ΦΗΜΗ: DLC για το God of War Ragnarök θα ανακοινωθεί στα “The Game Awards”

Αρκετές είναι οι φήμες τις τελευταίες ώρες που αναφέρουν ότι ένα God of War Ragnarök DLC θα ανακοινωθεί μέσα στη χρονιά, πιθανότατα στο πλαίσιο των The Game Awards. Η είδηση έρχεται από το ισπανικό μέσο Areajugones, το οποίο έχει συνδεθεί στο παρελθόν με ακριβείς διαρροές. Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, “πηγές κοντά στη Sony” αναφέρουν ότι το DLC

θα μπορούσε να φτάσει ως αυτόνομο παιχνίδι, όπως έγινε στην περίπτωση του Spider-Man Miles Morales. Το μέσο επίσης αναφέρει ότι οι πηγές δεν είναι σαφείς για το πότε θα ανακοινωθεί το DLC, αλλά όλα τα σημάδια δείχνουν ότι μια ανακοίνωση είναι πιθανή στα φετινά The Game Awards.

Τα Game Awards θα πραγματοποιηθούν στις 7 Δεκεμβρίου 2023 και συνήθως περιλαμβάνουν αρκετές σημαντικές ανακοινώσεις και αποκαλύψεις από τη βιομηχανία. Οι φήμες για ένα DLC για το God of War Ragnarök ήταν συνεχείς τους τελευταίους μήνες, τώρα όμως το δημοσίευμα προσθέτει νέο βάρος σε αυτές. Το God of War Ragnarök κέρδισε παγκόσμια αναγνώριση κατά την κυκλοφορία του και από το Σεπτέμβριο του 2023 έχει πουλήσει 11 εκατομμύρια αντίτυπα. Η Sony δεν έχει ακόμη ανακοινώσει επίσημα κάποιο spin-off παιχνίδι ή DLC για το God of War Ragnarök. Αναμένουμε εξελίξεις!

The post ΦΗΜΗ: DLC για το God of War Ragnarök θα ανακοινωθεί στα “The Game Awards” appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα