Marvel Heroes Omega ανακοινώθηκε για PS4 και Xbox One!

Το σύμπαν της Marvel είναι πραγματικά ανεξάντλητο και… τεράστιο, καθώς υπάρχουν αμέτρητες επιλογές τόσο για τους gamers όσο και για τους developers, οι οποίοι σίγουρα μπορούν να βρουν αμέτρητες πηγές έμπνευσης και δημιουργίας τόσο στα comics όσο και στις ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Το Marvel Heroes είναι ένα Free-2-play MMORPG / MOBA game

που κυκλοφόρησε το 2016 από την Gazillion και την Secret Identity για PC και έδινε τη δυνατότητα στους gamers να αναλάβουν τον έλεγχο πολλών διαφορετικών ηρώων από το σύμπαν της Marvel.

Ύστερα από περίπου ένα χρόνο που οι servers του είναι online, το Marvel Heroes (με την διακριτή ονομασία Omega) ανακοινώθηκε ότι θα κάνει την εμφάνιση του και στον κόσμο των κονσολών (για Xbox One και PlayStation 4). To Free-2-play μοντέλο διατηρείται, ωστόσο σε σύγκριση με τον αρχικό τίτλο θα διαθέτει ένα πολύ πιο μεγάλο roster χαρακτήρων, περιλαμβάνοντας τους: Avengers, Defenders, X-Men, Guardians of the Galaxy και πολλούς ακόμη γνωστούς super heroes. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει μία story campaign με 9 chapters και μία σειρά από διαφορετικά gameplay modes. Αν και δεν ανακοινώθηκε τελική ημερομηνία κυκλοφορίας, το πιθανότερο είναι να δούμε το Marvel Heroes Omega μέσα στην άνοιξη. Πάρτε μία γεύση και από το trailer που ακολουθεί, το οποίο όπως θα διαπιστώσετε, δεν είναι κακό!

The post Marvel Heroes Omega ανακοινώθηκε για PS4 και Xbox One! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα