6 tips που πρέπει να ξέρεις για την γκαρνταρόμπα του 2020!

Από τη στιγμή που υποδεχτήκαμε το 2020 ανυπομονούμε να ανανεώσουμε την ντουλάπα μας και το στιλ μας ώστε να νιώσουμε ακόμα πιο έτοιμες και σίγουρες για να κατακτήσουμε τους στόχους μας.

#1. Safari chic
Το safari chic look γίνεται τάση και θα φορεθεί πολύ όλο το 2020. Ψάξε στην ντουλάπα σου για ρούχα σε γήινους τόνους, ολόσωμες φόρμες και cargo παντελόνια.

#2. Πιέτες στα παντελόνια
Άλλη μια λεπτομέρεια που έχουμε αγαπήσει πολύ αυτή τη σεζόν είναι οι πιέτες

στα παντελόνια μας. Είμαι σίγουρη πως αν ψάξεις καλά στην ντουλάπα σου θα ανακαλύψεις σίγουρα ένα παντελόνι σε αυτό το στιλ.

#3. Φιόγκοι
Ακόμα ένα τρικ που έχουμε αγαπήσει πολύ και έχουν ήδη λανσάρει πολλοί σχεδιαστές στις κολεξιόν τους είναι οι φιόγκοι! Αν δεν θέλεις να φορέσεις τον φιόγκο στην υπερβολή του μπορείς να επιλέξεις απλά ένα headband με έναν ωραίο φιόγκο.

#4. Βurnt yellow
Μπορεί να φορέσαμε πολύ το burnt orange και να το αγαπήσαμε ιδιαίτερα, αλλά φέτος τον χειμώνα αλλά και τις επόμενες σεζόν θα φορεθεί εξίσου πολύ και το burnt yellow, μια σκούρα απόχρωση του κίτρινου που θα αγαπήσεις επίσης πολύ!

#5. Λευκό μάξι φόρεμα
Δεν είναι απαραίτητο να παντρεύεσαι για να φορέσεις ένα μάξι λευκό φόρεμα. Το λευκό φόρεμα είναι τάση και μπορείς να το υιοθετήσεις μέσα στο 2020.

#6. Επιστροφή της κάπας
Οι κάπες επανέρχονται στη μόδα και θα είναι το απόλυτο must της σεζόν! Ετοιμάσου να φορέσεις κάπες σε preppy style αλλά και τις πιο σικ εκδοχές της κάπας που θα αναβαθμίσουν αμέσως το στιλ σου.

Διαβάστε ακόμα: Οι 10 πιο νέες τάσεις του 2020: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να είσαι στιλάτη όλη τη νέα χρονιά!

Τα πιο iconic looks του σπουδαίου σχεδιαστή Emanuel Ungaro που «έφυγε» από τη ζωή στα 86 του- Τα looks που τον ανέβασαν στην κορυφή!

6 τρόποι να φορέσεις το μπεζ χρώμα στην καθημερινότητά σου- Δες πώς να ανανεώσεις το στιλ σου με outfits σε μπεζ τόνους

Keywords
Τυχαία Θέματα