Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 1 ως 7/3/2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, ο Άρης περνάει στους Διδύμους στις 04.03 και σου δίνει την ευκαιρία να ανακτήσεις την δυναμική και την ενέργειά σου. Είναι σημαντικό για εσένα να στραφείς στο στενό σου περιβάλλον και να έρθεις σε επαφή με κοντινά σου πρόσωπα που σε γεμίζουν χαρά.

Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα οδηγούν σε ξεσπάσματα που πρέπει να προσέξεις. Μην δυναμιτίσεις σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, με τον Άρη να περνάει στους Διδύμους στις 04.03 έχεις την ευκαιρία να κινηθείς με σύνεση και υπομονή σε θέματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν. Νιώθεις την επιθυμία για σταθερότητα και ασφάλεια, παράλληλα όμως δείχνεις το έντονο πείσμα και την αδιαλλαξία σου και αυτό μπορεί να προκαλέσει εντάσεις σε οικονομικές και προσωπικές υποθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, αυξάνονται οι ρυθμοί σε σημαντικό βαθμό αυτή την εβδομάδα καθώς ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου στις 04.03 και σε κινητοποιεί. Είναι απαραίτητο να διοχετεύεις την ενέργειά σου αποτελεσματικά και να μην αφήνεσαι σε νευρικότητα και παρορμητισμό που μπορεί να σε ωθήσουν σε σπασμωδικές κινήσεις. Δεδομένο είναι βέβαια ότι θα κυνηγήσεις επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, ο Άρης περνάει στους Διδύμους στις 04.03 ενισχύοντας την μελαγχολία και την εσωστρέφεια καθώς έρχονται στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούν ακόμα. Προσοχή σε συναισθηματικές υπερχειλίσεις και παρασκήνιο στην δουλειά που θα επηρεάσουν την κρίση και την ψυχολογία σου. Η τέχνη θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, με τον Άρη να περνάει στους Διδύμους στις 04.03 έχεις την ευκαιρία να κινηθείς στο φιλικό σου περιβάλλον με γνώμονα το κοινό συμφέρον και τους στόχους που έχεις θέσει. Είναι απαραίτητο για εσένα να βρίσκεσαι σε μία ομαδική προσπάθεια που μπορεί να ικανοποιήσει την επιθυμία σου για προσφορά στην κοινωνία και τον άνθρωπο εν γένει. Προσοχή σε εξάρσεις που μπορεί να απογοητεύσουν τους γύρω σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, είναι γεγονός ότι με τον Άρη να περνάει στους Διδύμους στις 04.03 καλείσαι να ανταποκριθείς σε αυξημένες υποχρεώσεις και απαιτήσεις στο πεδίο της καριέρας. Προσπάθησε να προσεγγίσεις την κάθε κατάσταση με ρεαλισμό και αποφασιστικότητα, μένοντας μακριά από σκληρές και απόλυτες συμπεριφορές που θα προκαλέσουν ένταση και κόντρες.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, ο Άρης στους Διδύμους από τις 04.03 σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε ζητήματα νομικής φύσεως και επικοινωνίας που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Είναι ξεκάθαρο ότι πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον θα σε ενεργοποιήσουν σε πνευματικά αντικείμενα και φιλοσοφικές προσεγγίσεις που θα σε απασχολήσουν. Καλό είναι βέβαια να μην αμελής και βιαστικός γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να εντρυφήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, ο Άρης περνάει στους Διδύμους στις 04.03 και επικεντρώνει την προσοχή σου σε οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους που έρχονται στο προσκήνιο. Το ένστικτό σου θα σε καθοδηγήσει ιδανικά ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Προσοχή σε εκρήξεις που θα προκαλέσουν ένταση στις σχέσεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, ο Άρης περνάει στους Διδύμους στις 04.03 και αυξάνει σημαντικά την ένταση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Καλό είναι να είσαι έτοιμος για ανταγωνιστικές συμπεριφορές και περίεργες διαθέσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς οφείλεις να κατευνάσεις τα πνεύματα δείχνοντας ψυχραιμία και διάθεση για κατανόηση. Μην μπεις σε διαδικασία αντιδικίας καθώς θα οδηγήσεις σε κόντρες σημαντικές σχέσεις για εσένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, με τον Άρη να περνάει στους Διδύμους στις 04.03 οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος για μία περίοδο αυξημένων υποχρεώσεων στην καθημερινότητα. Ο καλός προγραμματισμός και η συνέπεια θα σε βοηθήσουν να ανταποκριθείς σε ένα δύσκολο πρόγραμμα που θα εξελιχθεί μπροστά σου και δεν αποκλείεται να προκαλέσει άγχος. Η κίνηση και η άσκηση θα λειτουργήσουν ευεργετικά ώστε να εκτονώσεις σωστά την ένταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, με τον Άρη να περνάει στους Διδύμους στις 04.03 έχεις την δυνατότητα να κινηθείς αποφασιστικά σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Ο δυναμισμός σου είναι αξιοθαύμαστος και αυτό θα το εισπράξεις από πρόσωπα με τα οποία συναναστρέφεσαι. Προσοχή σε υπερβολική δράση που προκύπτει με μόνο σκοπό την προβολή και την προσοχή των άλλων. Η προσωπική σου ζωή μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο το επόμενο χρονικό διάστημα καθώς το πάθος είναι το χαρακτηριστικό σου.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, Με τον Άρη να περνάει στους Διδύμους στις 04.03 στρέφεις την προσοχή σου σε οικογενειακά ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια και απαιτούν λύσεις. Καλό είναι να αποφύγεις κόντρες που θα σε ωθήσουν σε ξεσπάσματα καθώς καταπιεσμένη οργή έρχεται με ευκολία στην επιφάνεια και επηρεάζει την κρίση σου. Επικεντρώσου σε επιδιορθώσεις και εργασίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις εδώ και καιρό στον προσωπικό σου χώρο.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 1 ως 7/3/2021 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα