Τα 3 βήματα για να ξεκινήσει σωστά η μέρα!

Πώς μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας και να νιώσετε παραγωγικοί, γεμάτοι ενέργεια και υγεία; Αυτά είναι τα τρία βήματα για να ξεκινήσετε σωστά!

1 Πίνουμε ένα ποτήρι χλιαρό νερό με λεμόνι
Το σώμα μας είναι πολύ αφυδατωμένο την ώρα που ξυπνάμε, γι’ αυτό το πρωί είναι η κατάλληλη στιγμή για να πιείτε νερό με λεμόνι. Ενώ κοιμάστε, χάνετε πολύ νερό μέσω της αναπνοής. Η ενυδάτωση με ένα ζεστό ποτήρι νερού με λεμόνι όταν ξυπνάτε, είναι ο καλύτερος τρόπος να αναπληρώσετε τα υγρά που χάθηκαν το βράδυ και να ξεκινήσετε την

μέρα σας.

2 Τρώμε ένα καλό πρωινό
Αυτό καθορίζει την ποιότητα της υπόλοιπης μέρας. Παρέχει στον οργανισμό την απαραίτητη ενέργεια για την έναρξη μιας παραγωγικής ημέρας. Επίσης:

Παρέχει τις αναγκαίες ποσότητες φυτικών ινών, βιταμινών και ιχνοστοιχείων, ώστε οι ημερήσιες ανάγκες σε αυτά να είναι κατανεμημένες σωστά μέσα στη μέρα.
Αποτρέπει τις μεγάλες διακυμάνσεις στα επίπεδα σακχάρου και ινσουλίνης στο αίμα.Μειώνει την όρεξη για μεγάλη ποσότητα φαγητού στα υπόλοιπα γεύματα της ημέρας και έτσι αποτρέπει την κατανάλωση ανθυγιεινών πρόχειρων τροφών.Ευρήματα πολλών ερευνών έχουν δείξει ότι άτομα που καταναλώνουν πρωινό, τείνουν να έχουν μια πιο ισορροπημένη διατροφή για το υπόλοιπο της ημέρας και να διατηρούν φυσιολογικό βάρος. Επίσης άτομα που δεν καταναλώνουν πρωινό γεύμα, διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο για ανάπτυξη σακχαρώδους διαβήτη (ασχέτως με την κατάσταση του σωματικού βάρους) και για αυξημένα επίπεδα τριγλυκεριδίων και χοληστερόλης σε σχέση με όσους καταναλώνουν πρωινό.

3 Παίρνουμε ένα συμπλήρωμα διατροφής για να χτίσουμε άμυνα και γερό ανοσοποιητικό
Η θωράκιση του ανοσοποιητικού μας συστήματος, σύμφωνα με έρευνες, μπορεί να επιτευχθεί με D3 και B12. Το Geoplan Fortius D3 + B12 Vitamins είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνες D3 και B12 που είναι απαραίτητες για πολλές λειτουργίες του οργανισμού και ειδικά για τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η βιταμίνη D συμβάλλει:

Στη φυσιολογική απορρόφηση/ χρησιμοποίηση του ασβεστίου και του φωσφόρουΣτη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων ασβεστίου στο αίμαΣτη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστώνΣτη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας των μυώνΣτη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των δοντιώνΣτη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματοςΣτη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης.

Η βιταμίνη Β12 συμβάλλει:

Στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας στο σώμαΣτη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματοςΣτο φυσιολογικό μεταβολισμό της ομοκυστεΐνηςΣτη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργίαΣτο φυσιολογικό σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίωνΣτη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματοςΣτη μείωση της κούρασης και της κόπωσηςΣτη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης.

Δείτε εδώ περισσότερα.

The post Τα 3 βήματα για να ξεκινήσει σωστά η μέρα! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα