Το Gears of War ευθύνεται για τη δολοφονία ενός πιτσιρικά!

Άλλο ένα έγκλημα στη Σκοτία, στο οποίο για άλλη μια φορά κατηγορήθηκαν τα βιντεοπαιχνίδια. Αυτή τη φορά ο κλήρος πέφτει στο Gears of War 3, μέσω του οποίου γνωρίστηκαν ένας 14χρονος και ένας 13χρονος. Το Daily Mail αναφέρει πως ο πρώτος έκοψε το λαρύγγι του δεύτερου σε μια συνάντηση τους, και απλά έφυγε περπατώντας.

Οι δυο πιτσιρικάδες γνωρίστηκαν τα Χριστούγεννα

του 2011 online, μέσω του Gears of War 3. Μετά από λίγο καιρό συναντήθηκαν και από κοντά. Ωστόσο, η «φιλία» τους εξελίχθηκε σε βρισίδι μέσω του τσατ του παιχνιδιού. Τον Απρίλιο του 2012 που ξανασυναντήθηκαν, ο μεγαλύτερος έκοψε το λαιμό του νεότερου, ενώ μετά την πράξη του είπε κάποια φράση του στυλ «μην πεθάνεις» με ειρωνικό ύφος, και έφυγε.

Το δικαστήριο και η αστυνομία αναφέρουν πως τα βίαια παιχνίδια μπορεί να είναι παράγοντας αυτών των συμπεριφορών, ενώ στη συγκεκριμένη περίπτωση, το Gears of War 3 είναι για παίκτες άνω των 18 χρονών και δεν θα έπρεπε να το παίζουν μικρά παιδιά! Ο μικρός, που είναι πλέον 16 χρονών μάλλον θα καταλήξει πίσω απ’ τα σίδερα, χωρίς να ξέρουμε ακόμα για πόσο καιρό.

Α, να σημειώσουμε επίσης πως ο 14χρονος ήταν και πατέρας! Οπότε καταλαβαίνεις για τι άτομο μιλάμε…

Keywords
Τυχαία Θέματα