Angry Birds Go!

Το νέο Kart Racing της Rovio με πρωταγωνιστές τα αγαπημένα σας θυμωμένα πουλιά!

Τα τελευταία χρόνια είναι γεγονός πως η σειρά Angry Birds έχει κάνει πάταγο καθώς σε όποια φορητή συσκευή (και όχι μόνο) και αν κοιτάξετε σίγουρα θα δείτε να υπάρχει εγκατεστημένη κάποια έκδοση της.

Η Rovio Entertainment έχει καταφέρει με ένα πραγματικά απλό παιχνίδι να εισβάλει στα κινητά μας και να μας προσφέρει

δεκάδες ώρες διασκέδασης. Όμως επειδή η σειρά ανήκει στην κατηγορία των puzzle, ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου ίσως να μην την έβρισκε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Έτσι, η Φινλανδική εταιρεία ανάπτυξης αποφάσισε να κυκλοφορήσει στις 11 Δεκεμβρίου μια kart racing εκδοχή της σειράς, το Angry Birds Go! για iOS και Android συσκευές.

{youtube}5xP12tpJrl8|400|300{/youtube}

Το Angry Birds Go! θυμίζει πάρα πολύ το Mario Kart. Θα υπάρχουν αρκετοί διαθέσιμοι χαρακτήρες και καρτ, καθώς και τα συνηθισμένα power-ups που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε παρόμοιους τίτλους. Επίσης δεν θα πρέπει να καταβάλετε κάποιο ποσό για να το αποκτήσετε μιας που η Rovio σκοπεύει να το διαθέσει δωρεάν. Παρόλα αυτά θα πρέπει να περιμένετε την ύπαρξη μερικών micro transactions που ακόμη δεν γνωρίζουμε τι επιπλέoν θα προσφέρουν. Το παιχνίδι θα είναι επίσης συμβατό με τα action figures της Hasbro (Angry Birds Telepods) τα οποία διαθέτουν επάνω τους QR codes και θα μπορείτε να τα σκανάρετε για να αποκτήσετε κάποια επιπλέον πράγματα για το παιχνίδι.

Το Angry Birds Go! θα κυκλοφορήσει στις 11 Δεκεμβρίου σε iOS και Android συσκευές.

Keywords
Τυχαία Θέματα