Μιχάλης Ιατρόπουλος: Συγκινεί ο ηθοποιός -«Δύο χρόνια χωρίς εσένα, δύο χρόνια πιο κοντά σου»

Μια άκρως συγκινητική ανάρτηση έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε στο προφίλ του μια φωτογραφία του με την πολυαγαπημένη του μητέρα, με αφορμή το γεγονός ότι σήμερα (1/8) συμπληρώνονται δύο χρόνια από την ημέρα που η ίδια «έφυγε» από τη ζωή.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος συνόδεψε την ανάρτησή του με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα.

Η ανάρτηση του Μιχάλη Ιατρόπουλου για την απώλεια της μαμάς του

Δείτε
αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mixalis Iatropoulos (@iatropoulosmixalis_official)

«Δύο χρόνια χωρίς εσένα, δύο χρόνια πιο κοντά σου. Μανούλα μου, περήφανη πριγκίπισσα της καρδιάς μου», έγραψε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Η εξομολόγηση του Μιχάλη Ιατρόπουλου για το σοβαρό τροχαίο του γιου του

Πριν από λίγο καιρό, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στο σοβαρό τροχαίο που είχε τον περασμένο χρόνο ο μικρότερος γιος του, Αλέξανδρος.

«Πέρυσι, στις 25 Φεβρουαρίου χτύπησε το παιδί. Μου έφυγε η μισή ζωή. Ευχαριστώ τους γιατρούς που τον κάνανε καλά… Με πήγε πίσω ψυχολογικά αυτή η ιστορία. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Η Κατερίνα (σ.σ: σύντροφός του) ήταν βράχος δίπλα μου, όπως θα είμαι κι εγώ σε ό,τι κι αν της τύχει.

Αν έχεις έναν άνθρωπο, μοιράζεσαι το βάρος. Δεν εύχομαι σε κανέναν γονιό να περάσει αυτό που πέρασα εγώ. Υπάρχουν και πολύ χειρότερα που συμβαίνουν και δε ξέρω τι να πω σε αυτούς τους ανθρώπους που χάνουν τελικά τα παιδιά τους. Είναι ένα πράγμα που δε μπορεί να το σηκώσει καμία πλάτη.

Με βοήθησε η Παναγία. Ο Αλέξανδρος είναι πολύ καλά, πετάει. Τον χαίρομαι, έχει πολύ καλά στοιχεία. Γίνεται αντράκι με μπέσα, φιλότιμο και έχει ηθικά στοιχεία. Τα παιδιά μου, δε θέλω να είναι ρουφιάνοι, να μην ασχολούνται με τους άλλους και να κοιτάνε μόνο τον εαυτό τους. Τους έχω μάθει να κοιτάμε την καμπούρα μας και όχι τους γύρω…».

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Αϊβάζης: Υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές με την παράταξη του Γιάννη Βούρου

«Γραφικά χωριά, απίστευτη θέα»: Οι Αυστραλοί έχουν ξετρελαθεί με τρία «κουραστικά» νησιά γιατί μάλλον δεν έχουν κριτήριο

Γαρυφαλλιά Καληφώνη – Χρήστος Μάστορας: Η νέα κοινή φωτογραφία από τις διακοπές τους στην Κρήτη!

Keywords
Τυχαία Θέματα