To Bloodborne έρχεται τον Φεβρουάριο του 2015!

Το Bloodborne είναι ένας από τους exclusive τίτλους για το PlayStation 4, το οποίο έκανε την εμφάνιση του στην φετινή E3 και πραγματικά δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες στους gamers. Όπως ανακοινώθηκε στη διάρκεια του Tokyo Games Show, ο action-RPG

τίτλος (με έντονα τα hack n slash στοιχεία) της From Software που φέρει την υπογραφή του εμπνευστή του Dark Souls, Hidetaka Miyazaki, πρόκειται (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) να βρίσκεται στα ευρωπαϊκά καταστήματα στις 6 Φεβρουαρίου.

Στο πλαίσιο του TGS 2014, η From Software παρουσίασε και ένα νέο επικό trailer του παιχνιδιού που, παρά τη σύντομη διάρκεια του, ξεδιπλώνει αρκετές από τις αρετές του τίτλου, αλλά προπάντων προβάλλει ξανά τη εφιαλτική ατμόσφαιρα που διέπει τον κόσμο του Bloodborne. Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν έρθει στο φως αρκετές λεπτομέρειες για το online κομμάτι του παιχνιδιού, ωστόσο οι υπεύθυνοι της From Software επιβεβαιώνουν ότι το Bloodborne θα περιλαμβάνει co-op, αλλά και asynchronous multiplayer, το οποίο είναι κάτι που πολύ θα το θέλαμε να δούμε πως υλοποιείται στην πράξη. Παράλληλα, η Sony ανακοίνωσε ότι μαζί με την απλή έκδοση του παιχνιδιού θα κυκλοφορήσει και μία collector’s edition στην αμερικανική αγορά (για την Ευρώπη αναμένεται ακόμη επίσημη επιβεβαίωση), η οποία εκτός από το παιχνίδι θα περιλαμβάνει το soundtrack του Bloodborne και ένα art book, ενώ όλα αυτά θα βρίσκονται σε μία πολυτελή μεταλλική θήκη (το κόστος της collector’s θα ανέρχεται περίπου στα 80 δολάρια).

Πάντως, εμάς με βάση τα όσα είδαμε στο τελευταίο trailer, πραγματικά μας άνοιξε η όρεξη και σίγουρα δεν χρειάζεται και πολύ για να καταλάβει κανείς ότι η Sony έχει αυτή τη στιγμή έναν ακόμη δυνατό exclusive τίτλο στη φαρέτρα της.

The post To Bloodborne έρχεται τον Φεβρουάριο του 2015! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα