Bella Hadid: Κρατά το μακιγιάζ της αναλλοίωτο για ώρες ακολουθώντας ένα εμβληματικό κορεάτικο τρικ!

Η Bella Hadid είναι από τα διασημότερα και πιο εντυπωσιακά top models των τελευταίων χρόνων. Συμμετέχει στα shows των μεγαλύτερων οίκων μόδας ενώ είναι το πρόσωπο στις καμπάνιες τους.

Παράλληλα, είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes και post και δίνοντας έμπνευση τόσο με το beauty

look όσο και με τις fashion επιλογές της.

Συχνά, σε συνεντεύξεις της αποκαλύπτει και τα μυστικά της ομορφιάς της κάνοντας τις θαυμάστριές της να πετάνε από τη χαρά τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid)

Και τώρα έρχεται με ένα tip που είναι στ’ αλήθεια απίθανο και έχει να κάνει με τη διάρκεια του μακιγιάζ. Κι αν πιστεύετε πως μίλησε για το αγαπημένο της setting spray κάνετε λάθος γιατί η Bella είναι υποψιασμένη και μαθαίνει τα πιο εντυπωσιακά μυστικά από τους διασημότερους beauty experts.

Το συγκεκριμένο μάλιστα είναι εμβληματικό και μια παλιά συνήθεια που έρχεται κατευθείαν από την Κορέα και ονομάζεται jamsu makeup.

Γνωρίζετε όλες σας άλλωστε πως οι Κορεάτισσες έχουν μια δική τους φιλοσοφία όσο αφορά στην περιποίηση του δέρματος που έχει γίνει viral τα τελευταία χρόνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid)

Το συγκεκριμένο hack είναι υπέροχο και σας προτείνουμε να το αντιγράψετε σήμερα κιόλα. Η Bella αφού απλώσει primer, φον ντε τεν και κονσίλερ, παίρνει ένα μπολ γεμάτο κρύο νερό και βουτά το πρόσωπο της μέσα.

Περιμένει περίπου 20 δευτερόλεπτα, φροντίζει το νερό να απλωθεί σε ολόκληρο το πρόσωπο κουνώντας απαλά το κεφάλι της και στη συνέχεια το σκουπίζει ταμποναριστά με μια καθαρή πετσέτα.

Με αυτό τον τρόπο είναι σίγουρη πως το make up της θα μείνει αναλλοίωτο μέχρι να το αφαιρέσει η ίδια.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Ξεχάστε τα έντονα και τέλεια σχηματισμένα φρύδια -Αυτή είναι η νέα τάση που θα σας ξετρελάνει!

Η Salma Hayek εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους με το πιο πρωτοποριακό εργαλείο ομορφιάς!

Keywords
Τυχαία Θέματα