Κερδίστε 10 Tomb Raider soundtracks

Αποκτήστε το soundtrack του παιχνιδιού.

Η CD Media και το GameWorld διοργανώνουν διαγωνισμό για όλους τους φίλους της σειράς Tomb Raider.

Αποκτήστε το ψηφιακό soundtrack του νέου Tomb Raider το οποίο περιλαμβάνει 10 μουσικά κομμάτια. Το νέο reboot της σειράς έχει κερδίσει τις εντυπώσεις κάτι που άλλωστε διαβάσατε

και στο σχετικό review του GameWorld.

Πως θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό θα γίνει με δύο τρόπους και αν επιθυμείτε μπορείτε να συμμετάσχετε και στους δύο.

1ος τρόπος: Οι 5 πιο ενεργοί χρήστες: Τα 5 πιο ενεργά μέλη του GameWorld μέχρι τα μεσάνυκτα της Τρίτης θα κερδίσουν αυτόματα από ένα soundtrack χωρίς κλήρωση. Αποκτήστε πόντους εμπειρίας (xp) για το προφίλ σας, απλά με την συμμετοχή σας σχολιάζοντας άρθρα, γράφοντας μηνύματα στο forum, έχοντας ενεργή συμμετοχή στο Community κτλ. Δείτε εδώ τι ισχύει για τα User levels. H καταμέτρηση των πόντων ξεκινάει από τώρα και θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυκτα της Τρίτης.

2ος τρόπος: Κλήρωση μέσω του Community: Μπείτε στην ομάδα του Tomb Raider στο Community και απλά γράψτε στον τοίχο της ομάδας την λέξη "Tomb Raider". Αυτόματα μπαίνετε στην κλήρωση για άλλα 5 soundtracks.

{youtube}IcKXVo_fYd4|400|300{/youtube}

Οι νικητές
Οι 10 τυχεροί νικητές θα ανακοινωθούν τα μεσάνυκτα της Τρίτης 26 Μαρτίου. Οι 5 πιο ενεργοί χρήστες του GameWorld που θα κερδίσουν αυτομάτως από ένα soundtrack δεν θα συμμετάσχουν στην κλήρωση. Οι νικητές θα λάβετε προσωπικό μήνυμα στο GameWorld με όλες τις λεπτομέρειες.


Καλή επιτυχία σε όλους!

Keywords
Τυχαία Θέματα