6 huge trends στις τσάντες που θα κρατήσουμε τους επόμενους μήνες

Ποιες τσάντες ξεχωρίζουμε αυτή τη σεζόν και με ποιες τάσεις θα πορευτούμε μέχρι και το καλοκαίρι του 2023; Έλεν Βάγια εδώ! και σας έχω ετοιμάσει σήμερα την πιο εκτεταμένη έρευνα για να ξέρετε ακριβώς ποια trends να εμπιστευτείτε.

#1. Boxy bags

Οι τσάντες μας αποκτούν ένα πιο δομημένο σχήμα και τις θέλουμε πιο τετραγωνισμένες-ορθογώνιες. Οι boxy bags γίνονται αγαπημένο trend και θα τις υιοθετήσεις στο στιλ σου κυρίως τις ώρες της δουλειάς.

View
this post on Instagram

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

#2. Silver is back

Τι και αν πέρασαν οι γιορτές…Το ασημί παραμένει ως hot απόχρωση στην ντουλάπα μας και αναβαθμίζει τα look μας. Το ασημί είναι ένα χρώμα που θα δούμε σε πολλές τσάντες της σεζόν. Αντί λοιπόν να επενδύσεις σε μια μαύρη βραδινή τσάντα, δοκίμασε ένα ασημί mini τσαντάκι και θα με θυμηθείς.

View this post on Instagram

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

#3. Top handle bags

Οι τσάντες με χερούλια είναι επίσης ένα trend που ξεχωρίζω και έχω δει σχεδόν σε κάθε show στην Εβδομάδα Μόδας. Μπορείς να επιλέξεις όποιο σχέδιο και μέγεθος θέλεις για να βολέψεις τα απαραίτητα της ημέρας σου.

View this post on Instagram

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

#4. Double bags

Ακόμα μια τάση που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια και φέτος θα φορεθεί ακόμα περισσότερο. Η Chiara Ferragni υιοθετεί το trend των double bags και μας δείχνει πώς να το δοκιμάσουμε κι εμείς.

View this post on Instagram

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

#5. Tote bags

Οι αγαπημένες μας tote bags δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη λίστα με τις must have αγορές της σεζόν. Φέτος οι tote bags αποκτούν χαρακτήρα και δεν θα τις δούμε σε τόσο μίνιμαλ και απλές γραμμές.

View this post on Instagram

A post shared by

Keywords
Τυχαία Θέματα