Beauty tip: Πως να τοποθετήσεις εύκολα και γρήγορα τις ψεύτικες βλεφαρίδες

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες, είτε σε ολόκληρη τρέσα, είτε σε τουφάκια είναι ένα προϊόν ομορφιάς που πλέον βρίσκεται σχεδόν σε όλα τα γυναικεία νεσεσέρ!

Και ενώ μας αρέσει το αποτέλεσμα καθώς τονίζουν απίστευτα το βλέμμα και μας κάνουν να νιώθουμε οι χολυγουντιανές σταρ με το λάγνο βλέμμα ακόμα αποτελεί “πυρηνική φυσική” η τοποθέτησή τους!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta

(@patrickta)

Επειδή μέση λύση δεν υπάρχει, μιλάω ως παθούσα, ή θα της βάλω κατευθείαν σε χρόνο ρεκόρ, ή θα παλεύω καμία ώρα μπροστά από τον καθρέφτη, συγκέντρωσα όλα τα χρήσιμα tips που θα σας βοηθήσουν να τις βάλετε εύκολα και γρήγορα.

Το βιντεάκι αυτό επίσης είναι πολύ βοηθητικό οπότε αξίζει να το δείτε!

@slaybyjess Replying to @liz.lopezss was this helpful?? #falseeyelashes #eyelashes #eyelashtutorial #makeuptutorial #howtoapplylashes ♬ original sound – slaybyjess

Εδώ είναι ένας οδηγός βήμα προς βήμα για να βάλετε ψεύτικες βλεφαρίδες:

#Συγκεντρώστε τις προμήθειες σας:

Θα χρειαστείτε ψεύτικες βλεφαρίδες, κόλλα για βλεφαρίδες, τσιμπιδάκι, μάσκαρα και προαιρετικά ένα ψαλίδι.

#Προετοιμάστε τις φυσικές σας βλεφαρίδες:

Απλώστε μια στρώση μάσκαρα στις φυσικές σας βλεφαρίδες για να τις βοηθήσετε να αναμειχθούν με τις ψεύτικες. Αφήστε το να στεγνώσει.

#Μετρήστε και κόψτε:

Κρατήστε τις ψεύτικες βλεφαρίδες πάνω στη γραμμή των βλεφαρίδων σας για να ελέγξετε αν έχουν το σωστό μήκος, κάποιες φορές εφάπτονται ακριβώς. Αν είναι πολύ μακριά η τρέσα, κόψτε την από την εξωτερική άκρη για να ταιριάζουν στο σχήμα των ματιών σας.

#Εφαρμόστε κόλλα:

Εφαρμόστε μια λεπτή γραμμή κόλλας για βλεφαρίδες κατά μήκος της ταινίας των ψεύτικων βλεφαρίδων. Αφήστε την κόλλα να κολλήσει για περίπου 30 δευτερόλεπτα.

#Τοποθέτηση με τσιμπιδάκι:

Χρησιμοποιώντας ένα τσιμπιδάκι, κρατήστε τις ψεύτικες βλεφαρίδες από το κέντρο, όσο το δυνατόν πιο κοντά στη ζώνη. Τοποθετήστε τις βλεφαρίδες όσο πιο κοντά μπορείτε στη φυσική σας γραμμή βλεφαρίδων.

#Τοποθετήστε το κέντρο πρώτα :

Πιέστε απαλά προς τα κάτω το κέντρο των ψεύτικων βλεφαρίδων, στερεώνοντας στο βλέφαρό σας. Βεβαιωθείτε ότι είναι κεντραρισμένο και ευθυγραμμισμένο με τις φυσικές σας βλεφαρίδες.

#Ασφαλίστε τις άκρες:

Μόλις το κέντρο είναι στη θέση του, χρησιμοποιήστε το τσιμπιδάκι για να πιέσετε προς τα κάτω την εσωτερική και την εξωτερική γωνία των ψεύτικων βλεφαρίδων.

Εάν χρειάζεται, χρησιμοποιήστε το τσιμπιδάκι ή τα δάχτυλά σας για να προσαρμόσετε καλύτερα τη θέση των ψεύτικων βλεφαρίδων και εφαρμόστε άλλη μια στρώση μάσκαρα για να συνδυάσετε τις φυσικές σας βλεφαρίδες με τις ψεύτικες, κάνοντάς τις να φαίνονται πιο πυκνές και φυσικές!

Εάν θέλετε, μπορείτε να εφαρμόσετε μια λεπτή γραμμή μαύρου eyeliner για να κρύψετε τυχόν ατέλειες!

Τι λέτε θα τα καταφέρουμε αυτήν τη φορά; Πάντως η πρακτική εξάσκηση κάνει θαύματα!

Πηγή φωτογραφιών: Pexels

Μια ματιά ακόμα:

Τσάι Matcha: Γιατί να το εντάξω στην skincare routine μου; 

Keywords
Τυχαία Θέματα