Kingfisher – Oι καλύτερες βιολογικές οδοντόκρεμες της Ευρώπης

Kingfisher ή αλλιώς… Οι οδοντόκρεμες που «κλέβουν» τις εντυπώσεις!!!

Υγιεινή , φυσική σύσταση που σέβεται εσάς και το περιβάλλον. Θέλετε να βουρτσίζετε τα δόντια σας με επιβλαβείς χημικές ουσίες; Η απάντηση είναι όχι!

Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν τα συστατικά της συνηθισμένης οδοντόκρεμας… ούτε τι προκαλείται στο στόμα τους μετά από λίγη ώρα. Η οδοντόκρεμα δεν μένει στο σώμα μας μόνο κατά τη διάρκεια του βουρτσίσματος, αλλά μπορεί να περάσει ακόμα και στο αίμα!

Δοκιμάστε κάτι διαφορετικό! Εμείς ανακαλύψαμε, δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε τις βιολογικές οδοντόκρεμες Kingfisher.

Οι αντισηπτικές ιδιότητες της βιολογικής οδοντόκρεμας εξαλείφουν την πέτρα και την πλάκα χωρίς να φθείρουν το φυσικό σμάλτο των δοντιών, όπως οι υπόλοιπες οδοντόκρεμες. Ορισμένα συστατικά υποστηρίζουν ότι καταπραΰνουν την ευαισθησία των δοντιών και θεραπεύουν προβλήματα ουλίτιδας και πληγών στην κοιλότητα του στόματος. Επιπλέον, οι φυσικές αρωματικές ύλες από μέντα και άλλα αιθέρια έλαια παρέχουν φρέσκια αναπνοή με μεγαλύτερη διάρκεια. Τα έλαια της καταφέρνουν και μειώνουν το στρες και μπορούν να φτιάξουν τη διάθεσή μας!

Οι βιολογικές οδοντόκρεμες Kingfisher όχι μόνο δεν έχουν συστατικά ζωικής προέλευσης αλλά δεν περιέχουν χημικά συντηρητικά, φθόριο και χρωστικές ουσίες. Χωρίς SLS, γλουτένη και GMO Free. Με έγκριση από τον British Dental Health Foundation.

Φυσική Οδοντόκρεμα με Αλόη, Τεϊόδεντρο & Μάραθο

Φυσική οδοντόκρεμα Baking Soda

Φυσική οδοντόκρεμα με Αλόη, Τεϊόδεντρο και Μέντα

Φυσική Οδοντόκρεμα με Μάραθο – Κατάλληλη για ομοιοπαθητική

Φυσική οδοντόκρεμα με Μέντα

Φυσική οδοντόκρεμα για παιδιά με γεύση φράουλας

Επιλογές πολλές! Κάθε μία είναι διαφορετική γι’αυτό κι εμείς …τις δοκιμάσαμε ΌΛΕΣ!
Δες όλες τις οδοντόκρεμες Kingfisher -> ΕΔΩ!

Organic Brands on Facebook
Organic Brands on Instagram

The post Kingfisher – Oι καλύτερες βιολογικές οδοντόκρεμες της Ευρώπης appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα