7 total white looks που θέλουμε να αντιγράψουμε ASAP

To λευκό είναι το χρώμα που κάθε καλοκαίρι φοράμε περισσότερο. Φέτος, αυτός ο τόνος γίνεται ακόμα πιο δημοφιλής και η γνωστή fashionista Danielle Bernstein μας δείχνει πώς να τον προσθέσουμε στα everyday look μας.

Τόλμησε ένα εναλλακτικό λευκό slip dress

Τα sip dresses παραμένουν hot επιλογές και φέτος το καλοκαίρι.

Αντί να ποντάρεις σε ένα απλό λευκό slip dress, δοκίμασε ένα με cut-outs ή άλλες fun λεπτομέρειες, σαν αυτό της Danielle.

Επένδυσε σε ένα λευκό σορτς και ασορτί πουκάμισο

Tα λινά και τα βαμβακερά σετ είναι ό,τι καλύτερο για τους καλοκαιρινούς μήνες που η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο. Ένα oversized λευκό πουκάμισο πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει στην ντουλάπα σου. Συνδύασέ το με λευκό σορτς και tank top και είσαι έτοιμη!

Τόλμησε ένα φόρεμα με βολάν και ασυμμετρίες

Mια από τις μεγαλύτερες τάσεις του καλοκαιριού (και ιδανική ιδέα για γαμήλιες εμφανίσεις) είναι τα φορέματα με βολάν και ασυμμετρίες. Η Danielle φοράει το δικό της με western boots και καπέλο και του δίνει ένα λίγο διαφορετικό western vibe.

Υιοθέτησε το νέο hot μήκος στα φορέματα

Ποιο είναι το νέο μάξι; Όχι αυτό που ακουμπάει και σέρνεται στο πάτωμα αλλά αυτό που φτάνει μέχρι το ύψος του αστραγάλου.

Φόρεσε ένα φόρεμα με vintage επιρροές

Το off-the-shoulder φόρεμα της Danielle το έχουμε ερωτευτεί! Κάνε την αναζήτησή σου και μόλις βρεις κάτι παρόμοιο…τσίμπησέ το!

Δοκίμασε φέτος ένα λευκό ολόσωμο μαγιό

Το λευκό είναι ένα χρώμα που δείχνει υπέροχο σε μαυρισμένες (και μη) επιδερμίδες. Ένα ολόσωμο με cut-outs σαν αυτό της γνωστής influencer είναι ιδανικό για τις φετινές καλοκαιρινές σου διακοπές.

Επένδυσε σε ένα λευκό πλεκτό φόρεμα

Τα πλεκτά φορέματα και γενικά αυτά που έχουν πιο ιδιαίτερες υφές είναι πάντα hot κι θέλουμε να τα έχουμε στην ντουλάπα μας γιατί δίνουν στιλ στις εμφανίσεις μας χωρίς να χρειάζεται να προσπαθήσουμε ιδιαίτερα.

Διαβάστε περισσότερα:

Τα ολόσωμα μαγιό των Zara που αναμένεται να γίνουν sold out (και κοστίζουν κάτω από 30€)

Τα φορέματα του καλοκαιριού που θα θέλεις να φοράς συνέχεια- Βρήκαμε τα πιο hot σχέδια

H Danielle Bernstein μας δείχνει ποια μαγιό θα φορεθούν περισσότερο φέτος το καλοκαίρι

Keywords
Τυχαία Θέματα