Angus Cloud: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις μετά τον θάνατo του ηθοποιού

Παγκόσμιo σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του ηθοποιού Angus Cloud, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στη επιτυχημένη σειρά του HBO, «Euphoria».

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο 25χρονος πέθανε στο σπίτι του στo Oakland της California, χωρίς να έχoυν γίνoυν ακόμη γνωστά τα αίτια του θανάτου του.

«Με βαριά καρδιά έπρεπε να αποχαιρετήσουμε

σήμερα έναν απίστευτο άνθρωπο. Ως καλλιτέχνης, φίλος, αδελφός και γιος, ο Angus ήταν ξεχωριστός για όλους μας με τόσους πολλούς τρόπους. Η μόνη παρηγοριά που έχουμε είναι ότι γνωρίζουμε ότι ο Angus είναι πάλι μαζί με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν ο καλύτερός του φίλος.

Ο Angus ήταν ανοιχτός σχετικά με τη μάχη του με την ψυχική υγεία και ελπίζουμε ότι ο θάνατός του να αποτελέσει υπενθύμιση για τους άλλους, ότι δεν είναι μόνοι τους και δεν πρέπει να το παλεύουν μόνοι τους σιωπηλά», αναφέρει η οικογένεια του ηθοποιού στην ανακοίνωση που εξέδωσε για τον θάνατό του.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, το Αστυνομικό Τμήμα και η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Oakland ανταποκρίθηκαν σε μια κλήση που έγινε γύρω στις 11:30 π.μ. από τη μητέρα του Angus Cloud, Lisa Cloud McLaughlin.

H μαμά του ηθοποιού, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ανέφερε στις Αρχές ότι ο γιος της είχε πάρει υπερβολική δόση ουσιών και πως δεν είχε σφυγμό.

#UPDATE: A source close to the family tells us Angus had been battling severe suicidal thoughts after getting back from Ireland, where they laid his father to rest. We’re told he was staying with his family as he tried to work though overcoming the grief. https://t.co/qOu8j7FBZ8

— TMZ (@TMZ) July 31, 2023

«Ο Angus πάλευε με σοβαρές αυτοκτονικές σκέψεις μετά την επιστροφή του από την Ιρλανδία, όπου ο Angus και η οικογένειά του άφησαν τον πατέρα του να “ξεκουραστεί”. Ο Angus έμενε με την οικογένειά του καθώς προσπαθούσε να ξεπεράσει τη θλίψη», ανέφερε στο ΤΜΖ άνθρωπος που ήταν κοντά στην οικογένεια.

Διαβάστε επίσης:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι δημόσιες ευχές για τα γενέθλια του γιου του -«25 χρόνια γεμάτα χαρά»

Τα καλύτερα κοκτέιλ στις Κυκλάδες: 11 super μαγαζιά για τις διακοπές σου

Μαριάντα Πιερίδη για «Καλοκαίρι yes»: «Τότε είπαμε να μη βγούμε στον αέρα, όμως η διεύθυνση αρνήθηκε»

Keywords
Τυχαία Θέματα