Πώς να φροντίσετε τα φρύδια σας

Για να έχετε καλοσχηματισμένα φρύδια και να δείχνετε πιο λαμπερή και νεότερη φροντίστε τα φρύδια σας.

Αυτή τη περίοδο λόγω COVID 19 έχουμε αναγκαστεί να κάνουμε πολλά πράγματα μόνες μας στο σπίτι, ένα από αυτά είναι και η περιποίηση των φρυδιών μας. Πως μπορούμε να το κάνουμε σωστά;

Φροντίστε να είναι καθαρά τα φρύδια σας
Για αρχή πρέπει να φροντίσουμε να κρατάμε την περιοχή των φρυδιών μας καθαρή, επιμένοντας σε αυτά κατά τη διάρκεια του καθημερινού καθαρισμού του προσώπου.

Καθαρίζετε τα φρύδια σας ανά 2-3 μέρες
Δεν χρειάζεται να ορίσετε μία συγκεκριμένη ημέρα για να βγάλετε

τα φρύδια σας. Όσες θέλετε να κρατήσετε τα φρύδια σας στο σχήμα που τους έχει δώσει ο ειδικός, καλό είναι ανά 2-3 μέρες να καθαρίζετε την περιοχή γύρω από τα φρύδια σας με ένα τσιμπιδάκι.

Βάλτε λίγο καστορέλαιο
Καλό είναι τώρα που παραμένετε πολλές ώρες χωρίς μακιγιάζ να θρέφετε τα φρύδια σας με κάποιο φυσικό λαδάκι όπως είναι το καστορέλαιο.

Πως να τα γεμίσετε
Γεμίζετε τις αραιές περιοχές στα φρύδια σας με λίγη σκιά για τα μάτια ή ένα μολύβι για φρύδια σε έναν τόνο που ταιριάζει περισσότερο με το χρώμα των φρυδιών σας. Βουρτζίζετε την περιοχή κοντά στο κόκκαλο του φρυδιού με μια ανοδική κατεύθυνση. Τέλος, εφαρμόστε μια διάφανη μάσκα φρυδιών. Αυτή θα τα κρατήσει σε φόρμα και θα σας δώσει μια συγκλονιστική λάμψη.

Αν το δέρμα σας είναι αρκετά ευαίσθητο, αμέσως μετά την περιποίηση των φρυδιών, μην ξεχάσετε να απλώσετε μια ενυδατική κρέμα.

Το μυστικό

Αφήστε για λίγο το τρίμερ στην άκρη και αφήστε τα φρύδια σας να μακρύνουν φυσικά για να επανέλθει και η φυσική πυκνότητα τους.

The post Πώς να φροντίσετε τα φρύδια σας appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα