Το Steam σπάει το φράγμα των 100 εκατομμυρίων users!

Η online υπηρεσία Steam της Valve που ξεκίνησε τη λειτουργία της το Σεπτέμβριο του 2003, κατάφερε να σπάσει το φράγμα των 100 εκατομμυρίων χρηστών, περιλαμβάνοντας περισσότερους από 3.700 τίτλους, εκ των οποίων οι 1.300 ανέβηκαν στο Steam μέσα στη χρονιά που διανύουμε.

H Valve

είδε τα νούμερα της να πολλαπλασιάζονται με τρελούς ρυθμούς μέσα στο 2014, καθώς ο αριθμός των active χρηστών της τον Ιανουάριο από τα 75 εκατομμύρια που ήταν, εκτοξεύτηκε μέσα σε μόλις 9 μήνες στους 100 εκατομμύρια users. H Valve για να κάνει πιο ελκυστική την πλατφόρμα του Steam αποφάσισε να δημιουργήσει μία πιο personalized εμπειρία μέσω του Steam Discovery Update. Η συγκεκριμένη αναβάθμιση αλλάζει κατά πολύ την εικόνα της home page της δημοφιλούς υπηρεσίας, προσφέροντας μία σειρά από διευκολύνσεις στους χρήστες. Για παράδειγμα, μέσω της home page πλέον θα προσφέρονται στον χρήστη μία σειρά από προτάσεις, οι οποίες θα βασίζονται στις προηγούμενες αγορές, στο χρόνο που αφιερώνει ένας gamer σε ορισμένα είδη παιχνιδιών, αλλά και σε recommendations από φίλους του. Επιπλέον, η Valve αναμένεται να εισάγει ένα Curators system, το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα σε συγκεκριμένα μέλη της Steam community να περιγράφουν τίτλους με τη μορφή review σε ένα public forum στο Steam.

Αναμφίβολα, με το νέο update, οι users θα μπορούν να φιλτράρουν με μεγαλύτερη ευκολία τους διαθέσιμους τίτλους της τεράστιας game library του Steam, ενώ παράλληλα θα τους βοηθάει να καταλαβαίνουν καλύτερα τις… gaming ανάγκες τους. Με τη φόρα που έχει πάρει το Steam, δεν αποκλείεται του χρόνου να ξεπεράσει τους 200 εκατομμύρια χρήστες.

The post Το Steam σπάει το φράγμα των 100 εκατομμυρίων users! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα