AYTO το φόρεμα θα το φορέσεις όσο κανένα άλλο μέσα στην Άνοιξη

Ελάχιστες μέρες έμειναν μέχρι να υποδεχτούμε την άνοιξη και νομίζω πως θα συμφωνήσεις μαζί μου πως ήρθε η ώρα για μια μικρή ανανέωση ντουλάπας. Αν έχεις σκοπό να αγοράσεις κάποια φορέματα τότε σου έχουμε τη Νο1 τάση της σεζόν που είναι τα φορέματα (πλεκτά ή μη) που φτάνουν μέχρι λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο.

Η Rocky Barnes διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της και μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram μας δείχνει τα δικά της αγαπημένα

φορέματα.

Το στενό μπεζ φόρεμα της Rocky με τα cut outs είναι ένα φόρεμα που κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει στην γκαρνταρόμπα της.

Το εκρού είναι μια απόχρωση που αντικατέστησε σε μεγάλο βαθμό το μπεζ χρώμα φέτος και είναι σίγουρα ένας τόνος που θα φορέσουμε πολύ και την άνοιξη.

Τα ριμπ φορέματα είναι huge τάση και φέτος και η Rocky επιλέγει ένα σε καφέ τόνο που της πηγαίνει πολύ και μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με πολλά διαφορετικά looks.

To μαύρο φόρεμα αποτελεί σταθερή αξία και το θέλουμε πάντα στην ντουλάπα μας για εκείνες τις μέρες (και όχι μόνο) που δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε.

Ένα slip dress που φτάνει μέχρι τη μέση της γάμπας ή και λίγο πιο κάτω είναι επίσης ένα ιδανικό κομμάτι για εσένα που θέλεις να αναβαθμίσεις το στιλ σου στη δουλειά, στη βόλτα, στην έξοδο.

Το πράσινο είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα μας χρώματα φέτος και η Rocky Barnes συνδυάζει το δικό της με combat boots σε off white τόνο. Η ίδια ολοκληρώνει το casual look της με γυαλιά ηλίου με λευκό σκελετό και διακριτικά κοσμήματα.

Διαβάστε περισσότερα:

AYTH η απόχρωση αναμένεται να κάνει πάταγο την Άνοιξη και το Καλοκαίρι

Shopping Guide: 14 ζακέτες που θα ερωτευτούμε αυτή την Άνοιξη

ΑΥΤΗ είναι η πιο στιλάτη εγκυμονούσα- Ιδέες για τέλειο styling ακόμα και με φουσκωμένη κοιλίτσα

Keywords
Τυχαία Θέματα