόνης», στην περίπτωσή μου (Wii U) το Gamepad, το οποίο με άφησε άφωνο. Ενώ παίζω στη τηλεόραση μου, η οθόνη του Gamepad μου έχει διαθέσιμες πληροφορίες, χάρτη ή το inventory μου, και με ένα άγγιγμα ενεργοποιώ ό,τι θέλω χωρίς να πάρω το βλέμμα μου από το περιβάλλον του παιχνιδιού. Το hacking είναι παιχνιδάκι πλέον στην οθόνη, ενώ το γυροσκόπιο του Gamepad βοηθά στην πιο γρήγορη εξερεύνηση του κάθε τι που βρίσκεται τριγύρω. Μια εξίσου ευπρόσδεκτη προσθήκη είναι η αναβάθμιση των bosses, ενώ πλέον μπορείς να χρησιμοποιείς τα αντικείμενα γύρω σου διευκολύνοντας τη μάχη σου.

Και από εμφάνιση;

Πρόκειται για άλλο ένα παιχνίδι που αποδεικνύει ότι η «ταμπλέτα» της Nintendo μπορεί να αποδώσει φοβερά γραφικά. Το παιχνίδι τρέχει ομαλά και τα εφέ φαίνονται πολύ ζωντανά. Το ηχητικό κομμάτι δε μένει πίσω. Η μουσική ταιριάζει γάντι σε ένα παιχνίδι τέτοιου είδους, και να σε ενημερώσω –αν δεν το γνωρίζεις ήδη- πως τη φωνή του πρωταγωνιστή την ερμηνεύει Έλληνας –έτσι για να καμαρώνουμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα