Lenovo Yoga Tablet 2 Pro

Με ενσωματωμένο βιντεοπροβολέα και QHD οθόνη.

Η Lenovo παρουσίασε ένα ιδιαίτερο tablet το οποίο φέρει έναν προτζέκτορα για προβολές multimedia περιεχομένου on-the-go.

Η γνωστή εταιρεία παραγωγής hardware με έδρα το Πεκίνο ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας νέας σειράς προϊόντων, μέσα στα οποία συγκαταλέγεται το πρώτο tablet

που διαθέτει ενσωματωμένο βιντεοπροβολέα. Πρόκειται για μια λύση που απευθύνεται σε απαιτητικούς χρήστες που θέλουν να εκμεταλλευτούν το ενδιαφέρον αυτό χαρακτηριστικό της συσκευής της Lenovo, η οποία περιλαμβάνει επίσης αξιόλογο hardware.

https://www.youtube.com/watch?v=AU_PHEW6luo


Η 13.3 ιντσών οθόνη του Yoga Tablet 2 Pro είναι τεχνολογίας LCD IPS με Quad HD ανάλυση (2560x1440). Στην καρδιά του tablet χτυπάει ένας τετραπύρηνος Intel Atom Z3745 με συχνότητα λειτουργίας 1.86GHz, ο οποίος συνεπικουρείται από 2GB RAM, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος βρίσκεται στα 32GB, με την δυνατότητα επέκτασης έως 64GB. Στο πίσω μέρος της συσκευής συναντάμε μια κάμερα στα 8 megapixel με auto-focus, η οποία συνοδεύεται από μια selfie camera στο μπροστινό μέρος στα 1.6MP. Σύμφωνα με την Lenovo, η αυτονομία της συσκευής φτάνει τις 15 ώρες γενικής χρήσης ή τρεις ώρες θέασης περιεχομένου με τον βιντεοπροβολέα ενεργό. Το λειτουργικό που "τρέχει" το Yoga Tablet 2 Pro είναι το Android 4.4 KitKat.

Εξωτερικά η συσκευή ακολουθεί μοντέρνες γραμμές με στρογγυλοποιημένες άκρες. Το κάτω μέρος της θυμίζει παλαιότερα μοντέλα laptop της σειράς Vaio. Εκεί "στεγάζεται" ένας Pico Projector των 4-50 Lumen που είναι σε θέση να προβάλει εικόνα έως 50 ίντσες σε ανάλυση WVGA (854x480), ενώ στο ίδιο σημείο υπάρχουν δύο ηχεία και το subwoofer των 1.5W (το καθένα) και 5W αντίστοιχα που κατασκευάζονται από την πασίγνωστη JBL. Το βάρος της συσκευής φτάνει τα 970 γραμμάρια, με το πάχος να μην ξεπερνάει τα 3.7 χιλιοστά. Η ενσωματωμένη βάση στήριξης της συσκευής διαθέτει τέσσερα διαφορετικά modes, αυτά των Hold, Tilt, Stand και Hang, που θα σας διευκολύνουν ανάλογα με την εργασία που θέλετε να φέρετε εις πέρας.

https://www.youtube.com/watch?v=QyZpIVFlon8


Αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουν ως εξής:
Οθόνη: 13.3 ιντσών IPS ανάλυσης 2560x1440
Επεξεργαστής: Quad-core Intel Atom Z3745 στα 1.86GHz
RAM: 2GB LPDDR3
Αποθηκευτικός χώρος: 32GB - επεκτάσιμος έως 64GB
Μπαταρία: Li-ion 9600 mAh, 15 ώρες αυτονομία, 3 ώρες με ενεργό τον βιντεοπροβολέα
Κάμερες: 8MP f2.2 με auto-focus στο πίσω μέρος, 1.6MP μπροστινή κάμερα
Sensors: G-Sensor, e-Compass, Ambient light, Hall, Vibration
Συνδεσιμότητα: WiFi 802.11 a/b/g/n, MiMo, Bluetooth, 4G LTE (προαιρετικά), Dual band λειτουργία στα 2.4GHz και 5GHz
Θύρες: Micro USB, 3.5mm audio jack, Micro SD card
Λειτουργικό: Android 4.4 KitKat
Audio: 2 μπροστινά ηχεία Dolby Audio της JBL (στα 1.5W το καθένα) και 5W subwoofer, Wolfson Master Hi-Fi codec
Χρώματα: Platinum
Βάρος: 970 γραμμάρια
Τιμή: 500 δολάρια (396 ευρώ)

Δείτε τον οδηγό αγοράς για tablets, καθώς και όλα τα άρθρα της μόνιμης στήλης Tech. Διαβάστε το αναλυτικό άρθρο του GameWorld για όλα τα απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζετε για να επιλέξετε σωστά το επόμενο κινητό ή tablet σας και συζητήστε για αυτά στο forum του GameWorld.

Η διάθεση του Yoga Tablet 2 Pro θα ξεκινήσει στα τέλη του Οκτωβρίου μέσω του επίσημου καταστήματος της Lenovo και το κόστος του θα ανέρχεται στα 500 δολάρια (396 ευρώ).

Keywords
Τυχαία Θέματα