Ανακαίνιση μπάνιου σε ενοικιαζόμενο σπίτι! 6 εύκολες αλλαγές

Το μπάνιο σε ενοικιαζόμενο σπίτι είναι στην πλειονότητα τους σχεδιαστικά φτωχά ή ξεπερασμένα. Υπάρχουν απλοί τρόποι για να το αλλάξετε και να κάνετε μία ωραία ανακαίνιση μπάνιου.

Οι τρόποι αυτοί για την ανακαίνιση μπάνιου θα σας βοηθήσουν να βάλετε τη δική σας σφραγίδα στον χώρο, ώστε να τον οικειοποιηθείτε και να τον νιώσετε δικό σας. Ο σκοπός είναι παρά τις όποιες δυσκολίες, να μπορέσετε να αφήσετε το στίγμα σας χωρίς να κινδυνέψει η εγγύησή σας και χωρίς να υποχρεώνεστε σε συζητήσεις περί διακόσμησης με τον ιδιοκτήτη, που μπορεί να μην έχει την παραμικρή σχέση

με το αντικείμενο.

1 Βάλτε χαλί με ενδιαφέρον μοτίβο


Τοποθετώντας ένα χαλί στο μπάνιο, αυτόματα συμβαίνουν κάποια πράγματα: δίνετε class, ζεστασιά, πολυτέλεια και άνεση στο μπάνιο σας. Ειδικά αν το πάτωμα γλιστράει ή απλά δεν σας αρέσει καθόλου, αποτελεί την καλύτερη λύση.

2 Αλλάξτε κουρτίνα 


Επιλέξτε έντονο χρώμα ή ευχάριστο μοτίβο. Δεν παίρνει χρόνο, το κόστος κυμαίνεται από 5 μέχρι 25 ευρώ και καλύτερα να επιλέξετε κάποια πολυεστερική κουρτίνα, υφασμάτινή, latex ή αντίστοιχο υλικό, ώστε να μην απορροφά το νερό και αυτό να στραγγίζει έξω από την μπανιέρα.

3 Σκεφτείτε τα αυτοκόλλητα τοίχου, που μπορούν να τοποθετηθούν πάνω από πλακάκια
Σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι δεν μπορείτε να αλλάξετε πλακάκια και συνήθως τα μπάνια έχουν πλακάκια, οπότε δεν θα έχετε τη δυνατότητα να βάψετε τον τοίχο. Άρα ποιες λύσεις μένουν; Τα αφαιρούμενα αυτοκόλλητα πλακάκια ή τα αυτοκόλλητα τοίχου.

4 Τα φυτά προσδίδουν ομορφιά και ζωή σε ένα μπάνιο


Τοποθετώντας φυτά εσωτερικού χώρου στο μπάνιο, προσθέτετε ζωή! Κατευθείαν ο χώρος αποκτά μια άλλη οπτική, είτε bohemian, είτε μοντέρνα και το δωμάτιο γίνεται αυτόματα πιο ευχάριστο και ανεκτό. Αναλόγως των συνθηκών, επιλέξτε αυτό που θα ταιριάξει καλύτερα στις ανάγκες του δωματίου. Σημαντικές παράμετροι είναι ο εξαερισμός, η υγρασία και αν διαθέτει ή όχι παράθυρο. Φυτά που αγαπούν την υγρασία όπως η φτέρη, θα βοηθήσουν στην καλύτερη συντήρηση του χώρου απορροφώντας την υγρασία, ενώ ταυτόχρονα θα κρατήσουν για πολύ καιρό.

5 Οι λεπτομέρειες μετράνε


Αγοράστε δύο σετ των τριών πετσετών ανάλογα με την διακόσμηση και την χρωματική παλέτα. Βρείτε μικρά δοχεία, σαπουνοθήκες ή θήκες για οδοντόβουρτσες και αποθηκεύστε σε αυτά ό,τι χρειάζεσαι. Ένα βάζο για φρέσκα λουλούδια ή οτιδήποτε θα σας φτιάξει την διάθεση σε μια δύσκολη μέρα, αποτελεί εξαιρετική επιλογή.

6 Επιλέξτε αποθηκευτικούς χώρους με στυλ


Οι αποθηκευτικοί χώροι σε ένα μπάνιο είναι από τις πιο σημαντικές παραμέτρους. Αν οι χώροι δεν επαρκούν ή δεν σας καλύπτουν διακοσμητικά, μπορείτε πολύ εύκολα να πάρετε μερικά μεγάλα ψάθινα καλάθια.

The post Ανακαίνιση μπάνιου σε ενοικιαζόμενο σπίτι! 6 εύκολες αλλαγές appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα