Project Unity

18 κονσόλες σε μία συσκευή!

Πριν από μερικές εβδομάδες σας παρουσιάσαμε την κονσόλα RetroN 5, μια σύγχρονης κατασκευής κονσόλα η οποία συνδυάζει πέντε retro κονσόλες 8/16-bit σε ένα πακέτο. Η μόδα αυτή τείνει να συνεχιστεί καθώς ένας Βρετανός modder με το nickname Bacteria, ετοιμάζει μία νέα συσκευή η οποία θα περιέχει...18 ιστορικές κονσόλες μαζί, αριθμός που θα αποτελέσει ρεκόρ!

Πιο αναλυτικά το Project

Unity θα τρέχει games από τις κονσόλες:
- Amstrad GX4000
- Atari 7800
- Colecovision
- Dreamcast
- Game Boy Advance
- Gamecube
- Intellivision
- Master System
- Mega Drive
- MVS
- Neo Geo
- NES
- Nintendo 64
- PlayStation
- PlayStation 2
- Saturn
- SuperNES
- Turbografx 16

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κονσόλα είναι κατασκευασμένη με αυθεντικό hardware και δε χρησιμοποιεί emulator! Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα και μόνο καλώδιο τροφοδοσίας, ένα video output και ένα κοινό χειριστήριο, ανεξάρτητα από την κονσόλα που θα επιλέξετε να παίξετε κάθε φορά.

{youtube}p9AY_xQre9M|400|300{/youtube}

Δείτε το βίντεο κατευθείαν στο 9:30 για μια επίδειξη της κονσόλας με cartridges του θρυλικού NES.

Το δυσάρεστο είναι ότι το σύστημα αυτό, που είχε κόστος κατασκευής 700 λίρες (816 ευρώ) και 3.500 ώρες (146 ημέρες) δεν πωλείται. Θα ήταν ότι καλύτερο να το δούμε στο Kickstarter για χρηματοδότηση και αργότερα να διατεθεί προς πώληση και επίσημα, καθώς θα αποτελέσει ιδανικό εξάρτημα για κάθε fan των παλιών games.

Η retro mania συνεχίζεται δυναμικά όπως αντιλαμβάνεστε και το ρεύμα αυτό το φέρνουν (ευτυχώς ή δυστυχώς) στις μέρες μας κυρίως οι ανεξάρτητοι hardware experts κι όχι οι μεγάλες εταιρείες.

Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld