5 trends στις τσάντες που θα σου δώσουν στιλ μέσα στην πόλη

Ποιες είναι οι μεγαλύτερες τάσεις στις τσάντες; Κάναμε την αναζήτησή μας και ανακαλύψαμε όλα τα hot trends που θα κρατήσουμε αυτή τη σεζόν.

View this post on Instagram

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Puff bags

Τα puffer jackets και παλτό είναι huge τάση και φέτος και θα τα φορέσουμε πολύ όλο φθινόπωρο και τον χειμώνα. Σε αυτή την τάση όμως φαίνεται να υπακούουν φέτος και οι τσάντες μας που αποκτούν πιο puff αισθητική. Πολλά γνωστά brands δημιούργησαν τσάντες που θυμίζουν πολύ μαξιλαράκια!

Vintage inspiration

Γνωστοί οίκοι

μόδας επαναφέρουν παλιά τους σχέδια και εμπνέονται από κολεξιόν του παρελθόντος. Έτσι δημιουργούνται και πάλι σχέδια που έχουν μια πιο vintage αισθητική που φέτος μας αρέσει ακόμα πιο πολύ.

Texture

Η γούνα και το μαλλί είναι δύο στοιχεία που μπαίνουν φέτος και στις τσάντες μας. Επίλεξε ένα σχέδιο καθαρά χειμερινό που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλές εμφανίσεις σου στην πόλη.

Καρό 

Το καρό είναι ένα print που κάθε χρόνο τέτοια εποχή θυμόμαστε και θέλουμε να προσθέτουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Αυτή τη σεζόν το καρό print μπαίνει και στις τσάντες μας και τις αναβαθμίζει δίνοντάς τους μια πιο punk αισθητική.

Μinimal lines

Οι πιο μίνιμαλ γραμμές είναι αυτές που εμπιστεύονται οι πιο πολλές influencers για τις καθημερινές εμφανίσεις τους. Πολλά brands και οίκοι μόδας λάνσαραν σχέδια που μας κερδίζουν από το πρώτο λεπτό. Αυτές οι τσάντες οι σίγουρα η πιο safe επιλογή για εσένα που δεν θέλεις να πειραματίζεσαι πολύ με το στιλ σου.

Ποιο από τα παραπάνω 5 trends σου αρέσει περισσότερο και ποιο θα επέλεγες εσύ στην καθημερινότητά σου;

Διαβάστε περισσότερα:

H Fashion Editor μας δείχνει πώς να φορέσουμε τα track pants με 3 τρόπους

ΑΥΤΟ το πανωφόρι αξίζει πραγματικά να το προσθέσεις στην ντουλάπα σου- Το must have κομμάτι της σεζόν

Η Hailey Bieber υιοθετεί μια από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα