Τί προβλέπουν τα άστρα από 13.4 έως 19.3.2016;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας. Η αστρολογική ομάδα του e-zwdia.gr σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών αλλά και τις αστρολογικές όψεις γράφει για εσάς το εβδομαδιαίο ωροσκόπιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Τι είναι πρωταρχικό για εσάς; Η διασκέδαση ή η υγεία σας; Με τη σκληρή αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη, στον επεκτατικό ένατο οίκο σας και την Αφροδίτη στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνειδήτου, καθίσταται επιτακτική η ανάγκη να ασχοληθείτε με τη σωματική και ψυχική φροντίδα του εαυτού σας, αλλά

μπορεί να αμφιταλαντεύεστε μεταξύ της ανάγκης σας για διασκέδαση, ταξίδια και επέκταση και της επιθυμίας σας για μοναξιά. Το ζώδιό σας είναι συνήθως παρορμητικό και ενθουσιώδες, αλλά αν δεν κάνετε οδηγό σας την μετριοπάθεια, σύντομα θα εξαντληθείτε. Κάνοντας τα στραβά μάτια σε ένα αγχωτικό ζήτημα θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε εσωτερική πίεση, ακόμα και σε ενοχές. Σταματήστε να βασανίζετε τον εαυτό σας και μπείτε στην καρδιά του προβλήματος, αποσαφηνίζοντας μέσα σας το τι πραγματικά σας ενοχλεί στη ζωή σας.
Πιστέψτε ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο να πραγματοποιηθεί, είναι το μήνυμα που σας στέλνει η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο συμπονετικό και πνευματικό δωδέκατο οίκο σας. Το σύμπαν φέρνει στην επιφάνεια την έμπνευση και τη δημιουργική φαντασία σας και σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τη διαίσθησή σας για να επινοήσετε πρακτικές λύσεις στα προβλήματά σας. Η απάντηση μπορεί ακόμη και να σας έρθει διαβάζοντας ένα πνευματικό βιβλίο ή κάνοντας μια απλή συζήτηση, αρκεί βέβαια να μην παραβλέψετε τα μηνύματα που σας στέλνει το σύμπαν. Ακόμη κι ένα όνειρο θα μπορούσε επίσης να σας προσφέρει πολύτιμη καθοδήγηση. Κάντε νέα σχέδια, ονειρευτείτε πώς θα θέλατε να είναι η ζωή σας, αφήστε πίσω σας ό, τι και όποιον σας έχει πονέσει και δώστε έμφαση στην ηρεμία και τη γαλήνη της ψυχής σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελέγξτε τα αποτρόπαια συναισθήματά σας! Το έντονο τετράγωνο μεταξύ του Άρη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας και της Αφροδίτης στον φιλελεύθερο ενδέκατο οίκο σας, θα μπορούσε να αναδεύσει τη ζήλια και την κτητικότητά σας. Μαστίζεστε από αντικρουόμενα συναισθήματα, το ένστικτό σας, σας λέει τώρα ότι πρέπει να έχετε την εξουσία και τον έλεγχο, αλλά αυτό που θα σας οδηγήσει; Παρά τις καλύτερες προσπάθειές σας για να συγκρατηθείτε ίσως και να μη τα καταφέρετε. Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο, έτσι μην παίρνετε τα πράγματα πολύ στα σοβαρά. Επίσης, αναζητήστε συμβουλές από τους φίλους σας ή στο διαδίκτυο, με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρετε να προσπεράσετε αυτά τα δύσκολα συναισθήματα. Μιλώντας με άτομα έμπιστα και προσγειωμένα μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βάλετε τα πράγματα στη σωστή σειρά.
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας, θέτει στο προσκήνιο τις φιλίες σας και τις ομάδες όπου ανήκετε. Έχετε τη διάθεση να έρθετε πιο κοντά με τους φίλους σας, να ενισχύσετε τους δεσμούς αγάπης, λαμβάνετε και δίνετε σωστή καθοδήγηση και συμβουλές. Αδράξτε την ευκαιρία να ξεφύγετε για λίγο με τους φίλους σας, κάντε χώρο στη ζωή σας για διασκέδαση και ερωτικό παιχνίδι. Επιστρατεύστε τους φίλους σας για μια βραδινή έξοδο ή κλείστε ένα τραπέζι για δύο σε αυτό το ρομαντικό εστιατόριο με την αγάπη σας. Είναι επίσης πιθανό κάποια άτομα να θέλουν να ενταχθούν στην ομάδα σας. Η συνεργασία είναι βέβαια πολύ καλύτερη και δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα μόνοι σας, αρκεί να μην χάσετε το ρόλο σας ως ηγέτης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια για την εργασία σας, αλλά τα αστέρια έχουν κάτι άλλο στο μυαλό τους. Παρά το γεγονός ότι η Αφροδίτη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σας βάζει σε μια διάθεση να σκεφτείτε περισσότερο την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα στην εργασία σας, το τεταμένο τετράγωνο που σχηματίζει με τον επιθετικό Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, δημιουργεί αντιπαλότητες με τον αγαπημένο σας. Μπορεί η αγάπη σας να ανησυχεί ότι τα οράματά σας για το μέλλον δεν εναρμονίζονται με το μέλλον της σχέσης σας ή ότι οι πολλές ώρες εργασίας σας, στερούν τον πολύτιμο χρόνο από τη σχέση σας ή θα μπορούσατε να βρεθείτε αντιμέτωποι με την πίεση για επισημοποίηση της σχέσης σας. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και ανοίξτε διάλογο. Να είστε υπομονετικοί και διερευνήστε αναλυτικά τα πάντα, δίνοντας σημασία και στις απόψεις του αγαπημένου σας. Θα σας πάρει κάποιο χρόνο για να καταλήξετε σε συμφωνία, γι’ αυτό μην βιαστείτε.
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σας ζητά να μη συμπεριφέρεστε κυριαρχικά και δικτατορικά στην εργασία σας, ακόμα κι αν είστε ο ηγέτης δεν χρειάζεται να είστε σκληρός κυβερνήτης. Αντί να δίνετε διαταγές, αφιερώστε λίγο χρόνο στους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας. Όλοι με τον τρόπο τους συμβάλουν σε κάτι. Προσοχή: η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην επαγγελματική και την ερωτική σας ζωή ίσως γίνει δυσδιάκριτη. Θέλετε πραγματικά να βουτήξετε σε αυτά τα άγνωστα νερά με κάποιον/α μέσα στην εργασία σας ο οποίος ίσως και να μην είναι συναισθηματικά διαθέσιμος; Βαδίστε προσεκτικά και πάντα με τη λογική, όχι με το συναίσθημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε να κάνετε τόσα πολλά, αλλά δυστυχώς, υπάρχουν μόνο 24 ώρες την ημέρα. Το αγχωτικό τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη στον καθημερινό έκτο οίκο σας και της Αφροδίτης στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, σας ζητά να πάρετε μια ανάσα. Αν δεν αντιμετωπίσετε το σώμα σας με προσοχή, εσείς θα είστε υπαίτιοι για τη σωματική και ψυχική εξουθένωση που θα ακολουθήσει. Βρείτε χρόνο για ξεκούραση, κάντε ένα περίπατο με τα πόδια και βάλτε την άσκηση στο πρόγραμμά σας. Τώρα σας είναι δύσκολο να βάλετε πειθαρχία και πρόγραμμα στη ζωή σας, νιώθετε ότι όλοι σας πιέζουν με καθήκοντα και υποχρεώσεις, κι εσείς αισθάνεστε την ανάγκη να κρυφτείτε. Αν θέλετε να νιώσετε ήρεμα, αρνηθείτε κάποιες από τις υποχρεώσεις σας και αναθέστε κάποια από τα καθήκοντά σας στους άλλους, κάνοντας κάτι για τον εαυτό σας.
Σκεφτείτε θετικά και αισιόδοξα, αυτό και μόνο μπορεί να κάνει θαύματα για την ψυχική υγεία σας! Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον οραματιστή ένατο οίκο σας, σας ωθεί να κάνετε μεγαλεπήβολα όνειρα, βάζετε περισσότερη διασκέδαση στη ζωή σας, ικανοποιούνται οι πιο τρελές επιθυμίες σας. Προβάλετε τις μεγάλες ιδέες σας σε ένα ευρύ κοινό, σκέφτεστε την πνευματική σας ανάπτυξη μέσω μιας νέας γνώσης, ίσως ακόμα αλλάξετε τη φιλοσοφία της ζωής σας. Αν χρειάζεστε κάποια βοήθεια για τα μεγάλα οράματά σας, βρίσκετε έμπειρα και φωτισμένα άτομα που συνηχούν με τις πεποιθήσεις σας και τις φαντασιώσεις σας. Κάνετε το πρώτο βήμα προς την υλοποίηση των ονείρων σας.

ΛΕΩΝ

Θα είναι δύσκολο να αντισταθείτε σε έναν … πειρασμό, αλλά μην ανοίξετε την πόρτα. Με την Αφροδίτη στον κρυφό και σεξουαλικό όγδοο οίκο σας σε ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Άρη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, τα πάθη σας παίρνουν φωτιά! Μακριά από ένα ξαφνικό πάθος που μπορεί να ανακύψει από το πουθενά, ίσως να μη καταφέρετε να αντισταθείτε, αλλά ποιό θα είναι το αποτέλεσμα; Αν βάλετε υψηλή ταχύτητα, θα χτυπήσετε. Μην παρασύρεστε από το πάθος της στιγμής και δεν χρειάζεται να είστε πρόσχαροι και ανοιχτοί με όλους και όλη την ώρα. Ίσως πάλι να αμφιταλαντεύεστε ανάμεσα στην ανάγκη σας για διασκέδαση και την επιθυμία σας για χαλάρωση και ξεκούραση. Διασκεδάστε αλλά σκεφτείτε ότι έχετε ανάγκη να είστε ξεκούραστοι και ότι πρέπει κάπου-κάπου να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας στην ηρεμία του προσωπικού χώρου σας. Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον διαισθητικό και αποκαλυπτικό όγδοο οίκο σας, ίσως έχετε εικόνες deja vu, λαμβάνετε τηλεπαθητικά μηνύματα από τους άλλους.
Μπορεί να επιθυμείτε τώρα μια βαθιά συναισθηματική σύνδεση ψυχής, αλλά εάν η διαίσθησή σας, σας λέει ότι κάτι δεν είναι απόλυτα σωστό, μην την παραβλέψετε. Ίσως εκπέμπετε σε διαφορετικό μήκος κύματος με το άλλο άτομο και τώρα δεν μπορείτε να το δείτε, αλλά το ένστικτό σας, σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Δεν θέλετε να πληγωθούν τα συναισθήματά σας, έτσι κάντε εις βάθος έρευνα πριν παραδώσετε το κλειδί της καρδιάς σας. Αν αγωνίζεστε καιρό να βελτιώσετε μια σχέση με ένα προσφιλές σας πρόσωπο, ένα άτομο που είναι δύσκολο να το χειριστείτε, τώρα δίνετε μια περίοδο χάριτος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σπίτι μου σπιτάκι μου; Σχεδόν. Με το τεταμένο τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, με την Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σημαντικών σχέσεων, το σπίτι σας δεν θα είναι ο παράδεισος που ονειρεύεστε. Ίσως η ισορροπία του «δούναι και λαβείν» σε μια σημαντική σχέση σας κλονιστεί ή νιώθετε ότι δεν μπορείτε πλέον να ανεχτείτε ένα δύστροπο συγγενή ή συγκάτοικο. Ή θα μπορούσατε να νιώσετε ενοχές για κάποιες δικές σας πράξεις του παρελθόντος ή κάνετε προσπάθειες να απομακρυνθείτε από κάποιο άτομο που δεν μπορεί να σας προσφέρει ασφάλεια και φροντίδα, όχι τουλάχιστον με τον τρόπο που θέλετε. Αυτή η όψη θα μπορούσε επίσης να σας παρακινήσει να μετεγκατασταθείτε ή να κάνετε κάποιες εσωτερικές αλλαγές στο σπίτι σας έτσι ώστε να βιώσετε μεγαλύτερη ηρεμία και αρμονία. Οι σχέσεις χρειάζονται συνεχή προσπάθεια για να ευδοκιμήσουν, αυτό είναι το καρμικό μήνυμα που σας στέλνει η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων.
Το σύμπαν σας βοηθά να βγάλετε από το τέλμα μια σχέση που τον τελευταίο καιρό σας έχει δημιουργήσει ασάφεια και σύγχυση. Αλλάξτε συμπεριφορά και δείξτε πόσο πολύ σας ενδιαφέρει αυτό το πρόσωπο, δίνοντας μια νέα πνοή στο δεσμό σας. Κάντε κράτηση για ένα ρομαντικό δείπνο σε ένα νέο εστιατόριο, αγοράστε δύο εισιτήρια για μια παράσταση ή κάντε έκπληξη στην αγάπη σας με ένα μπουκέτο λουλούδια. Είναι βασικό επίσης να εκφράζετε με πάσα ειλικρίνεια τις απόψεις και τις προτιμήσεις σας. Αν μία από τις ιδέες του συντρόφου σας δεν τυγχάνει θετικής αποδοχής από την πλευρά σας, μην πιέζετε τα πράγματα. Επίσης, δεν χρειάζεται να τον/την παρακαλάτε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Προσέξτε την αυστηρή κριτική και την τελειομανία σας! Ένα δύσκολο τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας με την Αφροδίτη στον επικριτικό έκτο οίκο σας, θα μπορούσε να αναδείξει τη σχολαστική και μεμψίμοιρη πλευρά σας, δημιουργώντας ακόμα και ένταση με ένα φίλο ή συνάδελφο. Ενώ μπορείτε να έχετε ένα πεντακάθαρο όραμα για το πώς θέλετε κάποια πράγματα να εξελιχθούν, με το να είστε αυταρχικοί ή επιθετικοί, δεν πρόκειται να γίνει η δουλειά. Η αδυσώπητη ειλικρίνειά σας, η επιμονή στις απόψεις σας με εξουσιαστικό και κυριαρχικό τρόπο, θα στείλουν τους ανθρώπους προς την αντίθετη κατεύθυνση. Εάν πρόκειται να ανοίξετε το στόμα σας, να ξέρετε τι λέτε. Τηρήστε τα προσχήματα και συγκαλύψτε τις επικρίσεις σας κάνοντας αστεία, οι άλλοι άνθρωποι θα δουν το χιούμορ στην ειλικρίνειά σας και δεν θα νιώσουν πληγωμένοι.
Στο άλλο άκρο του φάσματος, μήπως έχετε κρατήσει μέσα σας κάποιες σκέψεις σας εδώ και καιρό, στην προσπάθειά σας να αποφύγετε τις συγκρούσεις με κάποιον; Πείτε κάτι, με ήρεμο όμως τρόπο, διαφορετικά θα εκραγείτε. Παρά τις καλύτερες προθέσεις σας να ακολουθήσετε έναν πιο υγιή τρόπο ζωής, ίσως σας λείπουν τα κίνητρα. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον έκτο οίκο σας, της υγείας, δίνει νέα ζωή στην καθημερινή σας ρουτίνα καθώς τώρα νιώθετε την ανάγκη να ενσωματώσετε την άσκηση στη ζωή σας και να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες. Δοκιμάστε να ασχοληθείτε με μια νέα ευχάριστη δραστηριότητα που ηρεμεί το πνεύμα και την ψυχή σας, σύντομα θα πάρετε θετικές επιβεβαιώσεις από τους άλλους γι’ αυτή την αλλαγή. Σκεφτείτε: γιόγκα, πιλάτες, κολυμβητήριο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια διαμάχη για τα χρήματα θα μπορούσε να στείλει μια σχέση σας σε επικίνδυνες ατραπούς καθώς ο κυβερνήτης σας ο Άρης στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, βρίσκεται σε ένα σκληρό τετράγωνο με την Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Βρίσκεστε συναισθηματικά και οικονομικά σε τρεμάμενο έδαφος, ίσως ξοδεύετε τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας κάνοντας shopping therapy προκειμένου να απεγκλωβιστείτε από μια αρνητική κατάσταση στη σχέση σας ή απλά θέλετε να κάνετε φιγούρα σε κάποιον θαυμαστή σας. Ρίξτε μια προσεκτική ματιά και προσδιορίστε τη ρίζα αυτής της έντασης. Θα μπορούσατε να συνειδητοποιήσετε συναισθήματα αστάθειας και αβεβαιότητας σε αυτό το δεσμό. Αντί να υποκύπτετε σε καταναλωτικούς πειρασμούς, βρείτε τρόπους να ηρεμήσετε χωρίς να τραβάτε χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό σας.
Λάμπετε και μαγνητίζετε τα πλήθη χάρη στην Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας. Είστε ρομαντικοί και εκφραστικοί στον αγαπημένο σας και τους θαυμαστές σας, η δημιουργικότητά σας, σας φέρνει ακόμα και φήμη. Είστε πολύ καυτοί ερωτικά και ξεσηκώνετε τους θαυμαστές σας. Σίγουρα αν το επιθυμείτε, θα καταλήξετε με μια νέα αγάπη στο πλευρό σας. Είστε ήδη σε σχέση; Σχεδιάστε μια ερωτική βραδιά κάτω από τα αστέρια, διασκεδάστε μαζί και μην μαστίζεστε από αντικρουόμενα συναισθήματα που σας απομακρύνουν από την αγάπη σας. Μην αφήνετε όλη αυτή τη γοητεία σας και το μαγνητισμό σας να πάνε χαμένα, αφήστε στην άκρη τη μυστηριώδη και αινιγματική πλευρά σας, προβάλετε τον καλύτερο εαυτό σας. Θα μπορούσατε επίσης να λάβετε μια πρόσκληση που γίνεται η αφετηρία μιας νέας αγάπης ή δουλειάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν επιλέγετε την οικογένειά σας και τους συγγενείς σας, και τα αστέρια θα σας το υπενθυμίσουν τώρα. Ένα τεταμένο τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας και του σπιτιού, με τον φλογερό Άρη στο ζώδιό σας, θα μπορούσε να παίξει άσχημα παιχνίδια με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, δημιουργώντας συγκρούσεις με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Η εσωτερική ένταση κορυφώνεται και μπορεί να είναι δύσκολο να χειριστείτε μερικούς ανθρώπους. Κάποιος θα μπορούσε να κλονίσει τη συναισθηματική ισορροπία σας, αλλά αντισταθείτε στο να αντιδράσετε. Ανεξάρτητα του πόσο άσχημα είναι τα πράγματα, θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να συνυπάρξετε. Θέστε σαφή όρια, αλλά μην είστε υπερβολικά επιθετικοί και ανταγωνιστικοί. Κάντε εκεχειρία ή ένα time-out από αυτούς τους ανθρώπους που δεν υπολογίζουν τις ανάγκες σας.
Είναι το σπίτι σας το καταφύγιό σας; Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας και του σπιτιού, σας ζητά να απέχετε λίγο από τις περιπέτειές σας και να αναζητήσετε την ηρεμία σας στη φωλιά σας. Το σπίτι σας μοιάζει τώρα περισσότερο με ενδιάμεσο σταθμό για τις περιπέτειές σας, είναι ο ιερός χώρος σας για να ξεκουραστείτε και να σκεφτείτε. Ίσως κάνετε εκκαθάριση των άχρηστων αντικειμένων για να έχετε θετική ενέργεια, προτού το διακοσμήσετε με κάτι νέο. Μπορεί να χαθείτε στις αναμνήσεις του παρελθόντος, ίσως μιας παλιάς αγάπης που έχει σημαδέψει την ψυχή σας, αλλά τώρα δεν νιώθετε πια μνησικακία. Το μόνο που επιθυμείτε είναι να δώσετε αγάπη σε εσάς τους ίδιους. Έχετε λοιπόν ένα δωρεάν εισιτήριο για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πείτε αυτό που θέλετε με σαφήνεια και να εννοείτε αυτά που λέτε. Το τεταμένα τετράγωνο ανάμεσα στον Άρη, στον ομιχλώδη δωδέκατο οίκο σας με την Αφροδίτη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα επικοινωνίας. Ενώ εσείς μπορεί να νομίζετε ότι στέλνετε άμεσα και με ειλικρίνεια το μήνυμά σας, οι άλλοι μπορεί να αισθάνονται την εσωτερική σας ένταση που εκφράζεται μέσα από τον τόνο της φωνής σας και τη γλώσσα του σώματός σας. Μείνετε μακριά από ασαφείς και αβάσιμες φήμες αλλά και διφορούμενες ενημερώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα περιπλέξετε τα πράγματα. Μην βλέπετε τα πάντα αυστηρά επαγγελματικά, είναι το μήνυμα που σας στέλνει η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον κοινωνικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Χαλαρώστε λίγο και επιτρέψτε στον εαυτό σας να δει λίγο πιο συναισθηματικά τους άλλους.
Αν κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο έχει ένα πρόβλημα, προσφέρετε έναν καλό λόγο. Αντίθετα, ίσως να είστε εσείς αυτοί που χρειάζεστε έναν στιβαρό ώμο για να κλάψει. Απευθυνθείτε λοιπόν σε έναν συμπονετικό και έμπιστο φίλο. Κι αν νιώθετε ότι θέλετε να πείτε κάποια άσχημα πράγματα πάνω στο θυμό σας, μην το κάνετε, καθαρίστε το δηλητήριο από την ψυχή σας. Αυτή η όψη φέρνει στο προσκήνιο τη δημιουργική και συμπονετική πλευρά σας, έτσι η πραγματιστική πλευρά της προσωπικότητάς σας είναι στον πάγο. Έχετε έμπνευση και φαντασία, η ιδιοφυία σας δεν περνά απαρατήρητη. Συμβουλή: διαβάστε ένα πνευματικό ή επιστημονικό βιβλίο, είναι ένας καλός τρόπος για να ενεργοποιήσετε τη φαντασία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υπάρχει δύναμη στις ομαδικές δραστηριότητες, αλλά σύμφωνα με το τεταμένο τετράγωνο του Άρη στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, με την Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, της ασφάλειας και της σταθερότητας, κάποιοι φίλοι σας ή μέλη μιας ομάδας θα μπορούσαν να ενισχύσουν το άγχος σας. Αν νιώθετε να υπάρχει διάσταση απόψεων, δύσκολα θα επιτευχθούν συμβιβασμός και συναίνεση, αντίθετα, ίσως οι συγκρούσεις οδηγήσουν σε υπερβολές και δράμα. Μην είστε σιδερένια γροθιά σε βελούδινο γάντι και να μην επιμένετε τώρα στις δικές σας απόψεις και αποφάσεις. Επίσης, διατηρήστε τη λογική σας και αποφύγετε άτομα που εξαντλούν τα αποθέματα της υπομονής σας. Αυτή η δύσκολη όψη εφιστά επίσης την προσοχή σας σε παρορμητικές αποφάσεις για τα οικονομικά σας, στηριζόμενοι στις συμβουλές των φίλων σας. Αν έχετε μια ιδέα για να βγάλετε περισσότερα χρήματα, σκεφτείτε όλες τις παραμέτρους αλλά και όλες τις πιθανές συνέπειες των ενεργειών σας.
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας δείχνει το δρόμο της οικονομικής επιτυχίας αλλά αυτό προϋποθέτει οργάνωση και λογικό οικονομικό σχεδιασμό. Το σύμπαν σας ζητά να κάνετε ένα σταθερό οικονομικό σχέδιο στηριζόμενοι στη δύναμη της διαίσθησης και της φαντασίας σας. Φανταστείτε ό, τι θέλετε να πετύχετε, αυτό θα επιταχύνει τη διαδικασία υλοποίησης του σχεδίου σας. Ίσως επίσης σκεφτείτε μια ερωτική νύχτα σε ένα πολυτελές εστιατόριο με τον αγαπημένο σας ή μια επαγγελματική συμφωνία γεμίζει με πολλά ευρώ την τσέπη σας.

ΙΧΘΥΣ

Ζητήματα εξουσίας και ασαφείς καταστάσεις στην εργασία σας δημιουργεί το δύσκολο τετράγωνο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας με τον δεσποτικό Άρη στο δέκατο οίκο σας, της δύναμης και της φιλοδοξίας, κάνοντάς σας ιδιαίτερα ευαίσθητους στις αρνητικές δονήσεις γύρω σας. Θέλετε να πείτε και να κάνετε το δικό σας, δεν δέχεστε υποδείξεις, ακόμα κι αν είναι το αφεντικό ή ο διευθυντής σας! Ίσως υπάρχει ένα ζήτημα στην εργασία σας για το οποίο θα πρέπει να θέσετε σαφέστερα όρια αλλά και να χαμηλώσετε τις προσδοκίες σας. Μπορεί επίσης να είστε ανυπόμονοι για την επίτευξη των επαγγελματικών στόχων σας. Ασχοληθείτε με καθήκοντα που θα σας βοηθήσουν να ανεβείτε τα σκαλιά της επιτυχίας, αντί εκείνων που σας κρατούν στάσιμους.
Βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο; Σίγουρα, μπορεί να σας λείπει μια σαφής κατεύθυνση στη ζωή σας όσον αφορά την πραγματοποίηση των ονείρων σας, αλλά η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας, σας βοηθά να νιώσετε πιο σίγουροι για τις ιδέες σας και τον εαυτό σας, να υψώσετε λευκή σημαία αν κάποιος σας πλήγωσε. Ρίξτε τις άμυνές σας και δείξτε την άνευ όρων αγάπη σας στον αγαπημένο σας. Εκφράστε απλά τα συναισθήματά σας και φροντίστε να είναι αληθινά, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για προσποίηση και θεατρινισμούς. Αφήστε πίσω σας το ζοφερό παρελθόν, απομακρύνετε όσους σας εκμεταλλεύονται και σας ασκούν αρνητική κριτική, πιστέψτε στον εαυτό σας, είναι το πρώτο βήμα για την υλοποίηση των μεγάλων ονείρων σας.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 13.4 έως 19.3.2016; appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, deja vu, νέα, εισιτήρια, ειλικρίνεια, υγιή, πιλατες, αρης, δραμα, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, ωροσκοπιο, ομαδα διας, κοινωνικη συμφωνια, βικυ σταματη, αλλαγη ωρας 2012, η ζωη, επιθυμιες, αφροδιτη, βημα, γιογκα, γλωσσα του σωματος, δουλεια, δωρεαν, εικονες, εργασια, ζηλια, ηγετης, θαυματα, καθημερινη, λουλουδια, ομορφα μυστικα, ονειρα, ονειρο, οψη, παιχνιδια, πιεση, προγραμμα, υγεια, φημες, ωρα, time, αγαπη, αγχος, αναμνησεις, απλα, αρμονια, αστερια, αστεια, ατομο, βικυ, βιβλιο, βικυ χατζηβασιλειου, βοηθεια, βραδια, βρειτε, βρισκεται, γεγονος, γελιο, γινει, γινεται, γλωσσα, γοητεια, γροθια, δευτερο, δυναμη, δυστυχως, δειτε, δηλητηριο, δειχνει, διαδικτυο, εδαφος, ευκαιρια, ευρω, ειλικρίνεια, υπαρχει, εισιτήρια, εκκαθαριση, εβδομαδα, εμπνευση, ενεργεια, εννοειτε, ενστικτο, επιθυμια, ερευνα, ερθετε, ζωη, ζητα, ζωδιο, ζωης, ζοφερο, υγιή, ιδεα, ιδεες, ηρεμια, θετικη ενεργεια, ιδιοφυια, οικο, ηρεμα, ισορροπια, λευκη, λειπει, λογο, μακρια, ματια, μηκος, μηκος κυματος, μηνυματα, μοναξια, μπαταριες, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, νυχτα, ξεκουραση, ξερετε, ομαδα, παντα, ογδοο, οικογενεια, ορια, οραμα, οραματα, παθος, πειθαρχια, πνοη, προβληματα, πορτα, ψυχη, ριζα, ρολο, σαφης, σιγουρα, συζητηση, συντομα, σειρα, σκεψεις, σωμα, σπιτι, στομα, συμπαν, σχεδια, σχεδιο, ταξιδια, τετραγωνο, υλοποιηση, υψηλη, φαντασια, φημη, φωλια, χατζηβασιλειου, χιουμορ, ομορφα, ωρες, αδυνατο, αφεντικο, ασφαλεια, deja vu, εμφαση, φιλοι, ιδιαιτερα, καρδια, μοιαζει, ομαδες, οψεις, παιχνιδι, ποδια, σημαια, σωστο, θετικα, υγειας
Τυχαία Θέματα