Πανεύκολο παγωτό βανίλια

Πανεύκολο παγωτό βανίλια με ζαχαρούχο γάλα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου!

Υλικά

250 γραμ. (1 συσκευασία) φυτική σαντιγί400 γραμ. (1 συσκευασία) ζαχαρούχο γάλα410 γραμ. (1 συσκευασία) γάλα εβαπορέ1 ½ κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση

Με μίξερ χειρός χτυπάμε για 5΄ τη φυτική σαντιγί να αφρατέψει καλά και να φουσκώσει.Λίγο λίγο και πάντα χτυπώντας με το μίξερ, προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα.Τώρα το μείγμα μας έχει γίνει μια παχιά κρέμα.Σιγά σιγά προσθέτουμε το εβαπορέ, χαμηλώνοντας την ταχύτητα του μίξερ,
γιατί το μείγμα αραιώνει και πιτσιλάει.Τέλος, προσθέτουμε τη βανίλια.Παγώνουμε το παγωτό για περίπου 1 ώρα, μέχρι να αρχίσει να πήζει.Το ξαναχτυπάμε με το μίξερ χειρός, να αφρατέψει καλά, για 5′, σε δυνατή ταχύτητα.Παγώνουμε στην κατάψυξη.Όσες περισσότερες φορές επαναλάβουμε αυτή τη διαδικασία (2-3 φορές) τόσο πιο αφράτο θα είναι στο τέλος το αποτέλεσμα.Το μυστικό

Δώστε στο παγωτό σας όποια γεύση σας αρέσει. Για παράδειγμα, προσθέστε καλής ποιότητας κακάο ή τρίμμα σοκολάτας ή πουρέ φρέσκων φρούτων και απλά χτυπήστε τα με το μίξερ στο μείγμα.

The post Πανεύκολο παγωτό βανίλια appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα