Πώς να φορέσετε το it colour της σεζόν!

Το απόλυτα κομψό και stylish χρώμα του μήνα και της ανοιξιάτικης σεζόν είναι το καφέ!

Πώς να φορέσετε το it colour της σεζόν

Δημιουργήστε ένα total leather καφέ σύνολο επιλέγοντας ένα κοστούμι σε ίσια γραμμή ή μία ολόσωμη φόρμα. Ολοκληρώστε την εμφάνιση σας με ένα παλτό σε μία light brown απόχρωση. Extra tip: εάν είστε κοκκινομάλλες, τότε αυτό το look έχει φτιαχτεί για εσάς!

Μια πολύ δημιουργική

διαδικασία είναι ο συνδυασμός αποχρώσεων του ίδιου χρώματος. Αυτό μας δίνει και την ευκαιρία να παρουσιάσουμε διαφορετικά σύνολα χωρίς να έχουμε πάρα πολλά κομμάτια στη ντουλάπα μας. Ένα σκούρο καφέ παλτό μπορεί πολύ εύκολα να ταιριάξει με μία ολόσωμη φόρμα σε πιο ανοιχτό τόνο αλλά και μ’ ένα satin dress. Υπέροχες εμφανίσεις για τις βραδινές εξόδους σας.

Εάν δεν είστε fan των σκούρων αποχρώσεων, τότε αυτή του light brown είναι ιδανική για να αγγίξετε αυτό το trend. Τολμήστε να κάνετε μια τέτοια total εμφάνιση στο γραφείο, επιλέγοντας ένα ζιβάγκο, μια midi φούστα και cowboy boots.

Πείτε ναι στη δεκαετία των ‘70s! Επιλέξτε ένα καφέ κοστούμι με κοτλέ ύφασμα σε bell bottoms γραμμή.

Είναι δύσκολο να «αφεθείτε» ολοκληρωτικά σ’ ένα χρώμα, που μέχρι στιγμής απείχε από τη λίστα των προτιμήσεων σας. Γι’ αυτό δοκιμάστε να το εντάξετε στα σύνολα σας σταδιακά, επιλέγοντας κάποια αξεσουάρ στη συγκεκριμένη απόχρωση. Ένα ζευγάρι μπότες είναι σίγουρα μια safe επιλογή, αλλά μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν κι άλλα, όπως head pieces, τσάντες και κοσμήματα.

Επενδύστε σ’ ένα brown leather jacket, το οποίο θα σας συντροφεύει για πολλά χρόνια. Μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με πολλές επιλογές, αλλά και να κερδίσει τις εντυπώσεις σε μία εμφάνιση που δε θα χρειαστεί να βγάλετε το πανωφόρι σας.

Για το τέλος αφήσαμε το πιο δύσκολο. Ένα total dark brown outfit. Θα το λατρέψετε χωρίς αμφιβολία. Τα κομμάτια, με τα οποία μπορείτε να το δημιουργήσετε είναι αρκετά, όπως ένα κοστούμι ή δερμάτινο παντελόνι με ένα top στους ίδιους χρωματικούς συνδυασμούς. Για να «σπάσετε» τη μονοχρωμία επιλέξτε μπότες σε animal print ή αξεσουάρ σε έντονα χρώματα.

Πηγή: glow.gr

The post Πώς να φορέσετε το it colour της σεζόν! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα