Αναπτύσσεται το 7th Guest: 3

H τρίτη συνέχεια για την adventure σειρά.

Ύστερα από 18 χρόνια έρχεται το horror sequel απ' την Trilobyte που ακολουθεί τα παιχνίδια 7th Guest (1993) και 11th Hour (1995). Οι δύο παραπάνω δημιουργίες ανήκουν στην κατηγορία των point-and-click puzzle adventures και έχουν αφήσει το στίγμα τους με την επιβλητική ατμόσφαιρά τους και τους ευφάνταστους γρίφους τους. Αξίζει να αναφέρουμε ότι

πρόσφατα το 7th Guest έγινε port στις iOS συσκευές, ενώ και τα 2 παιχνίδια επανακυκλοφόρησαν σε ψηφιακή μορφή μέσω των DotEmu.com και τGOG.com.

Το τρίτο κεφάλαιο σηματοδοτεί την επιστροφή στη μυστηριώδη έπαυλη Stauf, η οποία θα έχει νέα παιχνίδια, αντικείμενα και puzzles. Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Polygon o Charlie McHenry, o ιδρυτής της Trilobyte, αναφέρει: "Όπως θα ανακαλύψετε η έπαυλη παραμένει στοιχειωμένη".

Tο δυναμικό της Trilobyte περιλαμβάνει αρκετούς από τους developers που είχαν εργαστεί στα 7th Guest και The 11th Hour, ενώ έχουν προσληφθεί νέοι συνεργάτες που εργάζονται στον σχεδιασμό των puzzles, όπως αναφέρει ο McHenry. H εταρεία σκοπεύει να κυκλοφορήσει το 7th Guest: 3 μέσα στους επόμενους 12-18 μήνες, ενώ μέσα στον Απρίλιο θα ξεκινήσει και η "εκστρατεία" στο Kickstarter στην περίπτωση που η Trilobyte δεν καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον άλλων οικονομικών επενδυτών για το project της. Να προσθέσουμε ότι το 7th Guest 3 αναπτύσσεται για PC, iOS, Mac και Android.

Keywords
Τυχαία Θέματα