Λαμπερό δέρμα πριν τις γιορτές; Ενδώστε σε ένα facial massage

Αν πλέον όταν αγγίζετε το πρόσωπό σας αισθάνεστε τραχύτητα, τότε το δέρμα σας προσπαθεί να σας πει ότι χρειάζεται ένα facial massage.

Αφουγκραστείτε την ανάγκη του και κλείστε άμεσα ένα ραντεβού στην αισθητικό σας. Όσο συνεπείς κι αν είστε με την skincare ρουτίνα σας, ο ειδικός θα δώσει λύση σε όλα τα skincare προβλήματά σας και θα σας υποδείξει τον σωστό τρόπο να θωρακίσετε την επιδερμίδα σας από τις διαταραχές των ορμονών, το στρες και την περιβαλλοντική μόλυνση.

Plus σε ποιον δεν αρέσει να του κάνουν μασάζ στο πρόσωπο;

To

μασάζ προσώπου λειτουργεί για να διεγείρει τη ροή του αίματος και μειώνει κάθε ένταση και σφίξιμο στους μυς μας. Και μάλιστα το καλύτερο είναι ότι απευθύνεται σε όλους. Όλοι οι τύποι δέρματος, ανεξαρτήτως ηλικίας μπορούν να επωφεληθούν από το facial massage, αν και αξίζει να σημειωθεί ότι εάν έχουμε σοβαρές δερματικές παθήσεις, όπως σοβαρή ακμή ή εξαιρετικά ερεθισμένο δέρμα, τότε είναι καλύτερο να το αποφύγουμε και να συμβουλευτούμε το δερματολόγο μας.

Ποια είναι τα οφέλη του facial massage;

Το μασάζ προσώπου είναι εξαιρετικό για την τόνωση της ροής του αίματος στο δέρμα. Με τη σειρά του, αυτό μπορεί να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, τα επίπεδα του οποίου δυστυχώς αρχίζουν να μειώνονται όταν ξεπερνάμε το 20 έτος της ηλικίας μας. Επιπλέον το facial massage μπορεί επίσης να ενισχύσει το λεμφικό μας σύστημα. Οι «υποτονικοί» λεμφαδένες μπορούν να συμβάλουν στο πρήξιμο της επιδερμίδας, επομένως το μασάζ προσώπου μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη τυχόν οιδήματος.

Επιπλέον μπορούμε να δουλέψουμε σε σφιχτούς μύες, οπότε αν υποφέρουμε από ημικρανίες θα δούμε πραγματικά διαφορά. Κάπως έτσι, λοιπόν, όπως καταλαβαίνεις η ενσωμάτωση του facial massage στην καθημερινή μας ρουτίνα είναι win-win situation, ειδικά για όσες από εμάς θέλουμε να δούμε λαμπερό, ξεκούραστό και σμιλεμένο δέρμα. Μερικά λεπτά μασάζ προσώπου για όλα αυτά αρκούν.

Μπορείτε να κάνετε και μόνες σας facial massage

Απλώς δείτε την εικόνα, απλώστε λίγο λάδι και με ανοδικές κινήσεις δουλέψτε τις παρακάτω περιοχές στο πρόσωπο.

The post Λαμπερό δέρμα πριν τις γιορτές; Ενδώστε σε ένα facial massage appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα