Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 16 ως 22/5/2022

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 16/5 αγγίζει ψυχολογικά ζητήματα καθώς αναδεικνύει ανασφάλειες και φόβους που οφείλεις να αντιμετωπίσει. Παράλληλα επηρεάζει προσωπικές και οικονομικές σχέσεις καθώς ξεκαθαρίζονται

ζητήματα με εμφατικό τρόπο. Περαιτέρω ευθύνες δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις ανέμελα, ενώ παράλληλα επηρεάζεσαι από την καχυποψία και τις αμφιβολίες που σε διακατέχουν. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να εμπιστευτείς την διαίσθησή σου προχωρώντας σε αποφάσεις που τελικά θα είναι θετικά για εσένα μακροπρόθεσμα.

Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 18/5 αναδεικνύει βαθύτερες καταστάσεις και υποθέσεις του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια. Είναι ζητήματα που σε έχουν πληγώσει και καλείσαι να αντιμετωπίσεις με ρεαλισμό, στοιχείο που δεν είναι υπαρκτό στην παρούσα κατάσταση. Φρόντισε την ψυχική σου ηρεμία χωρίς να προχωρήσεις σε επιλογές καθώς το πιθανότερο είναι να παρασυρθείς από τις ψευδαισθήσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και στον επαγγελματικό χώρο καθώς στο παρασκήνιο καλά κρατεί αλλά δεν είναι εύκολο να το αντιληφθείς.

Στις 21/5 ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους και σε ωθεί στην έντονη κοινωνική ζωή καθώς η ανάγκη της επικοινωνίας κυριαρχεί. Το κοντινό σου περιβάλλον θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο αφού επιδιώκεις να έρθεις σε επαφή μαζί του και να περάσεις όμορφες στιγμές χαλαρώνοντας. Προσοχή σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και κυκλοθυμικές συμπεριφορές που μπορεί να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα. Νέα πρόσωπα δεν αποκλείεται να έρθουν στη ζωή σου καθώς επιδιώκεις να μάθεις καινούργιες πληροφορίες μέσα από ενδιαφέρουσες υπάρξεις

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με τον Σκορπιό στις 16/11 αγγίζει το περιβάλλον της προσωπικής και επαγγελματικής του ζωής. Ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες δεν αποκλείεται να σε απογοητεύσουν καθώς αντιλαμβάνεσαι πως δεν μπορείς να προχωρήσεις πια με συγκεκριμένα πρόσωπα στη ζωή σου. Οι αποφάσεις δεν είναι εύκολες όμως καλά θα κάνεις να αφήσεις χώρο στη ζωή σου για νέες υπάρξεις που θα σε βοηθήσουν να αποβάλλεις την τοξικότητα. Κάθε παλιό και τοξικό που μπορεί να υπάρχει στη ζωή σου πρέπει να μείνει στο παρελθόν καθώς αυτό θα λειτουργήσει απελευθερωτικά σε όλα τα επίπεδα.

Με την σύνοδο του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 18/5 έχεις την ευκαιρία να λειτουργήσεις με την φαντασία και την δημιουργική πλευρά του εαυτού σου σε στόχους και φιλοδοξίες που θέλεις να επιτυχείς. Αντιλαμβάνεσαι διαισθητικά πως πρέπει να κινηθείς και παίρνεις πρωτοβουλίες που θα σε κατευθύνουν στην σωστή διαδρομή. Όμορφες συναντήσεις με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον θα σου χαρίσουν στιγμές χαράς και διασκέδασης αρκεί να αφεθείς και να μην επηρεαστείς από την συναισθηματική φόρτιση των ημερών.

Ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους στις 21/5 δίνοντάς σου την δυνατότητα να επικεντρωθείς σε οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα. Μπορείς να κλείσεις λογαριασμούς και εκκρεμότητες καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από το άγχος και τις ανασφάλειες. Σε προσωπικό επίπεδο μπορείς να δημιουργήσεις ένα άκρως ρομαντικό και τρυφερό περιβάλλον για αιδοίο μέσα στο οποίο μπορείς να απολαύσεις το ταίρι σου και τα συναισθήματα που εκδηλώνονται αβίαστα στη σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 16/5 αναδεικνύονται καταστάσεις στον χώρο της δουλειάς που οφείλεις να διαχειριστείς με ωριμότητα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρασκηνιακές διεργασίες που έρχονται στην επιφάνεια και εμποδίζουν την προσωπική σου εξέλιξη. Βρες την χρυσή τομή μεταξύ διαίσθησης και απολύτου ρεαλισμού καθώς αυτά θα σε βοηθήσει να λειτουργήσεις ορθολογικά και να πάρεις αποφάσεις που θα είναι οι ενδεδειγμένες για εσένα. Μείνε μακριά από εμμονές και επικριτική διάθεση που είναι βέβαιο ότι θα ενοχλήσουν τους γύρω σου.

Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 18/5 επηρεάζει άμεσα τον τομέα της καριέρας του καθώς θολώνει το τοπίο και δεν σου επιτρέπει να έχεις αντικειμενική εικόνα των πραγμάτων. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις σημαντικές κινήσεις και αποφάσεις καθώς είναι βέβαιο ότι μπορείς να παρασυρθείς από τις αυταπάτες ή από πρόσωπα που προσπαθούν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σου ενώ θέλουν να επωφεληθούν από τις επαγγελματικές σου επιλογές. Κάνε υπομονή και δώσε χρόνο σε προτάσεις και ευκαιρίες καθώς θα φανεί άμεσα αν πραγματικά σου ταιριάζουν.

Με τον Ήλιο να περνάει στο ζώδιό σου στις 21/5 έχεις την ευκαιρία να βγεις από μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας και να διεκδικήσεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Απαραίτητο είναι να αξιοποιήσεις την ενεργητικότητά παίρνοντας θετικές πρωτοβουλίες που θα βελτιώσουν τις συνθήκες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Μείνε μακριά από τον υποκειμενισμό και τον εγωκεντρισμό που θα ενοχλήσουν έντονα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 16/5 να επηρεάζει άμεσα την προσωπική σου ζωή καλείσαι να αξιολογήσεις βαθύτερα συναισθήματα και ανασφάλειες που προκαλούν καχυποψία και αμφιβολίες. Μην επιτρέψεις στους φόβους σου να κυριαρχήσουν καθώς το πιθανότερο είναι να επηρεάσουν δυσάρεστα την σχέση σου. Παράλληλα προσπάθησε να μην απομακρυνθείς από φιλικά πρόσωπα που μπορεί να έχουν παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου καθώς τα συναισθήματα αλλάζουν και τα απωθημένα κυριαρχούν επηρεάζοντας άμεσα την επικοινωνία και τις σχέσεις σου.

Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 18/5 σου δίνει την ευκαιρία να λειτουργήσεις δημιουργικά σε ότι αφορά μελλοντικούς στόχους που σε ενδιαφέρουν. Ταξίδια και εκπαιδευτικά ζητήματα σε φέρνουν σε επαφή με νέα αντικείμενα που σε ενθουσιάζουν και σε βοηθούν να ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν επίσης νέα πρόσωπα που θα εισβάλουν στη ζωή σου και θα σε βοηθήσουν να εντρυφήσεις σε νέες κουλτούρες και αντιλήψεις. Καλό είναι να μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις καθώς αργότερα μπορεί να απογοητευτείς.

Ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους στις 21/5 και γεννά την επιθυμία να απομακρυνθείς από το ευρύτερο περιβάλλον. Καταστάσεις του παρελθόντος φωτίζονται και πάλι καθώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να αντιμετωπίσεις ανασφάλειες και απωθημένα που έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου. Παρασκήνιο στον χώρο της δουλειάς δεν αποκλείεται να αποκαλυφθεί και να σε απογοητεύσει, καλά θα κάνεις να λειτουργήσεις ψύχραιμα καθώς αν παρασυρθείς από τον συναισθηματισμό είναι πιθανόν να προχωρήσεις σε λάθη.

ΛΕΩΝ

Η έκλειψη σελήνης στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 16/5 αγγίζει το οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον. Πιθανό είναι να υπάρξουν ξεκαθαρίσματα με συνεργάτες και σύντροφο που θα οδηγήσουν σε αλλαγές χωροταξικά τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό σου χώρο. Η οικογένεια θα παίξει καταλυτικό ρόλο καθώς αναδεικνύονται περιορισμοί και ευθύνες που μπορεί να σε βαραίνουν. Δεν αποκλείεται να αντιδράσεις έντονα μπαίνοντας σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων που θα οδηγήσει σε ψυχρότητα και αποστασιοποίηση από συγκεκριμένα πρόσωπα.

Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 18/5 δεν αποκλείεται να διογκώσει ανασφάλειες και φόβους που θα εκδηλωθούν στην προσωπική σου ζωή. Αφουγκράσου το πάθος και μην επιτρέψεις στην καχυποψία και την αμφιβολία να σε καθοδηγήσουν σε συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου. Απέφυγε επίσης να εμπλακείς σε οικονομικές συζητήσεις και συμφωνίες καθώς δεν αποκλείεται να παρασυρθείς από πρόσωπα που θέλουν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου.

Με τον Ήλιο να περνάει στους Διδύμους στις 21/5 έχεις την ευκαιρία να αφήσεις στο παρελθόν μία έντονη περίοδο σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορείς τώρα πια να διασκεδάσεις με τους φίλους σου και να επικοινωνήσεις μαζί τους κάνουν τα σχέδια για το μέλλον που σας αφορούν από κοινού. Σημαντικό είναι να περιορίσεις την αλαζονεία και την έπαρση που μπορεί να ενοχλήσει κάποιες φορές και να προκαλέσει τριβές με πρόσωπα που παίζουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου. Νέα σχέδια και φιλοδοξίες θα σε ενθουσιάσουν και θα σε βοηθήσουν να εμπλακείς με καινούργιες καταστάσεις που σε αφορούν άμεσα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 16/5 έρχεσαι αντιμέτωπος με καταστάσεις που επηρεάζουν τον κοντινό και ευρύτερο περίγυρο. Κόλακες και πρόσωπα που μεταφέρουν αμφιβολίες πληροφορίες είναι πιθανό να σε απογοητεύσουν και να πάρεις αποστάσεις. Παράλληλα δεν αποκλείεται να εκδηλώσεις με κάθε τρόπο εμμονές και νευρικότητα που μπορεί να ενοχλήσουν το περιβάλλον πού κινείσαι. Μετρίασε το άγχος και τον εκνευρισμό αποφεύγοντας έτσι οι αντιπαραθέσεις που μπορεί να σε στεναχωρήσουν. Οι αυξημένες υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο δεν σου επιτρέπουν να προχωρήσεις σε κοντινές αποδράσεις και αυτό μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία σου.

Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 18/5 θολώνει το τοπίο στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις και δεν αποκλείεται να μπεις σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων για λάθος λόγους. Φρόντισε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις και δράσεις που θα επηρεάσουν σχέσεις και συνεργασίες καθώς το πιθανότερο είναι να προχωρήσεις σε λάθος επιλογές που θα ενοχλήσουν τους άλλους. Παράλληλα κράτησε μικρό καλάθι σε προτάσεις και επιλογές που σου δίνονται αφού είναι πιθανό να αποκρύπτουν κίνητρα που δεν εξυπηρετούν τα δικά σου συμφέροντα.

Ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους στις 21/5 αυξάνοντας καταλυτικά ευθύνες και υποχρεώσεις στον επαγγελματικό χώρο, κάτι που μπορεί να σε κουράσει. Σημαντικό είναι να αξιοποιήσεις τη συγκεκριμένη συγκυρία για να προβάλλεις τις ικανότητές σου και να πετύχεις την πολυπόθητη αναγνώριση που επιζητάς στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Φρόντισε μόνο να περιορίσεις αλαζονεία και απολυτότητα καθώς είναι βέβαιο πως θα ενοχλήσουν έντονα στον επαγγελματικό χώρο πρόσωπα που είναι σημαντικά για την εξέλιξή σου.

ΖΥΓΟΣ

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 16/5 μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα. Αναδεικνύονται μπλοκαρίσματα και καθυστερήσεις που δεν σου επιτρέπουν να απολαύσεις τη ζωή και να προχωρήσεις ανέμελος στα σχέδιά σου. Δεν αποκλείεται να επαναπροσδιορίσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου καθώς περιορισμοί και περαιτέρω ευθύνες επηρεάζουν άμεσα τον προϋπολογισμό σου. Αισθηματικά οφείλεις να ξεπεράσεις απογοήτευση και απαισιοδοξία και να εμπιστευτείς το ταίρι σου, αποφεύγοντας να δημιουργήσεις προβλήματα που θα στιγματίσουν τη σχέση.

Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 18/5 δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις ορθολογικά στον χώρο εργασίας. Το μυαλό ταξιδεύει και οι κινήσεις σου δεν είναι ξεκάθαρες για αυτό και είναι πιθανόν να υπάρξουν λάθη που θα σε εκθέσουν. Είναι προτιμότερο να κάνεις υπομονή και να μην προχωρήσεις σε πρωτοβουλίες που μπορεί τελικά να αποδειχθούν λανθασμένες δίνοντας χρόνο στον εαυτό σου και στο περιβάλλον που κινείσαι για να αντιληφθείτε με ρεαλισμό την οποία κατάστασή σας απασχολεί. Φρόντισε επίσης το πνεύμα και το σώμα σου καθώς το άγχος και η κούραση μπορεί να σε καταβάλλουν.

Ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους στις 21/5 δίνοντάς σου την δυνατότητα να βγεις από μία περίοδο έντονων ανασφαλειών και φόβων. Βρίσκεις και πάλι την αισιοδοξία και την χαρά και επικεντρώνεσαι σε αντικείμενα που διευρύνουν τους ορίζοντές σου. Εκπαιδευτικά ζητήματα, ταξίδια και επαγγελματικές επιλογές που σχετίζονται με το εξωτερικό θα σε ενθουσιάσουν και θα σου δώσουν την ευκαιρία να ατενίσεις το μέλλον με θετικό τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με τον Ταύρο στις 16/5 έχει άμεσο αντίκτυπο σε συνεργασίες και προσωπική ζωή. Προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες αναδεικνύονται με έντονο τρόπο, όμως δεν είναι εύκολο να προχωρήσεις στην ικανοποίηση τους καθώς οι ευθύνες είναι πολλές και λειτουργούν περιοριστικά. Δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσεις την στάση σου απέναντι σε πρόσωπα που έχει παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου παίρνοντας πια αποστάσεις από τοξικές σχέσεις που δεν καλύπτουν τις πραγματικές σου ανάγκες. Δίνεις χώρο σε νέες καταστάσεις παρόλο που οι οποίες αποφάσεις θα παρθούν αυτή την περίοδο θα είναι δύσκολες και θα έχουν κόστος.

Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 18/5 σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με πρόσωπα που κεντρίζουν την προσοχή σε αισθηματικό επίπεδο. Νιώθεις την αυτοπεποίθηση και την δημιουργικότητα να σε κατακλύζουν και να οδηγούν σε ευκαιρίες που μπορεί να απογειώσουν την προσωπική σου ζωή. Παράλληλα η στάση σου μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο σε επαγγελματικές επιλογές καθώς εντυπωσιάζεις με την ευφάνταστη προσέγγιση που έχεις για τα πράγματα. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να σε προσεγγίσουν επιδιώκοντας να κατακτήσουν καθώς εντυπωσιάζονται από την προσωπικότητά σου.

Ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους στις 21/5 και σε καλεί να αντιμετωπίσεις βαθύτερες ανασφάλειες και απωθημένα που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσεις ζητήματα μειονεξίας και φόβους που δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις απελευθερωμένα στην προσωπική σου ζωή. Μην διστάσεις να προχωρήσεις σε τακτοποίηση οικονομικών συμφωνιών και εκκρεμοτήτων που αφορούν τρίτους καθώς οι συνθήκες είναι ιδανικές και σε ευνοούν ιδιαίτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 16/5 αναδεικνύει παλαιότερες καταστάσεις που εκκρεμούν και επηρεάζουν την ψυχοσύνθεσή σου. Οφείλεις να βρεις πρακτικές λύσεις και να ξεπεράσεις εμπόδια και προκαταλήψεις που σε εμποδίζουν να δεις την πραγματικότητα. Να θυμάσαι πως ο συναισθηματισμός και η απογοήτευση δεν θα σου επιτρέψουν να λειτουργήσεις ρεαλιστικά και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Προσοχή σε επαγγελματικές επιλογές καθώς τα φαινόμενα απατούν και δεν αποκλείεται να προκαλέσουν άμεσα ζητήματα που θα σε εκθέσουν.

Με την σύνοδο του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 18/5 έρχεσαι αντιμέτωπος με ζητήματα που επηρεάζουν την οικογένεια και προκαλούν συναισθηματικές εξάρσεις. Πιθανό είναι να εκτονώσεις τον καταπιεσμένο θυμό και την οργή σου με έντονο τρόπο χάνοντας το μέτρο και απογοητεύοντας πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο οικογενειακό περιβάλλον. Προσοχή σε εργασίες ή συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία καθώς το πιθανότερο είναι να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις και τελικά να εκτεθείς από τις επιλογές σου.

Ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους στις 21/5 δίνοντάς σου την ευκαιρία να ασχοληθείς με την κοινωνική σου ζωή καθώς η εξωστρέφεια σε χαρακτηρίζει. Σχέσεις και συνεργασίες βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς απολαμβάνεις να υπάρχει αρμονία και ηρεμία μετά σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να πρωταγωνιστήσουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, καλά θα κάνεις όμως να διεκδικήσεις την κάλυψη των προσωπικών σου αναγκών για να αποφύγεις κάθε αίσθηση ανικανοποίητου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 16/5 αγγίζει το φιλικό περιβάλλον καθώς αναδεικνύονται ανασφάλειες που επηρεάζουν τις σχέσεις σου. Σημαντικό είναι να μην απομακρυνθείς από πρόσωπα που έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου καθώς κάθε επιλογή και απόφαση αυτής της περιόδου θα έχει σημαντικό αντίκτυπο. Οικονομικές υποθέσεις και περιορισμοί δεν σου επιτρέπουν να προχωρήσεις απρόσκοπτα σε σχέδια και στόχους κάτι που μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία σου. Προσοχή και στην προσωπική σου ζωή καθώς είναι εύκολο λόγω πείσματος και αμφιβολιών να υπάρξουν εντάσεις με το ταίρι σου.

Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνας στους Ιχθύες στις 18/5 σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις με ευφάνταστες και πρωτότυπες ιδέες σε συνεργασίες που αφορούν την επικοινωνία και το εμπόριο. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις και εξόδους που θα σε ενθουσιάσουν και θα σε βοηθήσουν να αφεθείς στο συναίσθημα και να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου. Φρόντισε μόνο να μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις αποφεύγοντας έτσι λάθη που μπορεί να σου στοιχίσουν.

Με τον Ήλιο να περνάει στους Διδύμους στις 21/5 αυξάνεται σημαντικά ο όγκος δουλειάς στο εργασιακό περιβάλλον για αυτό είναι απαραίτητο να υπάρχει καλός προγραμματισμός. Ευθύνες και αγγαρείες πολλαπλασιάζονται και αυτό μπορεί να προκαλέσει άγχος κάτι που θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στον συναδελφικό περίγυρο. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε ότι αφορά την υγεία, σωματική και ψυχική, φροντίζοντας τον εαυτό σου και βάζοντας στη ζωή σου ένα καλό πρόγραμμα άσκησης και διατροφής που σου ταιριάζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καρμικές καταστάσεις εξελίσσονται σε επαγγελματικό επίπεδο και προκαλούνται από την Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 16/5. Δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις που θα οδηγήσουν στην ολοκλήρωση μίας επαγγελματικής διαδρομής που είναι πια τοξική για εσένα. Είναι σημαντικό να οριοθετηθείς και να προχωρήσεις προς έναν δρόμο που σε εκφράζει και μπορεί να σου δώσει την πολυπόθητη αναγνώριση. Φρόντισε να ξεφύγεις από κατήφεια και απαισιοδοξία που δεν θα σου επιτρέψουν να λειτουργήσεις με ωριμότητα και ψυχραιμία, επηρεάζοντας λανθασμένα τις αποφάσεις σου.

Με την σύνοδο του Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 18/5 οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε οικονομικές επιλογές και συνεργασίες καθώς είναι εύκολο να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις και να προχωρήσει στις συμφωνίες που δεν σε συμφέρουν. Παράλληλα καλό είναι να μετριάσεις τα έξοδα και να λειτουργήσεις με απόλυτο ρεαλισμό προστατεύοντας με αυτό τον τρόπο τους οικονομικούς πόρους. Ο συναισθηματισμός και ο αισθησιασμός εναρμονίζονται σε προσωπικό επίπεδο και χαρίζουν μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου.

Με τον Ήλιο να περνάει στους Διδύμους στις 21/5 έχεις την ευκαιρία να λάμψεις και να πρωταγωνιστήσεις σε όλα τα επίπεδα. Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς λατρεύεις να φλερτάρεις και να διασκεδάζεις μαγνητίζοντας τα βλέμματα. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να έρθουν στη ζωή σου, φρόντισε μόνο να περιορίσεις τον υποκειμενισμό και τον εγωισμό που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα και να δυσαρεστήσουν πρόσωπα που πραγματικά ενδιαφέρονται για εσένα.

ΙΧΘEIΣ

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 16/5 αγγίζει το ευρύτερο και κοντινό περιβάλλον καθώς δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα από το παρελθόν που θα επηρεάσουν τις σχέσεις σου. Λανθασμένες πληροφορίες και κόλακες αποκαλύπτονται και είναι πιθανό να πάρεις αποστάσεις από αυτούς που θεωρείς ότι δεν προσφέρουν θετικά πράγματα στη ζωή σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις λόγω της έντονης συναισθηματικής φόρτισης και σε ότι αφορά εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες καθώς είναι εύκολο να βάλεις φρένο σε συνεργασίες που μπορούν να αποδώσουν πολλά λόγω των ανασφαλειών σου.

Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου στις 18/5 δεν επιτρέπει να λειτουργήσεις με ρεαλισμό και ωριμότητα σε προσωπικές και επαγγελματικές επιλογές. Κούραση και αυταπάτες επηρεάζουν την κρίση σου και μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη που τελικά θα σου κοστίσουν. Απέφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στρέφοντας την προσοχή σου στη διασκέδαση και σε ότι μπορεί να ευχαριστήσει την ψυχή σου. Η διασκέδαση και η συναναστροφή με πρόσωπα που μπορεί να αγγίξουν τον εσωτερικό σου κόσμο θα σε βοηθήσει να λειτουργήσεις ισορροπημένα σε ότι έκτακτο προκύψει.

Με τον Ήλιο να περνάει στους Διδύμους στις 21/5 μπαίνεις σε μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας καθώς επιδιώκεις να βρίσκεσαι στον προσωπικό σου χώρο με τον οικογενειακό περίγυρο. Κυκλοθυμία και συναισθηματικές υπερβολές δεν αποκλείεται να κουράσουν για αυτό καλά θα κάνεις να τις ελέγξεις. Μην διστάσεις να προχωρήσεις σε ότι αφορά συμφωνίες ακίνητης περιουσίας καθώς το πιθανότερο είναι να έχουν θετική εξέλιξη για εσένα. Υποθέσεις του παρελθόντος επανέρχονται και πάλι στο προσκήνιο, η διαίσθησή σου θα σε κατευθύνει ορθολογικά και θα σε προστατεύσει από τις παγίδες.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 16 ως 22/5/2022 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρολογικες προβλεψεις, έκλειψη σελήνης, ζωδια σημερα, επηρεάζει, ιχθύες, νέα, εκκρεμότητες, βρες, απρόσκοπτα, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, μετρο, εκλειψη ηλιου, τελος ακινητης περιουσιας, επιθυμιες, ογκος, ομορφα μυστικα, οριζοντες, προγραμμα, υγεια, ψυχολογια, αβιαστα, αγχος, αισιοδοξια, αμφιβολιες, αρμονια, απρόσκοπτα, απωθημενα, αυτοπεποιθηση, βρες, βρισκεις, βρισκεται, δυνατοτητα, δειτε, δωσει, ευκαιρια, ευκολο, υπαρχει, εκλειψη, εκκρεμότητες, εβδομαδα, εμμονες, εξελιξη, εξωστρεφεια, εξοδα, επικοινωνια, επηρεάζει, επιθυμια, ερχονται, ερχεσαι, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ηλιος, υπομονη, ηρεμια, θετικο, θυμασαι, εικονα, καχυποψια, λαθη, λαθος, μακρια, μικρο, μπορεις, μυαλο, μυστικα, ο ηλιος, οικογενεια, ωριμοτητα, παθος, περιβαλλον, ποσειδωνας, προβληματα, ψυχη, ρολο, συγκεκριμενα, σωμα, σχεδια, ταξιδια, τομη, φαντασια, χατζηβασιλειου, χρυση, χρυση τομη, χαρα, ψευδαισθησεις, ψυχολογικα, ψυχραιμια, ομορφα, δωσε, ιδιαιτερα, ιχθύες, μεινε, μεινει, νιωθεις, οργη, πληροφοριες, θετικα
Τυχαία Θέματα