Beach waves: Το απόλυτο χτένισμα του Καλοκαιριού!

Βρίσκεστε στην παραλία και λατρεύετε τα μαλλιά σας όταν είναι βρεγμένα από τη θάλασσα. Τα φυσικά beach waves που είναι τέλεια μέχρι να στεγνώσουν. Και μετά; Τα γνωστά ατίθασα ολόισια ή φριζαρισμένα. Μα σας το έχουμε πει πολλές φορές: Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Να λύσουμε όλα τα μικρά ή μεγαλύτερα beauty προβλήματα. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση για να σας αποκαλύψουμε τα προϊόντα που πρέπει να χρησιμοποιήσετε ώστε να πετύχετε το απόλυτο χτένισμα του καλοκαιριού

Κεφάλαιο

beach waves και πως να το πετύχετε: Αρχικά θα πρέπει να λούσετε τα μαλλιά σας. Στη συνέχεια απλώνετε ελάχιστη ποσότητα conditioner ώστε να ξεμπλέξετε τα μαλλιά σας χωρίς να βαρύνουν. Σε νωπά μαλλιά απλώνετε το κατάλληλο προϊόν και τα αφήνετε να στεγνώσουν μόνα τους ιδανικά.

Ποιο προϊόν; Ακολουθούν τα καλύτερα:

Bumble & Bumble Surf Spray: Κλασικό και εμβληματικό. Είναι το διασημότερο προϊόν για τη δημιουργία κυματισμών αφού περιέχει στη σύνθεση του αλατόνερο.

Wella Professional EIMI Ocean Spritz: Το λέει και το όνομα του. Χαρίζει τέλειο look και παράλληλα φροντίζει την τρίχα μετά την έκθεση στον ήλιο.

Moroccanoil Beach Wave Mousse: Αφρός χτενίσματος που θα σας χαρίσει τα ωραιότερα κύματα στα μαλλιά. Παράλληλα το έλαιο argan που περιέχει χαρίζει έξτρα ενυδάτωση και απαλότητα.

Kerastase Spray A Porter: Ένα ακόμη iconic προϊόν. Πρόκειται για το αγαπημένο των hairstylists αφού χαρίζει το αγαπημένο look χωρίς να δημιουργεί ξηρότητα.

L’Oreal Paris Stylista The Beach Waves Mist Hair Styling Salt Spray: Ένα σπρέι με αλάτι που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε το αγαπημένο σας beach waves look. Μικρή ποσότητα είναι αρκετή, μην το παρακάνετε.

Intermed Luxurious Hair Sea Mist: Αρχικά σας προσφέρει το επιθυμητό hair look αλλά ταυτόχρονα φροντίζει και θρέφη την τρίχα αφού περιέχει στη σύνθεση του κερατίνη, αλόη και προβιταμίνη Β5. Είναι εύκολο στην εφαρμογή χάρη στην αντλία του η οποία σας επιτρέπει να ελέγχετε την ποσότητα. Απλώστε το σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών αποφεύγοντας τις ρίζες.

Διαβάστε ακόμη:

H Lindsay Lohan μόλις απέκτησε το κούρεμα των παιδικών της χρόνων!

Η Ariana Grande έβαψε τα μαλλιά της και μοιάζει με γοργόνα!

Keywords
Τυχαία Θέματα