Νίκος Μουτσινάς – Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η συνάντηση στο πλατό μετά το τηλεφώνημα που δεν έγινε

Ο Νίκος Μουτσινάς ρίχνει αυλαία σήμερα και η τελευταία εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι» είναι γεμάτη εκπλήξεις! Μία από αυτές ήταν η άφιξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό του ΣΚΑΪ.

Οι δύο παρουσιαστές μπορεί κατά τη διάρκεια της χρονιάς να βρέθηκαν πολλάκις στο επίκεντρο των συζητήσεων λόγω ενός τηλεφωνήματος που… δεν έγινε ποτέ, ωστόσο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξέπληξε τον Νίκο Μουτσινά και «εισέβαλε» στο πλατό μεταμφιεσμένος σε «Προδότη» από το ομότιτλο παιχνίδι του ANT1.

Ο

Νίκος Μουτσινάς έμεινε άφωνος βλέποντας τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «Καλό Μεσημεράκι», μιας και κανείς δεν περίμενε να τον δει στην εκπομπή. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τρόλαρε τον Νίκο Μουτσινά για το τηλεφώνημα που δεν του έκανε, με εκείνον να του ζητάει δημόσια συγγνώμη, λέγοντας πως δεν τα πάει καλά με τα τηλεφωνήματα.

«Αυτό το πράγμα ήταν τόσο δύσκολο να το κάνεις;», είπε ο παρουσιαστής του ANT1 απευθυνόμενος στον Νίκο Μουτσινά.

«Επειδή ο εγωϊσμός είναι έξω από εδώ και ότι δεν σου αρέσει να σου κάνουν μην το κάνεις, αποφάσισα να έρθω. Στενοχωριέμαι που τελειώνει το Καλό Μεσημεράκι, θέλω να ξεκουραστείς και να επιστρέψεις σύντομα. Είναι κρίμα που η ελληνική τηλεόραση δεν έχει χιουμοριστικές εκπομπές», πρόσθεσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Διαβάστε ακόμα:

 Σπύρος Πώρος: Παντρεύτηκε στο Λονδίνο τη σύντροφό του – Φωτογραφίες

 Μπέττυ Μαγγίρα: «Λύγισε» στο φινάλε της εκπομπής της – «Θα ανταμώσουμε ξανά»

 Σάββας Πούμπουρας για Μενεγάκη: «Τα unfollow έχουν γίνει από τον Γενάρη»

Keywords
Τυχαία Θέματα