Μια… ανάσα από την κυκλοφορία του Marvel’s Spider-Man 2 – Δείτε το launch trailer

Λίγο πριν από την κυκλοφορία που αναμένεται σε μερικές ημέρες, η Insomniac Games έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το Marvel’s Spider-Man 2. Οι Spider-Men, Peter Parker και Miles Morales επιστρέφουν για μια συναρπαστική νέα περιπέτεια στο πολυβραβευμένο franchise Marvel’s Spider-Man, που θα κυκλοφορήσει σε PS5.

Εννέα μήνες μετά τα γεγονότα του Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, βρίσκουμε το

Miles να εξακολουθεί να ζητά τη βοήθεια του Peter, αλλά όταν εμφανίζεται ο μυστηριώδης συμβιωτής, οι σχέσεις του Peter και του Miles δοκιμάζονται», αναφέρει η περιγραφή του νέου βίντεο. Ο Peter αρχίζει να αλλάζει καθώς αποκτά συμβιωτικές δυνάμεις και ο Miles, η Mary Jane, ο Harry και η υπόλοιπη ομάδα φίλων πρέπει να βοηθήσουν τον Peter, αντιμετωπίζοντας επίσης τις επικείμενες απειλές από μια ομάδα κακών όπως οι Kraven, Lizard, Sandman και Venom.

Δείτε στη συνέχεια το trailer:

Το Marvel’s Spider-Man 2 αποτελεί sequel του Marvel’s Spider-Man του 2018 και του Marvel’s Spider-Man: Miles Morales του 2020. Το trailer που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος παρουσίαζε μερικές από τις ισχυρές νέες ικανότητες του Symbiote, ενώ αποκάλυπτε ότι ο Peter γίνεται πιο επιθετικός ως αποτέλεσμα της επιρροής του. Το παιχνίδι κυκλοφορεί στο PlayStation 5 την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου.

The post Μια… ανάσα από την κυκλοφορία του Marvel’s Spider-Man 2 – Δείτε το launch trailer appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα