4+1 νέα καλοκαιρινά αρώματα που θα λατρέψεις!

Τα αρώματα σε ταξιδεύουν, δημιουργούν αναμνήσεις και φέρνουν στο νου στιγμές! Εάν το σκεφτείς είναι τρομερό πόσο συναισθήματα γεννά ένα ψέκασμα στην επιδερμίδα.

Λατρεύω τις ωραίες μυρωδιές, το πως μπλέκουν οι διαφορετικές μεταξύ τους νότες και δημιουργούν ένα μοναδικό άρωμα!

Έχουμε ολοκαίνουργιες κυκλοφορίες σε αρώματα, που είμαι σίγουρη, ανάμεσά τους, θα βρεις το αγαπημένο σου! Και έχουν και ένα κοινό! Eίναι δροσερά, καλοκαιρινά και πραγματικά φέρνουν έναν φρέσκο αέρα, αναζωογονούν, δημιουργούν το αίσθημα χαράς, ξεγνοιασιάς και ευεξίας!

Πάμε να δούμε και μαζί τα new entries που
είναι ένα αληθινό “summer breeze”! To ελληνικό καλοκαίρι και όχι μόνο χτυπά εδώ!

#1.MONCLER – LES ROCHES NOIRES

Ξυλώδες Κεχριμπαρένιο eau de parfum Από τον οίκο MONCLER εμπνευσμένη από την αριστοκρατική κληρονομιά του ξύλου και τα αλπικά δάση.

Όπως το κρυστάλλινο φως που διαχέεται από την καθαρή λάμψη του φεγγαριού και λάμπει στο σκοτάδι, το «Les Roches Noires» αναδεικνύει την πεμπτουσία του ινδονησιακού πατσουλί.

Οι ζεστές και ιδιαίτερα αισθησιακές κεχριμπαρένιες νότες του ξεχωριστού λάβδανου δαμάζουν απαλά την άγρια και ξυλώδη φύση του πατσουλί.
Perfumer: Nathalie Lorson. *A GLOW OF AMBER WOODS

#2.DIPTYQUE – ILIO EAU DE TOILETTE

Παίρνοντας το όνομά του από την ελληνική λέξη “ήλιος”,το Ilio είναι το ίδιο το συμπύκνωμα του καλοκαιριού,κλεισμένο σε ένα μπουκάλι. Μια ανάσα ζεστού αέρα που διακόπτεται από εθιστικές ευωδιές
λουλουδιών και οπωροφόρων δέντρων καθώς ξεδιπλώνεται για να αποκαλύψει το φραγκόσυκο ένα εμβληματικό,αντισυμβατικό φρούτο της Μεσογείου.

Το Ilio φωτίζει και αναζωογονεί, προσθέτοντας νότες που
συνδυάζουν περγαμόντο, ίριδα και γιασεμί.

#3.KORRES – LEFKO

Το άρωμα καθαριότητας των φρεσκοπλυμένων σεντονιών, απλωμένων κάτω από τον καταγάλανο ουρανό του Αιγαίου.Εμπνευσμένο από το λευκό των Κυκλαδίτικων σπιτιών και των ολάνθιστων κήπων κάτω από το ζεστό καλοκαιρινό ήλιο.

Οι νότες του άνθους μιγκέ έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ εναλλάσσονται με τις νότες τριαντάφυλλου και παιώνιας. Η αρωματική συμφωνία ολοκληρώνεται με το musk, την πούδρα και το λευκό σανταλόξυλο, προσθέτοντας μια αίσθηση ζεστασιάς.

#4.ACQUA DI PARMA – Arancia La Spugnatura

Το Arancia La Spugnatura είναι η απόλυτη έκφραση του πρωταγωνιστικού συστατικού του,σε όλο το βάθος και τον πλούτο του.Φωτεινό και τρυφερό, είναι ένα άρωμα που εκπλήσσει ευχάριστα, όπως οι λαμπερές ακτίνες του ιταλικού ήλιου.

Η αρχική έκρηξη από νότες εσπεριδοειδών φέρνει αντιθέσεις, όπως το Arancia Vaniglia, το οποίο συνδυάζει τη φρεσκάδα των εσπεριδοειδών με μια απαλότητα
Μια αντίθεση που συναντάμε και ανάμεσα στο κίτρινο μανταρίνι και το πικραμύγδαλο, η οποία προσθέτει μια γλυκόπικρη πινελιά. Τέλος, το μαύρο πιπέρι δίνει μια ιδέα υφής και λαμπρότητας.

#5.Dolce & Gabbana – Light Blue Summer Vibes Eau De Toilette

Ένα φρέσκο άρωμα γεμάτο πάθος το Dolce&Gabbana Light Blue Summer Vibes Eau de Toilette αιχμαλωτίζει το όνειρο μιας ρομαντικής απόδρασης στο Κάπρι.

Το εμβληματικό άρωμα Light Blue επαναπροσδιορίζεται χάρη στη φρέσκια πινελιά από Περγαμόντο Καλαβρίας που συνοδεύεται από τη γλυκύτητα των φρούτων και το καταπραϋντικό χάδι από ξυλώδεις νότες.

Είμαι σίγουρη πως ανάμεσα σε αυτά τα 5 αρώματα θα βρεις θα βρεις το νέο σου signature scent!

Πηγή φωτογραφιών: Pexels

Μια ματιά ακόμα:

Nεσεσέρ παραλίας: Aυτά είναι τα necessities που θα χρειαστείς ενώ λιάζεσαι!

Keywords
Τυχαία Θέματα