Alex Rodriguez: Η πρώτη αντίδραση μετά τον γάμο της Jennifer Lopez και του Ben Affleck

Το απόγευμα του Σαββάτου 16/7, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν στο Los Angeles!

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης, το ερωτευμένο ζευγάρι πήρε άδεια γάμου στην κομητεία Clark της Nevada και οι ήθελε να κρατήσει το χαρμόσυνο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα, ο πρώην σύντροφος της Λατίνας τραγουδίστριας, Alex Rodriguez, με τον οποίο χώρισε οριστικά λίγο πριν ξεκινήσει να βγαίνει ξανά με τον ηθοποιό, έστειλε στο νιόπαντρο ζευγάρι τις θερμότερες ευχές του!

«Είναι

ευτυχισμένος για εκείνη και χαρούμενος που είναι με το άτομο με το οποίο ήταν γραφτό να είναι. Ο Άλεξ είναι σε μια νέα σχέση τώρα και είναι επίσης ευτυχισμένος. Ταξιδεύει παντού και ζει τις καλύτερες στιγμές της ζωής του. Είναι πραγματικά επικεντρωμένος στην οικογένεια, την καριέρα του και αυτό που κάνει», αποκάλυψε πηγή αποκλειστικά στο Us Weekly.

Η πηγή πρόσθεσε επίσης πως ο πρώην παίκτης του Baseball, έμαθε για τον γάμο της JLo και του Ben Affleck και «συνέχισε κανονικά τη ζωή του».

«Η σχέση του με την Jennifer τελείωσε και εκείνος συμβιβάστηκε με το πώς τελείωσαν τα πράγματα. Τη σέβεται και δεν της εύχεται τίποτε άλλο παρά το καλύτερο», ανέφερε επίσης η ίδια πηγή.

Διαβάστε ακόμα:

Παντρεύεται πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» -Η πρόταση γάμου και η ανακοίνωση στο Instagram

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απάντησε πρώτη φορά στις φήμες που τη θέλουν να είναι έγκυος

Σάκης Τανιμανίδης: Τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του

Keywords
Τυχαία Θέματα