Sonic Lost World (3DS)

Το Sonic Lost World είναι ένας τίτλος που ακροβατεί σε δύο πιθανότητες. Ή θα λατρέψεις ή θα βαρεθείς. Γιατί; Γιααα συνέχισε το διάβασμα…

Σενάριο και τα ρέστα

Επιστρέφει το παλιό προβλέψιμο σενάριο στη σειρά που τόσο αγαπάμε. Ο τρελοεπιστήμονας Eggman πάλι μαζεύει ζωάκια. Αυτή τη φορά όμως ο σκοπός είναι άλλος. Έχει χτίσει μια μηχανή στον πλανήτη Lost, η οποία ρουφάει ενέργεια

από τον πλανήτη του Sonic. Σα να μη φτάνει αυτό, χάρη σε ένα εξωγήινο κοχύλι, ο Eggman ελέγχει τους Deadly Six, πανίσχυρα πλάσματα που αποκαλούνται Zeti. Ε, κλασικά οι Zeti ξεφεύγουν κάθε έλεγχο και εσύ σαν Sonic πρέπει να σώσεις τον κόσμο (πάλι).



Gameplay

Στο Sonic Lost World τα νέα 3D επίπεδα «φωνάζουν» Super Mario Galaxy και ίσως σου κακοφανεί αυτό. Ο χειρισμός είναι τελείως διαφορετικός από προηγούμενους τίτλους. Καταρχάς ο Sonic δεν τρέχει πια, κάνει γρήγορο βάδην και μόνο με το πάτημα του «R» αυξάνεται η ταχύτητα του. Το άλμα του είναι πλέον μικρό, ενώ η επίθεση του θέλει συγχρονισμό ώστε να χτυπήσει πολλούς εχθρούς μαζί. Μια νέα επίθεση είναι η κλωτσιά που σου δίνει τη δυνατότητα να στείλεις τους εχθρούς σου ιπτάμενους τον έναν πάνω στον άλλον. Η κάμερα στη φορητή κονσόλα είναι αρκετά απόμακρη από τον Sonic για να χωρέσει τη πίστα, πράγμα που θα σου κουράσει τα μάτια. Εκτός την δυσκολία να συνηθίσεις τον νέο χειρισμό του μπλε σκαντζόχοιρου, ίσως να σου φανεί ότι ο ήρωας μας γλιστράει λίγο στις πίστες και οι κινήσεις του δεν είναι τόσο ομαλές. Οι Deadly Six από την άλλη μόνο deadly δεν είναι, αφού οι μάχες σου μαζί τους θα ‘ναι γρήγορες και αρκετά εύκολες. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι και το παιχνίδι είναι εύκολο. Υπάρχουν μερικές πίστες απάνθρωπα δύσκολες, που θα σε κάνουν να απορήσεις «τι σκεφτόντουσαν οι δημιουργοί άραγε;».

Και από εμφάνιση;

Τα γραφικά στο παιχνίδι είναι άψογα εάν εξαιρέσεις το βιντεάκι που σε καλωσορίζει. Μερικές πίστες είναι άριστα σχεδιασμένες με απίστευτο βάθος και χρώμα. Η μουσική πάλι δίνει ρέστα και η ερμηνεία των πρωταγωνιστικών χαρακτήρων είναι πολύ καλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα