Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 2 ως 8/5/2022

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Κριό

Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου 02.05 δίνοντάς σου την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις σε κοινωνικό επίπεδο. Κερδίζεις τα βλέμματα και την προσοχή και έχεις τον πρώτο λόγο σε παρέες και συντροφιές. Η ανάγκη σου να διακριθείς μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές και

εγωισμό που ενοχλήσουν κυρίως τον σύντροφο ή νέο πρόσωπο που θέλει να μπει στη ζωή σου. Διατήρησε το μέτρο και μην επιτρέψεις στον υποκειμενισμό να μπει εμπόδιο σε σχέσεις που μπορεί να σου δώσουν πολλά.

Το εξάγωνο του Δία από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 04.05 σηματοδοτεί καταλυτικές ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Διεκδίκησε τα όνειρά σου και την αναγνώριση που σου αξίζει καθώς μπορείς ακόμα να κερδίσεις και σε οικονομικό επίπεδο. Παράλληλα, παλιότερες καταστάσεις μπορούν να πάρουν το δρόμο τους και να βρεθούν λύσεις που θα σε απαλλάξουν από πιθανό αδιέξοδο. Ψυχικό σθένος και αυτοπεποίθηση σε συντροφεύουν σε κάθε κίνηση.

Στις 06.05 το εξάγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου βοηθά σε συναντήσεις και παρέες. Εκφράζεις με ευκολία σκέψεις και ιδέες και εντυπωσιάζεις με τη γοητεία και το ταπεραμέντο σου. Νέες γνωριμίες είναι πιθανό να προκύψουν που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να αναπτύξεις την προσωπική σου θεωρία στην αγάπη. Παράλληλα, συμφωνίες και συνεργασίες σε επαγγελματικό επίπεδο μπορούν να αποφέρουν σημαντικά. Οικονομικά οφέλη.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη να περνάει στον Κριό στις 02.05 εντείνονται τα συναισθήματα και η ανάγκη να δημιουργήσεις ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό στη σχέση σου. Νιώθεις την ανάγκη να δείξεις στο ταίρι σου όλα αυτά που κρύβεις και φοβάσαι να εκδηλώσεις. Σημαντικό είναι βέβαια να μην παρασυρθείς σε υπερβολικές απαιτήσεις που είναι εξωπραγματικές. Τότε θα απογοητευτείς και θα δυσαρεστήσεις το ταίρι σου. Επιστροφές προσώπων του παρελθόντος είναι πιθανές, φρόντισε να πάρεις χρόνο για να καταλήξεις σε σωστά συμπεράσματα.

Το εξάγωνο του Δία από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 04.05 σε βοηθά να προχωρήσεις με γοργά βήματα στην επίτευξη στόχων και φιλοδοξιών που θα παίξουν αναγεννησιακό χαρακτήρα στη ζωή σου. Η αισιοδοξία και τα πρόσωπα που σε στηρίζουν θα λειτουργήσουν θετικά και θα σου δώσουν ώθηση για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείονται, θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση και την διάθεση να ξεφύγεις από κάθε συντηρητικό στοιχείο του εαυτού σου.

Στις 06.05 το εξάγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με την Αφροδίτη στον Κριό έχεις τη δυνατότητα να προχωρήσεις σε συζητήσεις που αφορούν οικονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες. Παράλληλα πιθανό είναι να επικοινωνήσουν μαζί σου πρόσωπα που έχουν οφειλές απέναντί σου με σκοπό την τακτοποίησή του. Η επικοινωνία σε προσωπικό επίπεδο δημιουργεί ένα πλαίσιο σταθερότητας και σιγουριάς στη σχέση που σε ικανοποιεί ιδιαίτερα. Ρομαντισμός και πάθος διανθίζουν την προσωπική σου ζωή και απογειώνουν τον αισθησιασμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη μετακινείται στον Κριό στις 02.05 δίνοντάς σου τη δυνατότητα να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου σε κοινές δράσεις και σχέδια που σας ικανοποιούν και τους δύο. Νέα πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον θα δείξουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα και τις απόψεις σου. Σημαντικό είναι να αφεθείς σε κάτι καινούργιο που θα σε συναρπάσει χωρίς να φοβάσαι πως μπορεί να χάσεις την προσωπική σου ανεξαρτησία και ταυτότητα.

Το εξάγωνο του Δία από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 04.05 φροντίζει να ενισχύσεις την επαγγελματική σου ζωή με ευκαιρίες που θα σε ενθουσιάσουν. Οι ευκαιρίες αυτές μπορεί να μεταφραστούν και σε οικονομικά κέρδη που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα καθώς νιώθεις ότι εισπράττεις αυτό που σου αξίζει. Πιθανό είναι να υπάρξουν σχέσεις που θα προκύψουν αυτό το χρονικό διάστημα που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου. Εντείνεται το καρδιοχτύπι και το πάθος και αλλάζεις ριζικά τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τη ζωή και την εικόνα σου.

Στις 06.05 το εξάγωνο του Ερμή από το ζώδιό σου με την Αφροδίτη στον Κριό σε βοηθά να επικοινωνήσεις νέες ιδέες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Συνεργάτες και σύντροφος εντυπωσιάζονται με τις προτάσεις σου και λειτουργούν υποστηρικτικά σε κάθε επιδίωξή σου. Μοναδικές συναντήσεις και παρέες θα φτιάξουν το κέφι σου και θα δημιουργήσουν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για διασκέδαση και χαρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη περνάει στον Κριό στις 02.05 δίνοντάς σου ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Η γοητεία σου θα παίξει καταλυτικό ρόλο σε επαγγελματικές προτάσεις και σχέδια καθώς απολαμβάνεις τη στήριξη και την αποδοχή των ανωτέρων σου. Σημαντικό είναι να μην παρασυρθείς σε αλαζονικές συμπεριφορές που θα χαλάσουν την εικόνα σου. Παράλληλα, είναι πιθανό να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις για εσένα και το ταίρι σου που θα αλλάξουν την εικόνα σου στον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο.

Το εξάγωνο του Δία από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 04.05 μπορεί να απογειώσει επαγγελματική και προσωπική ζωή καθώς νέες γνωριμίες και προτάσεις θα σε ενθουσιάσουν. Ευκαιρίες από το εξωτερικό σε βοηθήσουν να ανοίξεις τα φτερά σου και να “ταξιδέψεις” σε κόσμους που είναι πρωτόγνωρη για εσένα. Νέα πρόσωπα εισβάλλουν στη ζωή σου και σου χαρίζουν αισιοδοξία, πάθος, χτυποκάρδι.

Στις 06.05 το εξάγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με την Αφροδίτη στον Κριό λειτουργεί βοηθητικά για εκκρεμότητες που παρελθόντος που ακόμα σε απασχολούν σε επαγγελματικό επίπεδο. Μυστικές συναντήσεις και συζητήσεις θα αποφέρουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς και θα σε ανακουφίσουν από βάρη που κουβαλάς εδώ και καιρό. Οι επαφές σου με πρόσωπα από τον επαγγελματικό χώρο μπορεί να καταλήξουν αισιόδοξα για την προσωπική σου ζωή, αρκεί να κινηθείς σε χαμηλούς τόνους χωρίς φανφάρες και υπερβολές.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη περνάει στον Κριό στις 02.05 ενισχύοντας την αισιοδοξία, τη λάμψη, τη γοητεία σου. Γεγονός είναι πως νιώθεις μοναδικά και αυτό γίνεται άμεσα εμφανές στο περιβάλλον σου εντυπωσιάζοντας νέα πρόσωπα που θέλουν να σε κατακτήσουν. Διασκέδαση, ταξίδια και νέα γνωστικά ενδιαφέροντα θα σου δώσουν την ευκαιρία να εξελιχθείς και να περάσεις υπέροχες στιγμές με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Μετρίασε βέβαια τις υπερβολές και την ανάγκη να βιώσεις την αγάπη ως περιπέτεια καθώς μπορεί να υπάρξουν προβλήματα με το ταίρι σου.

Το εξάγωνο του Δία από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 04.05 προμηνύει σημαντικές οικονομικές συμφωνίες που θα αλλάξουν την επαγγελματική σου πορεία. Επιχειρηματικές κινήσεις και οικονομικές συνεργασίες θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσες και να απαλλαγείς από πιθανά χρέη και ευθύνες. Το πάθος θα παίξει πρωταρχικό ρόλο στη σχέση και θα σε βοηθήσει να μεταμορφώσεις με θετικό τρόπο την καθημερινότητα και την κοινή σας ρουτίνα.

Στις 06.05 το εξάγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με την Αφροδίτη στον Κριό θα σημάνει συναντήσεις και όμορφες στιγμές με παρέες που θα σε ενθουσιάσουν. Δεν αποκλείεται να γνωρίσεις πρόσωπα που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις απόψεις σου και θα σε στρέψουν σε ενδιαφέροντα που θα σε εξελίξουν. Η προσωπική σου ζωή ανθίζει και οι συζητήσεις με το ταίρι σου θα καταλήξουν σε κοινούς στόχους που θα ικανοποιήσουν και τους δύο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη περνάει στον Κριό στις 02.05 αυξάνοντας κατακόρυφα τη λίμπιντό σου. Θέλεις να βιώσεις το πάθος και την ένταση και αυτό εκδηλώνεται άμεσα στη σχέση σου. Φρόντισε μόνο να μην υπερβάλλεις καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς από τη ζήλια και να προκαλέσεις προβλήματα. Οικονομικά, έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις χρέη και κληρονομικές υποθέσεις και αυτό είναι αρκετό για να αποφορτίσεις εκνευρισμό και άγχος και να νιώσεις απελευθερωμένος από δυσκολίες και πίεση.

Το εξάγωνο του Δία από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 04.05 μπορεί να σημάνει μοναδικές εξελίξεις σε ότι αφορά συνεργασίες και προσωπική ζωή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα παίξουν αναγεννησιακό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καθώς έρχονται για να σου δείξουν ένα νέο δρόμο απολαύσεις και χαράς. Εξαιρετικές είναι οι πιθανότητες μέσα από τις νέες συνεργασίες να έχεις οικονομικές απολαβές που σε ικανοποιούν και σε βοηθούν να πατήσεις γερά στα πόδια σου.

Στις 06.05 το εξάγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με την Αφροδίτη στον Κριό βοήθα να προχωρήσεις σε συζητήσεις που αφορούν την επαγγελματική σου ζωή. Πιθανό είναι να υπάρξουν εξελίξεις σε ότι αφορά επαγγελματικά σχέδια που θα σε ικανοποιήσουν ιδιαίτερα και θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από το έντονο στρες. Σε προσωπικό επίπεδο οι συνθήκες είναι ιδανικές για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου και να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα ενθουσιαστούν με τις εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη να περνάει στον Κριό στις 02.05 νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να αφοσιωθείς στην κοινωνική σου ζωή. Η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητα είναι έντονες και σε φέρνουν σε επαφή με νέα πρόσωπα που μπορούν να παίξουν σημαίνοντα ρόλο στη ζωή σου. Σημαντικό είναι να βρεθεί το κατάλληλο ταίρι που θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να απολαύσεις την συντροφικότητα. Παράλληλα σε επαγγελματικό επίπεδο δεν αποκλείεται να υπάρξουν συνεργασίες που θα αποδώσουν τα μέγιστα και σε ότι αφορά τα οικονομικά.

Με το εξάγωνο του Δία από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 04.05 έχεις τη δυνατότητα να προχωρήσεις σε νέες επαγγελματικές διαδρομές. Οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν θα είναι μοναδικές και θα σε ωθήσουν να αλλάξεις τα δεδομένα στην καθημερινότητά σου. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν δυνατότητες για να κλείσεις γραφειοκρατικές υποθέσεις που σας έχουν ταλαιπωρήσει εδώ και καιρό με απόλυτη επιτυχία, τα κέρδη δεν αποκλείονται.

Το εξάγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με την Αφροδίτη στον Κριό στις 06.05 απογειώνει την επικοινωνία στην σχέση και δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Μία κοντινή απόδραση θα ανανεώσει την ψυχολογία σας και θα απογειώσει το πάθος και τον αισθησιασμό. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου καθώς σε βοηθούν να δείξεις με γενναιοδωρία και αυθεντικότητα τα συναισθήματά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη περνάει στον Κριό στις 02.05 και σε καλεί να επικεντρωθείς σε καθημερινά και επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Έχεις την ευκαιρία να εξομαλύνεις τις σχέσεις με πρόσωπα από τον συναδελφικό περίγυρο αφού είναι απαραίτητο για εσένα να επικρατεί αρμονία και ισορροπία στον χώρο δουλειάς. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς είναι εύκολο να γκρινιάξεις για λεπτομέρειες που μπορεί να ενοχλήσουν το ταίρι σου και να δημιουργήσεις υπερένταση μεταξύ σας.

Το εξάγωνο του Δία από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 04.05 λειτουργεί ευεργετικά στην προσωπική σου ζωή και σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία για τον αδέσμευτο που θα σε ενθουσιάσει και θα σε γεμίσει χαρά καθώς φαίνεται να καλύπτει τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Η δημιουργικότητα εκτοξεύεται στα ύψη και δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε μοναδικές συμφωνίες που θα σε βοηθήσουν να ασχοληθείς επαγγελματικά με αυτό που αγαπάς.

Το εξάγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με την Αφροδίτη στον Κριό στις 06.05 λειτουργεί βοηθητικά σε πιθανές διεκδικήσεις που μπορεί να υπάρχουν στον εργασιακό χώρο. Μην διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες και να εκφράσεις ότι που έχεις ανάγκη σε οικονομικό επίπεδο καθώς αυτό θα βοηθήσει να νιώσεις ότι εκτιμούν την προσφορά και την εργατικότητα σου. Πρακτικά ζητήματα στην προσωπική σου ζωή μπορούν να λυθούν με καλή θέληση καθώς ο αισθησιασμός και ο πόθος έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη να περνάει στον Κριό στις 02.05 να σε καθιστά πρωταγωνιστή σε προσωπικό επίπεδο νιώθεις την αυτοπεποίθηση και τον μαγνητισμό να υπερχειλίζουν. Δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος και θα υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν καθώς εντυπωσιάζεις τους πάντες στο πέρασμά σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε υποκειμενικές και εγωκεντρικές διαθέσεις που μπορεί να ενοχλήσουν το ταίρι σου ή νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου. Μετρίασε τις υπερβολές για να περάσεις μοναδικά με τον άνθρωπο που έχεις επιλέξει να βρίσκεται στο πλευρό σου.

Το εξάγωνο του Δία από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 04.05 έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην οικογενειακή ζωή καθώς σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις δύναμη από τους οικείους σου και να κλείσεις υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα. Πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά ζητήματα ακίνητης περιουσίας που θα αποδώσουν τα μέγιστα και έχει οικονομικό επίπεδο. Οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν θα είναι καταλυτικές για να κερδίσεις και να νιώσεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου.

Με το εξάγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με την Αφροδίτη στον Κριό στις 06.05 έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα στον επαγγελματικό χώρο και να προχωρήσεις σε συνεργασίες που θα είναι άκρως δημιουργικές για εσένα. Παράλληλα η επικοινωνία με το ταίρι σου είναι ιδανική καθώς αντιλαμβάνεται τις ανάγκες σου και σου δίνει την απαραίτητη προσοχή πού αποζητάς. Πιθανό είναι να υπάρξουν προσκλήσεις για παρέες και εξόδους που θα σας ενθουσιάσουν και θα οδηγήσουν σε μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη περνάει στον Κριό στις 02.05 και σε καλεί να επικεντρωθείς στην οικογένεια καθώς μέσα από αυτήν μπορείς να εισπράξεις την ζεστασιά και την τρυφερότητα που αποζητάς. Νιώθεις πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να ασχοληθείς με τα πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα σου και να τους δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Αλλαγές στον προσωπικό σου χώρο δεν αποκλείεται να προκύψουν καθώς θέλεις να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να υποδεχθείς τους αγαπημένους σου. Έντονες συγκινήσεις μπορεί να σου προσφέρει και η προσωπική σου ζωή καθώς νέες γνωριμίες θα σε ενθουσιάσουν, το στοιχείο της οικειότητας θα παίξει καταλυτικό ρόλο.

Το εξάγωνο του Δία από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου στις 04.05 σου δίνει μοναδικές ευκαιρίες σε εμπορικό και επικοινωνιακό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς στην επαγγελματική σου ζωή και να προχωρήσεις στην προσωπική σου μεταμόρφωση. Οι συνεργασίες αυτές δεν αποκλείεται να σηματοδοτήσουν και σημαντικά κέρδη σε οικονομικό επίπεδο που θα σου δώσουν την ευκαιρία να ανανεωθείς και να νιώσεις τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα που αποπνέεις.

Το εξάγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με την Αφροδίτη στον Κριό στις 06.05 δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να προχωρήσεις στην επίλυση οικονομικών υποθέσεων. Επικεντρώσου στα σχέδιά σου καθώς είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον που θα φροντίσουν να σε στηρίξουν με κάθε τρόπο. Αισθηματικά, γεγονός είναι ότι εκφράζοντας ανάγκες και επιθυμίες με ειλικρίνεια και σταθερότητα μπορείς να γίνεις κατανοητός από το ταίρι σου και να θεμελιώσετε την σχέση σας πάνω σε στέρεες βάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη περνάει στον Κριό στις 02.05 και σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με πρόσωπα από τον κοντινό περίγυρο καθώς η διασκέδαση και το κέφι έχουν σημαίνοντα ρόλο στη ζωή σου. Το φλερτ κυριαρχεί και δεν αποκλείεται να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα που σε εντυπωσιάζουν με τα παιχνίδια μυαλό και τις γνώσεις τους. Προσπάθησε μόνο μην εμπλακείς σε παράλληλες καταστάσεις καθώς δεν αποκλείεται να εκτεθείς και να βρεθεί σε δύσκολη θέση απέναντι σε πρόσωπα που αγαπάς.

Το εξάγωνο του Δία από τους ιχθείς με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 04.05 σε εφοδιάζει με αυτοπεποίθηση και ασφάλεια για τον εαυτό σου καθώς αντιλαμβάνεσαι πως το παρελθόν και τα μαθήματα που έχεις πάρει έχουν λειτουργήσει θετικά για εσένα. Παράλληλα σε οικονομικό επίπεδο δεν αποκλείεται να υπάρξουν συμφωνίες και συναλλαγές που θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις το εισόδημά σου και να νιώσεις ανακούφιση. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε περιττά έξοδα αφού είναι εύκολο να παρασυρθείς σε λάθος επιλογές.

Στις 06.05 το εξάγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με την Αφροδίτη στον Κριό λειτουργεί βοηθητικά σε προσωπικό επίπεδο καθώς έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις σκέψεις και απόψεις στον σύντροφό σου με μεγάλη ευκολία. Υπάρχει η ανάλογη κατανόηση από την πλευρά του και αυτό σε ικανοποιεί ιδιαίτερα. Δεν αποκλείεται ακόμα να υπάρξουν εξελίξεις σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία που θα σε βοηθήσουν να λάμψεις και να δείξεις τις ικανότητές σου. Αξιοποίησε κάθε ευκαιρία που σου δίνεται καθώς είναι βέβαιο ότι θα κάνεις τη διαφορά.

ΙΧΘEIΣ

Με την Αφροδίτη να περνάει στον Κριό στις 02.05 νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να απολαύσεις μικρές χαρές της ζωής και να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Το πάθος και ο ρομαντισμός έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση σας για αυτό και δημιουργείς ένα ιδανικό σκηνικό για δύο μέσα στο οποίο μπορείς να βιώσεις μοναδικές στιγμές και συναισθήματα. Οικονομικά, έχεις την δυνατότητα να πάρεις ανάσες πραγματοποιώντας τις σωστές επιλογές που θα φέρουν την πολυπόθητη ισορροπία στον προϋπολογισμό σου.

Το εξάγωνο του Δία από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 04.05 σε βοηθά να προχωρήσεις με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Είναι σημαντικό για εσένα να εξελιχθείς και νιώθεις ότι έχεις το ψυχικό σθένος να το πραγματοποιήσεις χωρίς να υπάρξουν εμπόδια στο μονοπάτι σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο, τα αποτελέσματα θα είναι θετικά και αυτό θα φανεί και στα οικονομικά σου.

Το εξάγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με την Αφροδίτη στον Κριό στις 06.05 εντείνει την ανάγκη να συζητήσεις για οικονομικά θέματα με πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον. Γεγονός είναι ότι οι δικοί σου άνθρωποι θα προσπαθήσουν να σε στηρίξουν με κάθε τρόπο και θα βρεθούν δίπλα σου σε κάθε επιλογή σου. Η επικοινωνία με τον σύντροφό σου απογειώνεται καθώς συναισθηματισμός και ρεαλισμός λειτουργούν σε απόλυτη αρμονία και οδηγούν στα καλύτερα δυνατά συμπεράσματα για τη σχέση σας.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 2 ως 8/5/2022 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρολογικες προβλεψεις, ζωδια σημερα, ιχθύες, εκκρεμότητες, νέα, προσφορες, ειλικρίνεια, βασεις, φλερτ, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , μετρο, τελος ακινητης περιουσιας, Καλή Χρονιά, αποτελεσματα, δυνατα, επιθυμιες, αφροδιτη, ζηλια, ομορφα μυστικα, ονειρα, παιχνιδια, πιεση, πλαισιο, σθενος, φλερτ, ψυχολογια, ωθηση, αγαπη, αγχος, αισιοδοξια, αξιζει, αρμονια, ατμοσφαιρα, αυτοπεποιθηση, βρισκεται, γεγονος, γινεται, γνωριμια, γοητεια, διαστημα, δυναμη, δυνατοτητα, δειτε, ευκαιρια, ευκολο, ειλικρίνεια, υπαρχει, εκκρεμότητες, εκφρασεις, εβδομαδα, ενδιαφεροντα, εξωστρεφεια, εξοδα, επικοινωνια, επιτυχια, ερχεται, ερχονται, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ηρθε η στιγμη, θετικο, θεωρια, εικονα, ισορροπια, κινηση, λαθος, λαμψη, λεπτομερειες, ρεαλισμος, λογο, μαζι σου, μπορεις, μυαλο, μυστικα, οικογενεια, παθος, περιβαλλον, πιθανοτητες, ποθος, προβληματα, ρομαντισμος, ρολο, σκεψεις, σχεδια, ταυτοτητα, ταξιδια, φανφαρες, φοβασαι, φτερα, χατζηβασιλειου, χαρα, ψυχικο, ομορφα, ασφαλεια, βηματα, δωσεις, γνωσεις, ιδανικο, ιδιαιτερα, ιχθύες, νιωθεις, ποδια, θεματα, θετικα
Τυχαία Θέματα