Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 26/7 ως 1/8/2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, με τον Δία να επιστρέφει ανάδρομος στον Υδροχόο στις 28.07 σου δίνεται η δυνατότητα να επικεντρωθείς και πάλι σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς φαίνεται ότι διευρύνεται και λειτουργεί ευνοϊκά για εσένα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι

προς το τέλος της εβδομάδας καθώς η σύνοδος Ηλίου – Ερμή στον Λέοντα την 01.08 σου δίνει την δυνατότητα να εκφράσεις σε βαθύτερο επίπεδο ότι σκέφτεσαι στην προσωπική σου ζωή. Όμως ο εγωισμός και ο υποκειμενισμός καραδοκεί.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, με τον Ερμή να περνάει στον Λέοντα στις 28 7 επικεντρώνεσαι κυρίως σε οικογενειακές υποθέσεις που οφείλεις να λύσεις. Οι συζητήσεις είναι έντονες και άκρως συναισθηματικές και αυτό είναι που πρέπει να ισορροπήσεις. Με τον Άρη να περνάει στην Παρθένο στις 29.07 αρχίζει μία περίοδος όπου το πάθος και ο αισθησιασμός πρωταγωνιστεί στη ζωή σου και ρίχνεις όλο το βάρος σε προσωπικό επίπεδο και στον άνθρωπο που έχει στο πλευρό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, με τον Άρη να περνάει στην Παρθένο στις 29.07 περνάς σε μία περίοδο όπου η οικογένεια έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις που θα σε προβληματίσουν, όμως θα πρέπει να περιορίσεις τον καταπιεσμένο θυμό και την οργή που κρύβεις μέσα σου γιατί θα είναι εύκολο να δημιουργηθούν προβλήματα. Με την επιστροφή του Δία στον Υδροχόο στην 28.07 σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς και πάλι σε θέματα γνώσης και εκπαίδευσης που σε ενδιαφέρουν άμεσα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, όλα τα βλέμματα στρέφονται στο κοντινό σου περιβάλλον καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εμπλακείς μαζί τους. Με τον Άρη να περνάει στην Παρθένο στις 29.07 σου δίνεται η ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς σε όλα τα επίπεδα με πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου και γιατί όχι να πραγματοποιήσεις πιθανές μετακινήσεις σε κοντινές περιοχές που θα λειτουργήσουν αναζωογονητικά για εσένα. Η νευρικότητα μπορεί να κάνει την εμφάνισή της για αυτό φρόντισε να είσαι ήρεμος και χαλαρός.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου στις 28.07 και σου δίνει την δυνατότητα να εκφράσεις βαθύτερες σκέψεις και να διεκδικήσεις το δίκαιο των απόψεών σου. Βέβαια σε διακρίνει παρορμητική σκέψη και επιθετική διάθεση στην επικοινωνία και αυτό μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα με συνεργάτες και σύντροφο. Ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας με τον ήλιο και τον Ερμή σε σύνοδο στο ζώδιό σου ο υποκειμενισμός και ο εγωκεντρισμός είναι πολύ πιθανό να οδηγήσουν σε λάθη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, βγαίνεις από μία περίοδο εσωστρέφειας καθώς ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου στις 29 7 και σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Βέβαια είναι εύκολο να παρασυρθείς από τον παρορμητισμό και την απερισκεψία και να οδηγηθείς επιθετικά σε διεκδικήσεις ενοχλώντας σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σου. Στις 28.07 ο Ερμής περνάει στον Λέοντα και ενισχύει την ανάγκη να ταξιδέψει ο νους. Αναμνήσεις του παρελθόντος επανέρχονται και σε εμποδίζουν να επικεντρωθείς.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, με τον Άρη να περνάει στην Παρθένο στις 29.07 σου δίνεται η δυνατότητα να επικεντρωθείς σε ζητήματα του παρελθόντος που ακόμα μπορεί να σε πληγώνουν. Η κυκλοθυμία είναι έντονη και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εσωστρέφεια, όμως θα πρέπει να πάρεις πρωτοβουλίες για να κλείσεις όλα αυτά που σε απασχολούν και προέρχονται από παλιότερες καταστάσεις που σε έχουν τραυματίσει. Προσοχή ακόμα και στον εργασιακό χώρο καθώς το παρασκήνιο θα είναι έντονο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, ο Δίας επιστρέφει στον Υδροχόο στις 28.07 και σου δίνει την ευκαιρία να ηρεμήσεις ιδιαίτερα σε ότι αφορά το οικογενειακό περιβάλλον καθώς υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες για εξισορρόπηση των σχέσεων. Παράλληλα δεν αποκλείεται να αφιερώσεις χρόνο για θέματα ακίνητης περιουσίας καθώς μία μετακόμιση ή αγορά σπιτιού είναι πιθανό να σου κεντρίσει την προσοχή. Γενικότερα η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει και νιώθεις ότι μπορείς να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που θα βρεθεί μπροστά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, ο Ερμής περνάει στον Λέοντα στις 28.07 και σου δίνει την ευκαιρία να αφοσιώσεις χρόνο σε ζητήματα γνώσεων και εκπαίδευσης που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες για ταξίδια που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στην ψυχολογία σου καθώς θα σε φέρουν πιο κοντά σε διαφορετικές κουλτούρες. Αυτό σε ενθουσιάζει και σου γεννά με μεγαλύτερη ένταση την επιθυμία για περιπέτεια και νέες εμπειρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, ο Άρης περνάει στην Παρθένο στις 29.07 και σου δίνει την ευκαιρία να βρεις την αισιοδοξία και την χαρά καθώς φροντίζει να ανεβάσει κατακόρυφα τη διάθεσή σου και να σε οδηγήσει στην διασκέδαση και τις απολαύσεις. Πιθανό είναι να υπάρξουν ταξίδια που θα σε ανανεώσουν καθώς θέλεις να γνωρίσεις καινούργιους τρόπους και να έχεις καινούργιες εμπειρίες. Προσοχή στην αμέλεια και την τεμπελιά που μπορεί να επηρεάσει τις καθημερινές υποχρεώσεις και την συγκέντρωση σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, η επιστροφή του Δία στο ζώδιό σου στις 28.07 σου δίνει την ευκαιρία να ξαναβρείς την αισιοδοξία σου και να επανεξετάσεις σχέδια και όνειρα που μπορεί να έχεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Ευνοούνται σημαντικά οι πρωτοβουλίες σε επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις την αρχή και να προχωρήσεις με νέα δεδομένα από δω και πέρα σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Αξιοποίησε ευκαιρίες που σου δίνονται γιατί είναι βέβαιο πώς θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς σε σημαντικό βαθμό.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, ο Άρης περνάει στην Παρθένο στις 29.07 και αυξάνει την ένταση στις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου. Δεν θα είναι δύσκολο να εκδηλωθούν ανταγωνιστικές συμπεριφορές και νεύρα από τον σύντροφό ή τους συνεργάτες σου. Καλά θα κάνεις να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου ώστε ο τρόπος που θα απαντήσεις να είναι ήρεμος και να βοηθά στην εξισορρόπηση των καταστάσεων. Διαφορετικά η ένταση θα έχει το πάνω χέρι και θα δημιουργήσει προβλήματα. Με τον Δία να επιστρέφει στον Υδροχόο στις 28.07 έχεις την δυνατότητα να κλείσεις κεφάλαια του παρελθόντος με ευνοϊκό τρόπο για εσένα.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 26/7 ως 1/8/2021 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα