Cube World preview

Ένα εξελιγμένο...Minecraft clone, με τα θεματάκια του!

Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε και να σας παρουσιάσουμε το Cube World.

Πρόκειται για ένα indie game το οποίο αναπτύσσει η ανεξάρτητη εταιρεία Picroma. Το σχεδίασε ο Wolfram

von Funck και δούλεψε πάνω σε αυτό μαζί με τη σύζυγό του. Έχει τον χαρακτήρα ενός MMO Sandbox RPG, κάτι σαν Minecraft αλλά με την προσθήκη αρκετών mods και με διαφορετική φιλοσοφία σε διάφορους τομείς. Το παιχνίδι βρίσκεται ακόμη σε alpha έκδοση και μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι του GameWorld στο YouTube.

{youtube}zqtzjYGVPVg|500|300{/youtube}

Αξίζει να σημειωθεί ότι το gameplay video είναι απλά first-look, καθώς δεν αναπτύξαμε επαρκώς τα skills μας, ούτε και χτίσαμε κάτι. Περισσότερα θα έχουμε την ευκαιρία να σας δείξουμε σε μελλοντικά βίντεο, αν και εφόσον υπάρχει ο κατάλληλος χρόνος. Περισσότερες πληροφορίες για το Cube World μπορείτε να δείτε στο επίσημο site του. Για να το αποκτήσετε αγοράστε το από εδώ με κόστος 15 ευρώ. Θα χρειαστεί προηγουμένως να κάνετε εγγραφή και login στο site της Picroma. Η έκδοση που θα λάβετε στα χέρια σας θα είναι alpha, με αρκετά bugs, αστάθειες στην εφαρμογή ειδικά όταν βγαίνετε και μπαίνετε σε αυτή και κάποια θεματάκια με το A.I.

Το Cube World θα κυκλοφορήσει για PC με την ακριβή ημερομηνία να μην έχει ακόμη ανακοινωθεί. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το σχετικό topic στο forum του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα