Game & Users του μήνα: Ιανουάριος 2015

Το Dying Light και τα δωράκια.

Μετά από την...καθιερωμένη καθυστέρηση αρκετών ημερών ("συνηθισμένα τα βουνά απ' τα χιόνια" που θα 'λεγε κι ο Παντελής) σας ανακοινώνουμε το παιχνίδι του μήνα και τους Users του μήνα. Οι Users του μήνα κερδίζετε τυχαία δώρα κάθε μήνα για την συμμετοχή σας.

Καταρχήν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη του GameWorld για την

συμμετοχή σας. Θυμίζουμε ότι όσο περισσότερο συμμετέχετε στο GameWorld.gr, τόσο στο σχολιασμό άρθρων, όσο και στο Forum, τα Blogs και τα User Reviews, τόσο αυξάνετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε δώρα.

Η ψηφοφορία για το Game of the Month και τους Users του μήνα ξεκινάει κάθε 25 του μήνα στο forum "Versus" του GameWorld και ολοκληρώνεται την πρώτη ημέρα του επόμενου.

Ακολουθούν τα αποτελέσματα:

Game of the Month
Dying Light: Έδωσε μάχη με το Resident Evil HD Remaster και την κέρδισε. Η Techland, δημιουργός του Dead Island, μας χάρισε μία splatter Action περιπέτεια γεμάτη zombies. Όσοι θέλετε να το αποκτήσετε μην ξεχάσετε να αγοράσετε το παιχνίδι στο τέλος του μήνα, όταν και θα κυκλοφορήσει στα ελληνικά καταστήματα σε μειωμένη τιμή.

http://www.youtube.com/watch?v=hlQgapCVJuk

User of the Month
Ο Νικολής Ασημάκης (Zaratoth) βγήκε πρώτος με μόλις μία ψήφο διαφορά.

Κερδίζει ένα Football Manager 2015 για PC.

Στο User of the Month ψηφίζετε στο Forum "Versus" του GameWorld για το ποιος θέλετε να είναι το μέλος του μήνα. Υποψήφιοι νικητές είστε συνήθως όσοι συμμετέχετε αρκετά με σχόλια στα άρθρα του GameWorld, το Forum, τα Blogs, τα User Reviews κ.ο.κ.

User review of the month
Ο Αγησίλαος Σιντόρης, δηλωμένος fan της σειράς Borderlands, έγραψε review για το Borderlands: The Pre-Sequel

Κερδίζει ένα Natec M55 mousepad προσφορά της Natec!

Αν θέλετε να γράψετε το δικό σας User Review τότε κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες. Τα User Reviews που μπαίνουν στην ψηφοφορία είναι μόνο όσα διαθέτουν τουλάχιστον δύο παραγράφους.

Blog of the Month
Ο veteran member μας Νικολής Ασημάκης (Zaratoth) κατάφερε για πρώτη φορά να κερδίσει δύο δώρα σε ένα μήνα. Αφορμή ήταν το blog post Τα καλύτερα games του 2014. Πολλές ψήφους πήρε επίσης και το blog post Videogames=Βία!Σίγουρα... του Μάρκου Ασκανιάν (Mr. Dododi).

Για το καλύτερο blog post, ο Νικολής κερδίζει ένα Battleblock Theater steam key προσφορά της Natec!

Από αυτό το μήνα γράφετε το Blog post σας με την νέα εφαρμογή EasyBlog, εύκολα και γρήγορα! Αν θέλετε να γράψετε το δικό σας Blog τότε κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Άλλα αποτελέσματα
- Συντάκτης του μήνα: Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος. Ο νέος είναι ωραίος. Ο Αριστοτέλης ως νέος συντάκτης της παρέας έσπασε το...σερί του Παντελή Δασκαλέλου!
- Άρθρο του μήνα: Gamergate. Το ροζ σκάνδαλο, ο σεξισμός και ο φεμινισμός στα games. Το άρθρο του Editorial που έγραψα τελικά απ' ότι φαίνεται σας άρεσε. Ήταν κάτι που σας το χρωστούσαμε εδώ και καιρό
- Βίντεο του μήνα: The Forest gameplay. Η βραδιά μας με Παντελή, Χριστιάνα και Αλκμήνη ήταν επική! Απολαύσαμε το The Forest κι απ' ότι φαίνεται το ίδιο κι εσείς!

http://www.youtube.com/watch?v=Lma3q6UTykk

Ευχαριστούμε όλους εσάς για τις συμμετοχές σας και συγχαρητήρια στους νικητές!

Για γενική συζήτηση ή απορίες σχετικά με τους Users του μήνα ρωτήστε σε αυτό το forum topic.

Το GameWorld χαρίζει κάθε μήνα τρία δώρα στους Users του μήνα. Μείνετε συντονισμένοι στο αγαπημένο σας gaming site, μπείτε στην παρέα του GameWorld και με την καθημερινή παρουσία σας κερδίστε κι εσείς τα δωράκια σας. Οι νικητές επιλέγονται από εσάς τους ίδιους στο Forum "Versus" με ανοιχτές ψηφοφορίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα