[ΕΛΗΞΕ] ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Transformers Rise of the Dark Spark

Eίδατε την ταινία, διαβάσατε την παρουσίασή μας, θέλετε να παίξετε και το παιχνίδι. Μην βάλετε χέρι στις αποταμιεύσεις, δεν χρειάζεται! Έχουμε να δώσουμε πέντε (5) συνολικά Transformers Rise of the Dark Spark και μάλιστα σε διαφορετικά φορμάτ! Έχουμε να χαρίσουμε:

Δύο (2) Transformers Rise of the Dark Spark για PlayStation

3.
Δύο (2) Transformers Rise of the Dark Spark για Xbox 360.
Ένα (1) Transformers Rise of the Dark Spark για PlayStation 4.

Δεν θέλουμε Share και Like και tags. Θέλουμε απλά να δώσουμε τα παιχνίδια στους φίλους μας να τα χαρούν, χωρίς να τους ταλαιπωρήσουμε. Για συμμετοχή στον διαγωνισμό, απλά αφήστε ένα σχόλιο στο άρθρο, αναφέροντας το format του παιχνιδιού που προτιμάτε (PS3, PS4, Xbox 360). Δωροθέτης είναι η IGE που φρόντισε να φέρει Autobots και Decepticons στο ελληνικό κοινό.

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι την Δευτέρα 14 Ιουλίου, 23:59. Οι νικητές θα ανακοινωθούν από αυτή τη σελίδα, οι οποίοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το [email protected] για να κανονίσουν την παραλαβή/αποστολή των δώρων. Ισχύουν οι default όροι όπως σε όλους τους διαγωνισμούς μας.

ROLL-OUT!

ΝΙΚΗΤΕΣ

PS4 Giannis Marinakis

PS3 https://www.facebook.com/fone.madness

PS3 Manolis Vardakis

360 Stauros Athanasiou

360 Prig Giwrgos

Θα σταλεί μήνυμα στο δηλωμένο email των νικητών, διαφορετικά επικοινωνήστε με το [email protected] για να κανονίσετε παραλαβή δώρων. Ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ για τη συμμετοχή!

The post [ΕΛΗΞΕ] ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Transformers Rise of the Dark Spark appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα