5 συνδυασμοί ζωδίων που δημιουργούν…καταστροφικές σχέσεις!

Υπάρχουν αρκετοί συνδυασμοί ζωδίων που μπορεί να δημιουργήσουν καταστροφικές σχέσεις. Φυσικά αυτοί δεν είναι απαραίτητο, αλλά εξαρτάται και από τους αστρολογικούς χάρτες του κάθε ατόμου. Σε γενικές γραμμές όμως όταν έρχονται κοντά αυτά τα ζώδια, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες η συνέχεια να μην είναι τόσο… ομαλή.

#1. Κριός και Ταύρος: Αυτά τα δύο ζώδια δεν μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν

μια σχέση που να είναι υγιής και ισορροπημένη. Οι Κριοί είναι πολύ επίμονοι σε αυτά που πιστεύουν και οι Ταύροι είναι αρκετά ξεροκέφαλοι. Έτσι ο συνδυασμός τους σε μια σχέση είναι συνήθως…καταστροφικός.

#2. Ταύρος και Τοξότης: Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που του αρέσει η ηρεμία, η ησυχία και η ρουτίνα. Από την άλλη πλευρά ο Τοξότης είναι πολύ κοινωνικό ζώδιο και δεν μπορεί εύκολα να κλειστεί σε ένα σπίτι. Δεν θα δημιουργήσουν εύκολα μια ισορροπημένη σχέση εκτός και αν κάνουν και οι δύο πίσω στα θέλω τους.

#3. Δίδυμος και Αιγόκερως: Ο Δίδυμος αντιλαμβάνεται τη ζωή πολύ πιο ρομαντικά και θέλει να δημιουργεί σχέσεις με ουσία και βάθος. Από την άλλη ο Αιγόκερως είναι full οργανωτικός και δεν θα σπαταλήσει εύκολα τον χρόνο του ώστε να έρθει πιο κοντά στον άλλον. Προτιμάει να κάνει πιο επικοδομιτικές συζητήσεις και να μην εκφράζει πολλά συναισθήματα.

#4. Καρκίνος και Υδροχόος: Ο Καρκίνος αγαπάει το σπίτι και τη γαλήνη που προσφέρει ενώ ο Υδροχόος είναι ένα ελεύθερο πνεύμα που είναι στην κυριολεξία ένας εξερευνητής της ζωής. Δεν θα είναι εύκολο να ταιριάξουν και θα έχουν πολλά θέματα επικοινωνίας μεταξύ τους.

#5. Καρκίνος και Λέων: Οι Καρκίνοι δεν συνηθίζουν ποτέ να κάνουν κοπλιμέντα και οι Λέοντες δεν αντέχουν να μην είναι στο επίκεντρο της προσοχής. Τα δύο αυτά ζώδια δεν μπορούν εύκολα να συνυπάρξουν, πόσο μάλλον να δημιουργήσουν μια σχέση.

Διαβάστε ακόμα: Ζώδια + Έρωτας: Tα ζευγάρια που δημιουργούν τις πιο ευτυχισμένες σχέσεις

Για αυτούς τους λόγους θα σε απατήσει ένας Σκορπιός!

Τοξότης: ΑΥΤΑ είναι τα δυνατά του χαρτιά για να σε κάνει δική του!

Keywords
Τυχαία Θέματα