Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα της «Φάρμας»

Ο Λεωνίδας Κουτσοπούλους φέτος πρόκειται να αναλάβει έναν διαφορετικό ρόλο στην ελληνική τηλεόραση, καθώς αποδέχτηκε την πρόταση του STAR να είναι ο νέος παρουσιαστής της «Φάρμας». Ο γνωστός σεφ, που έχει ξεχωρίσει με τις ατάκες και το χιούμορ του, πρόκειται να δοκιμαστεί σε μια καινούργια και ιδιαίτερα απαιτητική θέση, ωστόσο είναι έτοιμος γι’ αυτό.

Τα γυρίσματα του δημοφιλούς reality – που μέχρι πρότινος παρακολουθούσαμε μέσα από τη συχνότητα του ANT1

με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη – έχουν ξεκινήσει και σύντομα πρόκειται να δούμε τα πρώτα επεισόδια στις οθόνες μας. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν έχει μιλήσει ακόμα επί του θέματος, όμως έχει επιβεβαιώσει την παρουσία του μέσα από τα social media.

Το πρωί της Τετάρτης, ο σεφ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram μια φωτογραφία από τα γυρίσματα της «Φάρμας», τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο ίδιος φωτογράφισε το μαγευτικό τοπίο που είχε μπροστά του, δηλαδή τα ξύλα, το πυκνό δάσος και τα σύννεφα, γράφοντας μόνο το όνομα του τηλεοπτικού project.

Ο Λεωνίδας Κουτσούπολος είναι ενθουσιασμένος με το ολόφρεσκο επαγγελματικό βήμα του και σε κάθε γύρισμα δίνει τον καλύτερό του εαυτό.

Διαβάστε ακόμα:

 Στέφανος Κωνσταντινίδης για Ελένη Μενεγάκη: «Φέτος θα έχει μια πολύ κρίσιμη τηλεοπτική σεζόν»

 Νάντια Μπουλέ: Τα πολύτιμα tips της για ένα ήρεμο αεροπορικό ταξίδι με παιδί

 Δανάη Μπάρκα: Αλλάζει ώρα η εκπομπή της -Η επίσημη ανακοίνωση

Keywords
Τυχαία Θέματα