Φήμες για την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου Xbox

Αναμένται στις αρχές Νομβρίου, σύμφωνα με τον Paul Thurrot.

Μετά την ανακοίνωση ότι το νέο Xbox θα αποκαλυφθεί και επίσημα στις 21 Μαΐου, μία νέα πληροφορία έρχεται να ταράξει τα νερά. Σύμφωνα με αυτή, η Microsoft θα κυκλοφορήσει την αναμενόμενη νέα

κονσόλα της στις αρχές Νοεμβρίου.

Η είδηση προέρχεται από τον βετεράνο αναλυτή της Microsoft Paul Thurrot, ο οποίος επίσης διέρρευσε τις πληροφορίες σχετικά με την παρουσίαση της κονσόλας. Σύμφωνα με τον Thurrot, το νέο Xbox θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις με διαφορετικές τιμές, μία στα 384 ευρώ και μια στα 230 ευρώ. Η τελευταία μάλλον θα περιλαμβάνει κάποια μορφή συνδρομής.

Η συνδρομή αυτή θα είναι διετής για το Xbox Live Gold, με τιμή γύρω στα 7,6 ευρώ το μήνα. Αυτή η επιλογή θα είναι πιο ακριβή μακροπρόθεσμα, αλλά θα σας δίνει τη δυνατότητα να αγοράσετε την κονσόλα σε αρκετά χαμηλότερη αρχικά.

Αν και γνωρίζουμε κάποια πράγματα για το hardware του νέου Xbox, δεν υπάρχουν αντίστοιχα πολλές πληροφορίες σχετικά με τα παιχνίδια που ετοιμάζονται για αυτό. Σύμφωνα πάντα με τον Paul Thurrot, μετά την ανακοίνωση στις 21 Μαΐου, ο πλήρης κατάλογος των launch τίτλων θα παρουσιαστεί στην press conference της Microsoft στα πλαίσια της φετινής E3.

«Την Τρίτη 21 Μαΐου, θα σηματοδοτήσουμε την έναρξη μιας νέας εποχής στα video games, στην τηλεόραση και στη διασκέδαση» δηλώνει η Microsoft. «Εκείνη την ημέρα θα μοιραστούμε μαζί σας το όραμά μας για το Xbox και θα σας δώσουμε μια πραγματική γεύση από το μέλλον»

Ραντεβού λοιπόν στις 21 Μαΐου και ώρα 17:00 για να δούμε όλοι το νέο Xbox. Μην ξεχάσετε να μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld για να παρακολουθήσετε ζωντανά άλλο ένα μεγάλο event, όπως άλλωστε κάνατε και στην PlayStation 4 press conference.

Keywords
Τυχαία Θέματα