[ΕΛΗΞΕ] Σούπερ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Κερδίστε 5 διήμερα εισιτήρια για την Digital Expo 2019 powered by Omen!

Πλησιάζουμε προς τα τέλη του Σεπτεμβρίου και η ώρα του απόλυτου gaming και geek culture event… πλησιάζει! Φυσικά αναφερόμαστε στην Digital Expo 2019, η οποία για μια ακόμη φορά επιστρέφει για να σας χαρίσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης. Και στην φετινή DEXPO powered by Omen που θα λάβει χώρα στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου στις 28 & 29 Σεπτεμβρίου θα δείτε να παρελαύνουν διάσημοι κι αγαπημένοι YouTubers, επικά gaming tournaments, μοναδικά

events και διαγωνισμούς cosplay, ομιλίες και workshops, retro gaming εκθέσεις, αλλά και εκπληκτικές  δημιουργίες από ξεχωριστούς καλλιτέχνες.

Επειδή αντιλαμβανόμαστε το πόσο πολύ γουστάρετε να βρεθείτε εκεί, το Gameslife.gr σε συνεργασία με τους διοργανωτές της DEXPO, δίνει τη δυνατότητα σε 5 τυχερούς φίλους μας να κερδίσουν από 5 διήμερα εισιτήρια! Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

Like στη σελίδα του Gameslife.gr στο FacebookLike στη σελίδα του Digital Expo 2019 στο FacebookShare το διαγωνισμό στο profile σας (σε public μορφή)Σχόλιο κάτω από το Post του διαγωνισμού μέσα στο site

Για να να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να έχετε κάνει οπωσδήποτε τα παραπάνω βήματα. Θα δεχτούμε συμμετοχές μέχρι τις 23:59, 23/9/2019 και τα αποτελέσματα για τους 5 τυχερούς θα ανακοινωθούν την Τρίτη 24/9/2019. Οι νικητές θα πρέπει να δώσουν το ονοματεπώνυμο, e-mail και τηλέφωνο του (θα ενημερωθούν σχετικά από το GamesLife.gr εφόσον έχουν κερδίσει), ενώ όταν θα έρθουν στην εκδήλωση θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο αποδεικτικό έγγραφο.  Ρίξτε μία ματιά στους όρους του διαγωνισμού που ισχύουν με όλα τα give-aways που διοργανώνουμε.

More Info about DEXPO 2019: 

Ιστοσελίδα: https://dexpo.gr/

Facebook Page: https://dex.gr/fb

Instagram: https://dex.gr/insta

Trailer: https://dex.gr/trailer

The post [ΕΛΗΞΕ] Σούπερ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Κερδίστε 5 διήμερα εισιτήρια για την Digital Expo 2019 powered by Omen! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα