Betrayer: Ημερομηνία κυκλοφορίας

To νέο Action-Adventure έρχεται στις 24 Μαρτίου. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 5/8/13] Η νεοσύστατη ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης Blackpowder Games που αποτελείται από πρώην developers της Monolith Productions, η οποία μας έχει προσφέρει στο παρελθόν δημοφιλείς -αν όχι θρυλικούς- τίτλους όπως τις FPS σειρές F.E.A.R. και No One Lives Forever, μόλις ανακοίνωσε το πρώτο της παιχνίδι, που θα λέγεται Betrayer.

Το

Betrayer ως ένα Action-Adventure οπτικής πρώτου προσώπου στα πρότυπα του Dishonored λαμβάνει χώρα σε μια εγκαταλελειμμένη αποικία στις ακτές της Virginia της Αμερικής του 17ου αιώνα και παρουσιάζει μια ιστορία μυστηρίου γεμάτη κινδύνους και φαντάσματα. Εσείς αναλαμβάνετε τον ρόλο του πρωταγωνιστή της ιστορίας, ο οποίος μόλις έφθασε στην Αμερική από την Αγγλία και θα πρέπει να μάθετε τι ακριβώς συνέβη στην περιοχή, αλλά και ποια είναι η μυστηριώδης γυναίκα με τα κόκκινα που φαίνεται να σας βοηθά εξ' αποστάσεως. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του Betrayer θα είναι η ελευθερία κινήσεων που θα προσφέρει, καθώς θα έχετε την δυνατότητα να εξερευνήσετε όλη την άγρια περιοχή του και να συλλέξετε στοιχεία ξυπνώντας τις αναμνήσεις των νεκρών.

{youtube}Gy_NG6CqVz8|500|300{/youtube}

Θα υπάρχουν επίσης θησαυροί που έκρυψαν για άγνωστους λόγους οι πρώην άποικοι της πόλης (και που θα ανακαλύψετε) αλλά και ένα ιδιαίτερο οπλοστάσιο εποχής με μουσκέτα, τόξα, βαλλίστρες και τσεκούρια. Ένα ακόμη σημείο που αξίζει την προσοχή σας είναι τα γραφικά του Betrayer. Με το ασπρόμαυρο να κυριαρχεί και τις πινελιές κόκκινου να χρωματίζουν συγκεκριμένα μόνο στοιχεία -όπως φυσικά το αίμα- σίγουρα είναι μοναδικά, στο πνεύμα τίτλων όπως το MadWorld για το Wii και το Bloodforge για το Xbox 360.

Το Betrayer θα κυκλοφορήσει για PC σε άγνωστη προς το παρόν ημερομηνία, αν και σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε πρώιμη πρόσβαση σε αυτό μέσω του Steam Early Access στις 14 Αυγούστου.

[UPDATE: 11/3/14] Οι πρώην developers της Monolith Productions που πλέον εργάζονται στη νεοσύστατη ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης Blackpowder Games, θα μας παρουσιάσουν την νέα τους δημιουργία Betrayer στις 24 Μαρτίου.

Η τιμή του ασπρόμαυρου ιδιαίτερου αυτού game θα είναι στα 18.99 ευρώ, αν και υπάρχει η δυνατότητα να αποκτήσετε τον τίτλο έναντι 14.99 ευρώ εάν τον προ-αγοράσετε πριν τις 24 μέσω του Steam Early Access.

Σύμφωνα με τον σχεδιαστή και συγγραφέα του παιχνιδιού, Craig Hubbard, το Betrayer σκοπεύει να είναι "ένα παιχνίδι βασισμένο στον παίκτη, το οποίο θα δίνει έμφαση στην εξερεύνηση και την ανακάλυψη", ενώ προσθέτει πως είναι περήφανος για την δημιουργία της ομάδας του. "Όταν ξεκινάς να δημιουργήσεις ένα first-person action game με μόλις επτά ανθρώπους, ο μεγαλύτερός σου φόβος είναι να κάνεις κάτι που θα αντιγράφει, μια πιο φθηνή εκδοχή ενός μεγαλύτερου και καλύτερου τίτλου. Ωστόσο, είμαι πεπεισμένος πως δεν έχετε ξαναπαίξει κάτι σαν κι αυτό", καταλήγει ο Hubbard.

Το Betrayer επομένως θα κυκλοφορήσει για PC στις 24 Μαρτίου και μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό μέσω του Steam Early Access.

Διαβάστε εδώ το alpha preview του Betrayer από το GameWorld.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα