Greek Gaming Universe

30.000 Likes, διαγωνισμός και συνέντευξη.

Το Greek Gaming Universe μόλις έκλεισε 30.000 Likes στο Facebook και το γιορτάζει με διαγωνισμό.

Ο διαγωνισμός διεξάγεται μόνο μέσω της Facebook Page και για να συμμετάσχετε θα πρέπει να

κάνετε κλικ εδώ και να ακολουθήσετε τις οδηγίες που αναγράφει η φωτογραφία.

Συγκεκριμένα τα τρία δώρα που κληρώνονται είναι:
1)Razer Kraken 7.1
2)Razer DeathAdder (μαζί με Goliathus)
3)Μία paysafe των 50 ευρώ.

Με αφορμή το κλείσιμο των 30.000 Likes, μιλήσαμε με τον Χρήστο Δεβετζή, δημιουργό της σελίδας, σχετικά με την μέχρι τώρα πορεία της.

GameWorld: Στο GGU ξεκινήσατε τον Οκτώβριο του 2012. Ποιος ήταν ο ρυθμός ανάπτυξής σας; Υπήρχαν άλλα αντίστοιχα κανάλια τότε για να ανεβάζουν αστείες gaming photos ώστε να έχετε ανταγωνισμό;
Χρήστος Δεβετζής: Ο ρυθμός ανάπτυξής μας πιστεύω ήταν σταθερός στην αρχή. Είχαμε τις καλές μέρες και τις κακές μας. Από εκεί και πέρα με αρκετό μεράκι και την υποστήριξη του κοινού καταφέραμε να ανέβουμε αρκετά. Η ιδέα από την αρχή στηρίχθηκε στο να δημιουργήσουμε ένα μέρος όπου θα μπαίνει ο κλασικός gamer και θα περνάει καλά, θα γελάει, θα ενημερώνεται. Ναι όντως υπήρχαν και άλλες σελίδες του ίδιου στυλ, μερικές από τις οποίες είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν.

GW: Ποια μέλη αποτελούν το GGU;
ΧΔ: Πέρασαν και ήρθαν αρκετά άτομα. Πλέον είμαστε δύο κύριοι διαχειριστές εγώ και ο Μάνος αλλά υπάρχουν και φίλοι μας που δουλεύουν "πίσω από την σελίδα" όπως ο Γκας και ο Νίκος.

GW: Καταφέρατε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να ανεβείτε στα 30.000 likes και μάλιστα χωρίς διαφήμιση. Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη τακτική που ακολουθείτε στη σελίδα σας για να κερδίσετε νέα likes;
ΧΔ: Πιστεύω η καλύτερη τακτική για να πετύχεις κάτι τέτοιο είναι να καταλαβαίνεις το Community σου. Όσο περισσότερο το κρατάς "ζεστό" και ενεργό τόση θα είναι και η ανταπόκριση που θα λάβεις είτε αυτό γίνει μέσω μιας εικόνας είτε μιας κλήρωσης.

GW: Τι ετοιμάζετε από εδώ και στο εξής στο κανάλι σας στο YouTube;
ΧΔ: Ετοιμάζουμε δυο σειρές τις οποίες θα κάνουμε με τον Μάνο. Η μία χιουμοριστική και η άλλη κάτι σαν "δελτίο ειδήσεων gaming". Έχουμε αρκετά στο μυαλό μας αλλά αυτή τη στιγμή καθόλου χρόνο. Πάντως το μόνο που έχω με σιγουριά να πω είναι πως αυτό το καλοκαίρι θα ξανά αρχίσουμε να ασχολούμαστε με το YouTube.


Καλή επιτυχία σε όσους συμμετάσχουν στο διαγωνισμό!

Keywords
Τυχαία Θέματα