Diablo 4: Έρχεται στο Steam τον Οκτώβριο

Ήρθε επιτέλους η ώρα! Η Blizzard Entertainment ανακοίνωσε ότι το Diablo 4 έρχεται στο Steam στις 17 Οκτωβρίου, ακολουθώντας την κυκλοφορία του Overwatch 2 που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Αύγουστο. Όπως έγινε γνωστό στο χτεσινό developer update livestream, το Steam listing για το Diablo 4 είναι πλέον live

και διαθέσιμο για wishlisting. Το ντεμπούτο του Diablo 4 στο Steam θα συμπέσει με την κυκλοφορία της νέας σεζόν του παιχνιδιού, του Season of Blood. Αυτή η σεζόν θα επικεντρωθεί σε Vampiric Powers και θα περιλαμβάνει προσθήκες όπως μια νέα σειρά αποστολών και πέντε επιπλέον bosses στο τέλος του παιχνιδιού.

H έκδοση του Diablo 4 στο Steam θα υποστηρίζει cross-progression και cross-platform παιχνίδι με τις διαθέσιμες εκδόσεις του video game στο Battle.net και στα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One και Xbox Series X. Όπως το Overwatch 2, η έκδοση στο Steam του Diablo 4 θα απαιτεί λογαριασμό στο Battle.net. Ο διευθυντής ανάπτυξης της παγκόσμιας κοινότητας της Blizzard, Adam Fletcher, σημείωσε ότι το Diablo 4 θα μπορεί να παιχτεί στο Steam Deck της Valve, αλλά δεν ανακοίνωσε συγκεκριμένα επίπεδα υποστήριξης. Η κυκλοφορία του Diablo 4 στο Steam θα υποστηρίζει achievements Steam, λίστες φίλων Steam και άλλα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας.

The post Diablo 4: Έρχεται στο Steam τον Οκτώβριο appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα