Grand Theft Auto 5: Συγκριτικό PS3 vs PS4

Δείτε το βίντεο και παρατηρήστε τις διαφορές.

Η Rockstar κυκλοφόρησε ένα βίντεο για το GTA 5 το οποίο παρουσιάζει τις διαφορές ανάμεσα στην έκδοση του PS3 και στη νέα έκδοση του PS4.

Οι διαφορές στα textures δεν είναι τεράστιες. Αμφότερες οι δύο εκδόσεις τρέχουν στα 30 frames το δευτερόλεπτο. Η έκδοση του PS4

ωστόσο έχει καλύτερα lighting και blooming effects και μεγαλύτερο draw distance. Στο PS4 θα υπάρχει επίσης χρήση της lightbar (η οποία θα εναλλάσσεται ανάμεσα στο κόκκινο και μπλε χρώμα όταν θα σας κυνηγάει η αστυνομία) και το ολοκαίνουργιο First-Person view που σίγουρα θα αγαπήσουν οι fans των First-Person Shooters. Μερικές ακόμα αλλαγές που θα συμπεριλαμβάνει η PS4 έκδοση είναι ότι οι κλήσεις που θα δέχεστε στο κινητό και οι επικοινωνία της αστυνομίας θα ακούγονται από το ηχείο του DualShock 4. Επίσης, κάνοντας sweep στο touch panel του χειριστηρίου (κυλώντας το δάχτυλό σας επάνω του), θα μπορείτε να αλλάξετε ραδιοφωνικούς σταθμούς, αλλά και όπλο. Πατώντας το touch panel θα εναλλάσσεστε ανάμεσα σε first-person και third-person κάμερα. Θα μπορείτε να ορίσετε εσείς πότε θα αλλάζει η κάμερα αυτόματα αν το επιθυμείτε. Για παράδειγμα, παίζοντας σε first-person, η οπτική θα αλλάζει σε third-person όταν παίρνετε κάλυψη και μόλις αρχίσετε να πυροβολείτε, θα επιστρέφει στην οπτική πρώτου προσώπου.

http://www.youtube.com/watch?v=Fng-OaFeeO0


Όσον αφορά την "next-gen" έκδοση του Grand Theft Auto 5 γενικότερα, αυτή θα τρέχει στα 1080p/30fps στα PS4 και Xbox One (όπως ήδη γνωρίζαμε), ενώ στα PC θα υποστηρίζεται η ανάλυση 4K (4096x2160). Επίσης, το εσωτερικό των οχημάτων έχει βελτιωθεί οπτικά, λόγω της προσθήκης της first-person κάμερας. Θα έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε αποστολές στο GTA Online που θα κάνουν χρήση αποκλειστικά της κάμερας πρώτου προσώπου, ενώ έχουν προστεθεί εκατοντάδες νέα animations για αυτή την οπτική που αφορούν μεταξύ άλλων το reloading των όπλων σας, την ελεύθερη πτώση και άλλες δραστηριότητες.

Το GTA 5 κυκλοφορεί στις 18 Νοεμβρίου για PS4 και Xbox One και στις 27 Ιανουαρίου 2015 για PC. Διαβάστε περισσότερα για το First-Person mode.

Αναλυτικά το review του Grand Theft Auto V από την Χριστιάνα Θάνου. Καταθέστε τις απόψεις σας για την next-gen έκδοση στο κεντρικό forum topic του GTA 5. Τέλος, απολαύστε την Collector's με τα όμορφα βινύλιά της.

Αλήθεια, εσείς είστε ικανοποιημένοι από τις διαφορές που βλέπετε;

Keywords
Τυχαία Θέματα